Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с зарядно, дали ще ми признаят гаранцията?

Featured Replies

Здравейте,

както си играех на лаптопа си изведнъж угасна. Преди време имах проблем с зарядното и го занесох на ремонт в близкия сервиз защо нямах възможност и да го занеса в магазина от който съм го закупел. Поправиха ми го срещу 10лв. Нямах проблем месец го ползвах, и така до онзи ден които си играех и слушах музика угасна помислих, че е от зарядното и поръчах ново. След ден пристигна  и го пробвах, но лаптопа ми не реагира. От какво ли е? Дали ще ми признаят гаранцията защото старото ми зарядно се ядосах и викам да видя какъв ремонт са правели и така само разлепих една лепенка само запоена жичка но не тръгва и ако го занеса с новото което не е оригинално дали ще я признаят, малко ме съмнява , но дали да опитам ако не да си платя сам ремонта и да не ходя до големия град за нищо.

Лаптопа е Dell inspiron15 3521

В гаранционната карта следва да е описано кое е включено в гаранцията и кое не е - провери това. Но си мисля, че е било по-разумно да пратиш зарядното в официалния сервиз, обслужващ гаранцията или най-малкото да звъннеш и да провериш как стои въпросът с кабела, а не да го даваш на неоторизиран сервиз, защото е възможно сега да не уважат гаранцията на лаптопа. Зависи и дали новото, което си купил, е писмено признато като годно за модела.

Със сигурност имаш телефона на магазина, от който е взета машината - звъни и питай как стоят нещата.

Занеси лаптопа без зарядното. Направи се, че си го забравил. Дано да мине номера. Иначе според гаранционните условия трябва да ползваш само оригинални аксесоари като зарядни устройства. Другият вариант е да си купиш оригинално зарядно устройство и тогава да го занесеш. Зависи какви хора ще срещнеш от другата страна с това дали ще ти уважат гаранцията или ще я анулират.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Оригинално зарядно.

Вземи го, ако номерата отгоре не минат.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.