Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Текужиящ ми процесор е Intell Pentium E5200 2.5 Ghz Dual-core и видеото ми е Radeon HD 4550 512 MB, и CS:Go ми върви с 34-55 FPS,

ако сложа нова видео карта мога ли да стигна 130+ FPS ? И ако да препоръчайте ми някаква за предпочитане до 200 лева :)

Не.Трябва ти и процесора да смениш, най-вероятно и захранването.За 200 лв трудно ще намериш нещо да държи 130 кадъра на прилични ннастройки и резолюция.Дай инфо за дъното и снимка на захранването, че по-запознатите от мен да ти кажат дали ще може да ги ползваш при ъпгрейд.

• Автор

Не.Трябва ти и процесора да смениш, най-вероятно и захранването.За 200 лв трудно ще намериш нещо да държи 130 кадъра на прилични ннастройки и резолюция.Дай инфо за дъното и снимка на захранването, че по-запознатите от мен да ти кажат дали ще може да ги ползваш при ъпгрейд.

Дъно Asus P4QPL-AM socket775 доколкото знам в България тези стари процесори 775 са твърде малко твърде скъпи, сега точно не мога да снимам захранване но беше 300 вата.

А аз играя на 1024x768 но искам да мина на малко по-висока 1280x1024 и всичко ми е на low/ Very Low графики 

Редактирано от Милен Драгомиров (преглед на промените)

И да слага и да не слага, няма смисъл.Събери пари и си вземи по-нова и съвременна конфигурация, подлежаща на ъпгрейд.Максимума с тоя сокет мисля, че е Core2 Quad, но не съм сигурен.Играта е лакома и то доста.ЦС:Го изобщо на ХП ще тръгне ли?

И да слага и да не слага, няма смисъл.Събери пари и си вземи по-нова и съвременна конфигурация, подлежаща на ъпгрейд.Максимума с тоя сокет мисля, че е Core2 Quad, но не съм сигурен.Играта е лакома и то доста.ЦС:Го изобщо на ХП ще тръгне ли?

Ако си ки купиш нова мощна карта захранването ще клекне. Другия вариант е да вземеш някоя лека карта като 750 (без ti), която ще ти вдигне кадрите (5200 се клоква на 3000 без допълнителен охладител без проблем), но не очаквай магия. Тоя комп е за смяна вече. A ако ъпгрейднеш видеото с такава карта после ако смениш компа ще трябва да го продаваш, защото за съвременна конфигурация е слабо.

А XP в никакъв случай. След месец ще си събрал такава колекция от вируси, че сигурно играта изобщо няма да тръгне :D

Редактирано от Azmodael (преглед на промените)

Ако сериозно говорим за подобряване на сегашната машина за CS:Go при бюджет 200 лв. вариант е единствено процесора.

Търси се в Продавалника Xeon 3380, 3370, 3360 или 3350. Това са ти най-безпроблемните решения.

За предпочитане са пред Q9650 и т.н. както и пред по-старите Xeon-и.

Видеото в случая е на второ място та първо за процесора се мисли. Отделно за видеото трябва и ново захранване.

Демек още около 250 лв. за втора ръка видео и ново и надеждно захранване.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.