Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Някой минавал ли е технотест за сменен двигател ?

Featured Replies

Здравейте ,скоро някои минавал ли е технотест за сменен двигател ?
имам следният проблем купих си кола 1.6 после се оказа 1.8 (бензин)
и проблема че номера на рамата и двг не съвпадат и кат ми направиха проблем....трябва да мина тая комисия
някой би ли обеснил ....какво ме чака ?
това е страницата им http://www.technotest.bg/bg/company.html
не мога разбера да ли ще ми дадат само съотвествието  (90лв) и ще ме пуснат или ще ме таксуват по "Смяна на двигател с вътрешно горене - с ДВГ от друг тип, марка, модел, код"  (210лв) макар че двигатела е една марка...един тип ...един модел...(даже и визуално няма грам разлика с по малкия ) само дето е 1.8 и е с някой друг кон отгоре(20 кс)...колата още е с транзитни номера..

Правила за ползване на форумите

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.

Вчера регистрирахме с колега бус, който той си купи. Взе си Вито с двигател на VW VR6. Двигателя е 2.8 бензин автомат. В КАТ София казаха, че по каталог тоя двигател не е за тая кола. В немския талон си пише, че двигателят е този, обаче тукашните хора казаха, че така не може и трябва да се ходи на технотест. Дръпнахме го настрани тоя пич и едни 200 лв. решиха проблема с технотеста. Всичко се регистрира и е точно. 

Казвам ти го като вариант. За съжаление нямам отговор на конкретният ти въпрос какво точно представлява и как протича един такъв тест. 

Вчера регистрирахме с колега бус, който той си купи. Взе си Вито с двигател на VW VR6. Двигателя е 2.8 бензин автомат. В КАТ София казаха, че по каталог тоя двигател не е за тая кола. В немския талон си пише, че двигателят е този, обаче тукашните хора казаха, че така не може и трябва да се ходи на технотест. Дръпнахме го настрани тоя пич и едни 200 лв. решиха проблема с технотеста. Всичко се регистрира и е точно. 

Казвам ти го като вариант. За съжаление нямам отговор на конкретният ти въпрос какво точно представлява и как протича един такъв тест. 

Кога ще се преборим с тая корупция ...

Кога ще се преборим с тая корупция ...

Няма как да стане, докато нашите глупендери в КАТ се правят на отворени. Никъде не искат номер на двигател, само в БГ. Аз имах подобен случай. Голф 2 вкаран през 2001 г. и регистриран, като 1.6, 72 к.с., както пише в немския талон. Миналата година при вадене на новия модел талони /голям и малък, защото стария стана баница и не се четеше нищо/, "специалистът" в КАТ ми заяви, че двигателя не бил 1.6, 72 к.с., а 1.8, 90 к.с. Аз му се сопнах, че нищо не знае и двигателя реално е 1.8, 112 к.с., тъй като е пълен инжекцион и го попитах, къде са спали, като са регистрирали първоначално колата в БГ. Нищо не отговори и каза, че ще я запише 1.8, 90 к.с. Теглих му една и го оставих да си бръмчи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.