Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте. Ще може ли да ми препоръчате тв около 2000 лв. От доста четене по наши и чужди форуми се отказах от 4к поради ясни причини. В момента ползвам някакво LG 47", като картина съм горе долу доволен, но със ps4 си скъсах нервите. Бях го прекарал през един ресивър харман кардон който си има ъпскейлар и имаше насичане. Сложих до директно в тв-то, малко намаля това насичане ама пак има. Не знам заради процесора ли е какво. Няколко пъти съм го ъпдейтвал тв-то с последния фирмуеър и пак си е същото. С две думи мисля да сменя марката, така или иначе ще ходя в друго жилище и ще ми трябва нов тв. Знам че за гейминг най добрите ги пишат сони, но и там имам премеждия и леко съм отказан и от тази марка. Имам едно сони ЛСД 46" за 6000лв  уж най високи серии глупости, вярно картина жестока ама като изтече гаранцията матрицата се скапа и искаха 2 бона за нова матрица.За 2500лв тогава бях принуден да взема ЛГ вече лед 47". Сонито за тия пари стои в мазето увито в стреч фолио. Та затова малко ми е трудна дилемата. Спрял съм се на следните модели ако може да ми кажете разликата между двата както и да ми препоръчате и други марки около тези пари.Нямам опит с панасоник не знам дали са надеждни. И двата са с лед ипс, и двата имат DVB-S тунер, останалото не мога да видя разликата освен в няква тъпа камера отгоре. Благодаря.

http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-PANASONIC-TX-55AS740E-3D-LED/p/15441

http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-PANASONIC-TX-55AS750E-3D-LED/p/15435

AS750 и AS740 са сходни, както стана дума имат основна разлика в тунера (750 е с два и осигурява PIP). 750 е ОК като телевизор, пробвал съм го и нямам съществени забележки, но само като телевизор - нямам ни най-малка представа как се държи с PS4.

Има още 1-2 много добри модели, които са малко над бюджета ти, но ти елиминираш LG и Sony. Другите пък са доста над 2000 лв... Така че - AS750, за мен той е по-добрият избор, стига да има начин да го пробваш с конзола.

Сега не е особено подходящ момент за покупка на телевизор. Складовете се чистят от позалежали модели, повечето от тях са налични само в отделни магазини, а и е много вероятно да са мостри с по 1 година "стаж" и прахоляк.

Новите модели още не са налични в нашите вериги, а и цените им поне до лятото ще са традиционно високи, а и с 1$ = 1,85BGN... 

• Автор

В крайна сметка може и да склоня пак на Сони заради лага. Само се чудя дали 50 или 55. Някой има ли наблюдения за тези двата и какви са разликите. 829 е малко по висока серия ама пък се ми се ще малко по голям да е.

http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-SONY-KDL-55W805B-3D-LED/p/16001

http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-SONY-KDL-50W829-3D-LED/p/16035

Разликата в честотата на опресняване на картината чрез изкуствено генерираните кадри - при 829 те са двойно повече от на 805, което поне на теория е сериозен плюс, зависи обаче как ще го ползваш. Таблиците в мрежата показват, че използваните панели са еднакви - активни на АUO.

Според мен купувай сега! Даже би трябвало другия месец да има black friday в някоя от веригите за техника. Другата причина е, че след някоя друга седмица цените на черната, а и не само техника доооста ще скочат заради качването на долара. Така че сега е момента! :) Колкото до избора на ТВ H6400 на Samsung е доста добър избор и от към цена, но и аз нямам опит с връзката с конзола, Sony-то - става, за Panasonic-a няма какво да кажа... Ако бях аз, вземам Samsung!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.