Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова конфигурация - high-end 3000+

Featured Replies

Викторе я кажи батка  защо избра тая карта   баш със тоя склопен  слаб процесор ?  Тази видео карта е по-скъпа  и от най новата 980-ка . И как точно ще направи клок  със тая памет и  със заводския  охладител на процесора. Аз ей така ги виждам нещата 

GB Z97X-SOC /1150
I7-4790K /4.0G/8MB/BOX/LGA1150
Noctua NH-D14 CPU Cooler
Corsair DDR3 2133MHz 2x240 CL9 1.65V Platinum
KINGSTON SSD SH103S3 240GB
3T SG SATA 6G/7200/64M 3Y/WARR
GB N970G1 GAMING-4GD
PHANTOM S340 MID TOWER BLACK
CORSAIR RM 1000W RM1000 80 PLUS Gold Modular

Обща стойност - 3 288.37 лв. с ДДС

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Викторе я кажи батка  защо избра тая карта   баш със тоя склопен  слаб процесор ?  Тази видео карта е по-скъпа  и от най новата 980-ка . И как точно ще направи клок  със тая памет и  със заводския  охладител на процесора. Аз ей така ги виждам нещата 

GB Z97X-SOC /1150

Noctua NH-D14 CPU Cooler

GB N970G1 GAMING-4GD

+1

Супер конфигурация,скъпа платка винаги си е нужна,особено при клок

Има бутона "Like" за да покажеш че харесваш нещо.

Има бутона "Like" за да покажеш че харесваш нещо.

Явно съм сметнал,че не само лайка е достатъчен ;)

Викторе я кажи батка  защо избра тая карта   баш със тоя склопен  слаб процесор ?  Тази видео карта е по-скъпа  и от най новата 980-ка . И как точно ще направи клок  със тая памет и  със заводския  охладител на процесора. Аз ей така ги виждам нещата GB Z97X-SOC /1150

Noctua NH-D14 CPU Cooler

GB N970G1 GAMING-4GD

Може много да се барне ,конфигурацията ,без да се губи производителност и качаството на компонентите! Охладителя, не се побира в кутията!

Спокойно може да мине и с дъно в ценовия диапазон до 300лв. примерно gb z97x gaming5 е 270лв. ще спести 120лв. и ще му свърши идеална работа!

Ненужно скъпа рам , за 30лв. по малко се взима два пъти повече като обем, та тея 300лв. за 2х4 са ненужно изхвърляне!

За 50лв. по-малко пък може да мине с adata sp 920 256gb, та и ссд-то не си заслужава!

За около 200лв. се намират отлични захранванея, който ща са напълно достатъчни,като качество и мощност, то и от захранване спокойно се вмъкват към 100лв.

Картата, също може да се намери за 50лв. по-малко.

Та спестените пари изобщо няма да са малко!

Не  държа да си купи точно тая кутия и тоя охладител на всяка цена. Като иска да си сложи и  водно за 150 лева пак ще му върши  работа. За мен най добрите SSD- та са на Интел и Кинстън  пък всеки да си  избира каквото му е кеф. Паметта не случайно е толкова скъпа  и ако иска може да си сложи китове и от 120 лева  за 2x4  но със тях хубав и стабилен клок няма да види. Захранването  е  на супер цена за параметрите и качеството което предлага. Питащия даже се  беше метнал  на Платинум профи захранване  за още повече пари. Платката е в топ 5  във клокърските форуми  и сайтове и  предлага екстри който ги няма във  платки за 200 лева. Има  готови профили за клок  и всичко става със натискането на 1 бутон .

https://youtu.be/65BBrcmNdzo

За кутията пише следното

Clearance
GPU Clearance With Radiator: 334mm
GPU Clearance Without Radiator: 364mm
CPU Cooler: 161mm

За охладителя пише следното:

Height (without fan)   160 mm      

Width (without fan)   140 mm      

Depth (without fan)   130 mm      

Height (with fan)   160 mm      

Width (with fan)   140 mm      

Depth (with fan)   158 mm

Може и да си прав  ,че има  1 мм просвет.

• Автор

За момента имам следните проблеми - Имам както вече казах доста лош опит с Гигадръв - отпада тотално. Дължа на захранването - то остава, от него няма да режа! Дискове гледам само OCZ и Интел - за сега. Рама може да не е 16 а 8 но се колебая доста.  Проблема с качествено видео - остава, за момента - 295х2. Но не и 2 карти.

За кутията - имам една доста добра на Турбо Екс - мрежеста не знам как се казва но каквото и да пържиш дава страхотна вентилация и е много тиха...

Благодаря на включилите се! Началото на Юни ще се похваля за пълната конфигурация.

Ох,ами нека дойде началото на юни,та пиши пак тук,да видим дали нещо ново не е излязло на пазара.

Е кво кво ново  Broadwell дето никой не го чака ;)

Kато гледам как клякат  2 карти 980-ки  направо  ми се вижда невъзможно  със една карта да се извадят повече от 45 FPS .Конфигурацията от клипа http://tirexihd.wix.com/tirexihd#!my-gaming-rig/c14cx

https://youtu.be/4F7dd4FN_Hg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.