Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Грешка при запис с Nero

Featured Replies

Свалих от емуле програмата corel draw.Опитах около 50 пъти да я запиша на диск обче не става,а именно нерото ми дава error на 17%.4 пъти стига на 100% дава ми,че диска е записан,обаче като сложа пак диска се оказва че е празен.Смених няколко вида дискове и няколко версии на неро,същата работа.А също така не мога да запиша филми в Div/X формат,същия проблем.

Някой да има идея от каде е проблема.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Свалих от емуле програмата corel draw.Опитах около 50 пъти да я запиша на диск обче не става,а именно нерото ми дава error на 17%.4 пъти стига на 100% дава ми,че диска е записан,обаче като сложа пак диска се оказва че е празен.Смених няколко вида дискове и няколко версии на неро,същата работа.А също така не мога да запиша филми в Div/X формат,същия проблем.

Някой да има идея от каде е проблема.

Дръпни програмата Daemon Tools от ТУК, и пробвай да маунднеш CD-то/DVD-то със нея!!!

Редактирано от DiDokal (преглед на промените)

Дръпни програмата Daemon Tools от ТУК, и пробвай да маунднеш CD-то/DVD-то със нея!!!

или си свали ново неро

Опитай да преинсталираш Неро-то.Или направо мини на друга записваща,има ги много.Личния ми избор е Prassi ONES :

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...&hl=prassi+ones

Прочети и пробвай ако желаеш. ;)

• Автор

значи с Daemon Tools се инсталира без проблем,обаче и с програмаta Prassi ONES не иска да се запише на диск на 11% ми дава еrror 28.

Я сподели с какво дъно си и какви игри имаш инсталирани на компютъра.

EDIT: кажи и каква ти е точно писачката.

• Автор
Я сподели с какво дъно си и какви игри имаш инсталирани на компютъра.

EDIT: кажи и каква ти е точно писачката.

игри нямам никакви,записвачката е PHILIPS DVD+-RW SDVD8431,а тва дъно каде да го видя,не се смей не сам в час с компютрите.

Изтегли си Everest Ultimate build 0.590 - 6.0MB и я стартирай. Из първите менюта ще видиш информация за дъното.

EDIT: погледни и инфо за писачката, че нещо не намирам твоя модел. Да не си го объркал?

EDIT #2: OK, намерих. :)

• Автор

малеее нищо не разбирам.ако може малко да ми помогнеш.пускам програмата ама никаде не пише дъно

Ако интерфейсът ти е на български, разклоняваш Дънна платка, после кликаш върху Дънна платка и в дясната част, горе ще видиш Дънна платка и отсреща модела.

Ако интерфейсът ти е на английски, разклоняваш Motherboard, после кликаш върху Motherboard и в дясната част, горе ще видиш Motherboard Name и отсреща модела.

Драйвери за дъното си слагал, нали?

• Автор

Motherboard Name FUJITSU SIEMENS AMILO M Series

ами това пише,а драйверите съм инсталирал от оригиналния СД които идва с ПС/то

Ама това лаптоп ли е?

Да беше започнал с това. ;)

Опитай да си обновиш фърмуеъра на писачката.

Philips SDVD8431 vLX43 - 1.3MB.

Изтегли, разархивирай, спри всякакви по-тежки програми и игри, извади диска от устройството (ако има такъв вътре) и стартирай EXE файла. Трябва да си разпознае писачката и да ти изведе иснтрукции как да процедираш оттам нататък. След като приключи процеса, рестартирай компютъра, дори и да не ти каже.

След рестарта, Windows трябва да си разпознае писачката и да си я инсталира наново.

Дано помогне.

Изключи виртуалните устройства, които имаш И опитай пак. После можеш да си ги включиш обратно.

Ако не знаеш, ето как:

Daemon Tools

Стартираш програмата, кликаш с десния бутон върху иконата на програмата в системния трей и избираш Virtual CD/DVD-ROM -> Set number of devices... -> Disable.

Alcohol 120%

Стартираш програмата, меню File -> Options, вляво избираш Virtual Drive и от падащото меню Number of Virtual Drives избираш "0". и потвърждаваш с OK.

• Автор

значи успях да упдейтна/рестартирах,обаче пак не иска да запише нито програма нито филм див/Х

Вградената писачка на Windows записва ли или и тя не може?

Нямаш игри, а инсталирал ли си такива?

• Автор

току що пробвах и тя не може. windows-a е след преинсталация,не сам имал игри

сега пробвах и мп3 да запиша,пак не става.явно проблема не е неро

Редактирано от spaneza (преглед на промените)

а аз мисля че ако си преинсталираш нерото ще се оправи.

Пробвай да запишеш каквото и да е. Ако не става може да има проблем и с устройството.

току що пробвах и тя не може. windows-a е след преинсталация,не сам имал игри

сега пробвах и мп3 да запиша,пак не става.явно проблема не е неро

Щом нищо не се записва и не става с никоя програма, явно нещо самото устройство се е скапало. Занеси го на сервиз.

• Автор

Е с тоя компютар не ми върви.Миналата седмица го взех от сервиз. sad.gif Благодаря на всички които се опитаха да помогнат :) и най вече на Night_Raven :speak::):)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.