Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Търся гейминг кутия 2-ра ръка , търсих по сайтове но нищо добро не намерих ,ако някой знае нещо да помага :) . Кутията да е максимум 600 лв .

Редактирано от destroyer93 (преглед на промените)

Сигурен ли си ,че мислиш да отделиш такава сума за кутия?За тази сума се взимат 2  нови много добри кутий като тази или тази.

Кутия знаеш ли какво означава ? Гейминг и 500 лева, не се съчетават. За тези пари можеш да вземеш читава машина за офис програми втора употреба.

http://olx.bg/ad/moschen-geymarski-kompyutar-ID5amIU.htmlСпоред вас заслужава ли си ,  човека е навит да ми го даде за  490 лв ?

Преди 4-5 години си е заслужавало да го вземеш.... В момента, по моите представи е машина среден клас (разбирай едно ниво над "компютър за интернет" )

Мда като производителност не е съвсем зле но според мен среден клас звучи подвеждащо.  :)

А го има и момента със времето. Тия части са работили много години.

Направо се учудвам че "синята буря" още е жива предвид каква е кутията и какво храни.

пс. До 500 лв. нямаш кой знае какъв избор та ако държиш да си изхарчиш парите взимай го.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Мощен друг път   :D :D ,среден клас компютър,не е подходящ за гейминг

Дори средният клас му е много,за тия пари се разтърси за части ,по-добре е ;)

Редактирано от lindroos1 (преглед на промените)

http://olx.bg/ad/moschen-geymarski-kompyutar-ID5amIU.htmlСпоред вас заслужава ли си ,  човека е навит да ми го даде за  490 лв ?

Отговорих ти, 500 лева и гейминг не се съчетават. С това можеш да играеш игрите преди 2010 на максимум medium настройки.

Всъщност автора не е казал какви игри ще се играят.. Може пък да няма разлика между тези игри и flash-четата или да не се намира разлика между 768p и FullHD  при различни Low към High :)

Автора май няма никакво намерение да купува нещо.

Трябва ми добра комоютърна конфигурация  за гейминг . Обаче разполагам само с 500 лв ,и ако може да ми препоръчате  някакви части .  Препоръчайте  и магазин , ако сте от Русе само :) :)

Обмислям купуването на нов нотбук и ще се радвам да помогнете малко .     Няма да се ползва за гейминг , мисля да пусна само  фифа 15 и  shadow of mordor (на минимални)  иначе ще пуска и леки игри като  старкрафт 2 и диабло 3  .  Харесвам  Asus и HP но няма да откажа предложения и от други марки .   Можете  в предложението да добавите и охлаждаща подложка  :)

Има 1000 лева за лаптоп, но няма за компютър. Хммм... странно.

И нищо не е купил, а е пуснал 2 теми.

• Автор

Лаптопа не беше за мене .   Иначе  какво мислите да взема   едно  http://hop.bg/bg/110/Fujitsu-ESPRIMO-P700-%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%8E%D1%82%D1%80%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8.html?id=16600     и да му сложа примерно видео карта .    Иначе ще се играят ААА заглавия от 2015 .

Намерих ето това:http://olx.bg/ad/kompyutar-geyming-i-rabota-ID4W8yC.html ако ти го свали на 500лв го взимай :)

Това е за към още 50-100 лева надолу, след като свали на 500лв..

• Автор

И евентуално  да му сложа допълнително видео карта ?   Пиша отделен пост защото ми се изтри полувината текст незнам защо

Не евентуално а задължително ако искаш да играеш. Евентуално видеото ще наложи нова кутия и захранване.

Процесора е добър във всеки случай светлинни години пред другия.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Ми дай някакво добро предложение , 5 поста наред все ми ревеш  и повтаряш едно и също .  И добре нека парите да са 600 лв макар че не ми се харчат но ще ги прежаля

Редактирано от destroyer93 (преглед на промените)

Ми дай някакво добро предложение , 5 поста наред все ми ревеш  и повтаряш едно и също .  И добре нека парите да са 600 лв макар че не ми се харчат но ще ги прежаля

Пич, хайде не с тоя тон?! Първо сподели какви игри смяташ да играеш.. на какв резолюция и прочие, за да стане ясно какви предпочитания имаш, преди да ти се даде насока за карта. Щото аз спокойно мога да те насоча към 600+лв за видеокарта...ей така....за да си спокоен, че няма да има проблеми...

Чакай и аз да "порева", щото не ме четеш... Резолюция...туй, онуй....
Ако смяташ тези игри на нещо различно от Low и резолюция над HD Ready - забравяш за тия 500 лева и се насочваш към ценовия диапазон над 800лв (за втора ръка говорим).

• Автор

Какво те сърби гъзът със тия  Резолюции незнам.  Даваш  най-доброто като за цената и това е ,и отново нищо не си дал  а само празни приказки

Какво те сърби гъзът със тия  Резолюции незнам.  Даваш  най-доброто като за цената и това е ,и отново нищо не си дал  а само празни приказки

Виж сега, имаше един ново регистриран потребител който си е направил труда да прочете правилата и важните теми в раздела за нови конфигураций, попита правилно и получи светкавично добри и полезни отговори. Сега, ние на теб с ченгел ли трябва да ти вадим думите от устата ? Точно тая резолуция, определея как ще се играе и играта. Колкото по-голяма е, толкова повече по мощна машина се изисква. Сега кажи, на какви настройки смяташ да играеш игрите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.