Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде мога да открия...

Featured Replies

http://torrents.data.bg/details.php?id=37502&hit=1

Има ли ги тьрсените....

• Отговори 267
  • Прегледи 26,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• The Triangle / Бермудският Триъгълник (2005) Относно обръщането на VCD има десетки програми,с които можеш да го направиш и сам. Поразгледай се и си избери тази,която ти пасне.

Благодаря !

Всички които ми трябват са там :] Страшен си :yanim:

Търся линк към малките понита, от няколко дни се опитвам да го сваля от www.torrents.linkos.bg но понеже няма сийд си седя на 54,50% и немърдам. Също така ако няма друг линк, сийд също ще ми е от полза. Благодаря !!! cool.gif

• 1 месец по-късно...

Сериите на поинт плезънт

Загледах първата серия по Фокс Лаиф. Много ми хареса, обаче нямам време и възможност да гледам другите.Има ли ги някъде, ако може линк?!

Мостовете на Медисън

Немога да го намеря, а ми е един от любимите филми, ще помоля за линк към филма и суб.

Благодаря.

Сериите на поинт плезънт

Загледах първата серия по Фокс Лаиф. Много ми хареса, обаче нямам време и възможност да гледам другите.Има ли ги някъде, ако може линк?!

Мостовете на Медисън

Немога да го намеря, а ми е един от любимите филми, ще помоля за линк към филма и суб.

Благодаря.

А книгата според теб не е ли по силна? За "Мостовете на Медисън" говоря.

А книгата според теб не е ли по силна? За "Мостовете на Медисън" говоря.

Не съм имала удоволствието да я чета, в нашата библиутека в къщи я няма.Иначе предполагам да, както всяка една книга е по-добра от филма.

Бацка! Благодаря, самоче немога да го пусна нещо, пиша линк-а и ми syntax error near unexplected token

Не съм имала удоволствието да я чета, в нашата библиутека в къщи я няма.Иначе предполагам да, както всяка една книга е по-добра от филма.

Бацка! Благодаря, самоче немога да го пусна нещо, пиша линк-а и ми syntax error near unexplected token

И двата работят,кой по точно не ти работи.

На втория линк даваш само save target,и сваляш файла.

Здравейте!начи имам да чета тая книга на англииски за през лятотоsad.gif(( ама един приятел ми каза че имало такуw филм.Книгата е на Агата Кристи и това е заглавието.Ако някой ми помогне с линк ще бъда на 10 небе от щастие!!!!!!!

Редактирано от stefoto_91 (преглед на промените)

не трябва ли да е adventure защото аз открих книга само с такова име ,а филма ще е същото.

• 3 седмици по-късно...

Търся колкото се може повече епизоди на едно детско сериалче. Казва се "Totally Spies". Преди го излъчваха по "БТВ", а сега по "Fox Kids", но на руски. Моля, някой ако може да ми даде колкото се може повече линкове към епизоди от сериала, но по възможност на български или на английски.

Редактирано от gerganaworld (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Малко си падам по детските сериалчета,най вече по сериалчето "Уич" ,гледах го по Джетикс но дават само 1вия сезон.Четох че има и 2ри но не намерих нищо в нета.Ако някой има торент(за предпочитене български ,защото бавно тегля от междунатодни) със серийките или някакъв сайт от,където да си ги набавя,моля нека даде линк.Между другото вядех,че го дават и по БТВ но пак 1вия сезон.Много ще съм благодарен ако накой ми съдейства.

С Уважение:

• 4 седмици по-късно...
Който може да даде линк :)

The Triangle / Бермудският Триъгълник (2005)

Относно обръщането на VCD има десетки програми,с които можеш да го направиш и сам.

Поразгледай се и си избери тази,която ти пасне.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.