Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: USB driver за Motorola L6

Featured Replies

Ако някой знае каде мога да намеря такав driver да ми каже!Много ще ми помогне! sad.gif

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Ако някой знае каде мога да намеря такав driver да ми каже!Много ще ми помогне! sad.gif

http://rapidshare.de/files/11912539/CELULARES1.rar.html

трябва да ги инсталираш ръчно след като свържеш с компютара телефона

ако разбираш испанскижлез в тая страница

http://www.mundomotorola.net/index.php

успех

• Автор

Mного благодаря!За помоща!!! ;):clap:

• 3 месеца по-късно...

Аз не успях да вържа телефона с USB кабела нито с тези нито с другите драивери които успях да намеря

Motorola Phone Tools 4 разпозна телефона един единствен път и то когато след като качих драиверите ръчно. Качваики ги ръчно проблема е следният ... ако му задам кои COM порт да ползва драивера дава грешка Code (10) че устроиството неможе да се включи. Ако задам да инсталира драивера на всички портове се инсталирват два ... единият е както обикновенно - неработещ , другият обаче уж трябва да функционира. Един единствен път Motorola Phone Tools 4 успя да познае телефона и се стигна до там че се опитва да се закачи за телефона обаче без успех. В лога пишеше че устроиството вече се използва.

Набавих си голям набор от драивери софтуер откаде ли не и с нищо не можах да го подкарам.Нямам толкова голям опит и затова реших да се обърна към вас като по компетентни може би или поне ако сте се сблъскали с проблема и сте го решили. Благодаря предварително на всеки които се отзове на молбата ми за помощ.

http://p2ktools.motofan.ru/

Eдна от най-използваните програми за работа с телефоните на Моторола. Има и папка с драйвери. Като включите телефона към компютъра посочи на Windows да тъси там за драйвери.

С пъхането на телефона в кабела WinXp разпознава новото устройство пита откъде да вземе драйвери. Тогава му посочвате папката където сте ги разархивирали. Ако вече сте го пъхнали веднъж и тогава сте нямали драйверите, може да се наложи да стартирате магьосника за инсталиране на нов хардуер от контрол панела за да потърси наново.

На този адрес също има архив с драйвери: http://www.letsmoto.com/forumsR/file694.html

Ако първите не са подходящи може да пробвате с вторите.

ААА моля за извинение, че редактирах поста си преди да погледна мнението на tigerton. Сетих се да проверя линка и се оказа, че е забранено директното изтегляне от други сайтове. Затова от централната страница по-горе -> към секцията за даунлоуд.

Редактирано от universum (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

някой може ли да ми каже как да го подкарам USB то за моторола л6.моля ви обяснете ми подробно. sad.gif

някой може ли да ми каже как да го подкарам USB то за моторола л6.моля ви обяснете ми подробно. sad.gif

и аз това питам :angry:

Ами universum много добре го е казал, ама няма кой да чете какво пише! Та трябва да си свалите този архив. Разархивирате го някъде, включвате USB кабела към компютъра, след това телефона към кабела и Уиндоуса ще ви засече ново устройство. Ще се появи диалог за добавяне на нов хардуер. Ще ви пита дали да се свърже в интернет и да търси за драйвери. Давате Не и натискате Next, след това избирате Install from a list or specific location (Advanced) и натискате Next. Избира се Search for the best driver in these location, слага се отметка на Include this location in the search: натиска се Browse и се посочва папката където разархивирате сваления архив. И по точно в нея има папка Drv - посочвате нея и натискате Next. Уиндоус ще ви пита дали да инсталира неподписаните драйвери изберете Continue enyway и телефонът ще бъде намерен и инсталиран. Натискате Finish и всичко трябва да е 6! Успех!

Братче какви ли не варианти пробвах и все нестава .... + това като включа кабела към телефона и към пц-то нищо не засича .... никакъв нов хардуеър ... нищо.

С тоя архив пробвах .. с други такива .. с Моторола Фон Туулс ... с нищо не захапва ..

Братче какви ли не варианти пробвах и все нестава .... + това като включа кабела към телефона и към пц-то нищо не засича .... никакъв нов хардуеър ... нищо.

С тоя архив пробвах .. с други такива .. с Моторола Фон Туулс ... с нищо не захапва ..

Ама освен, че трябва да включиш кабела към компютъра, то трябва да включиш и кабела към телефона! Когато е включен телефона и го включиш към кабела Уиндоус ще го засече и следваш горната процедура!

пробвай тогава да го инсталираш принудително

за целта свържи телефона,

отвори контрол панела ,иди на модеми и инсталирай нов, като за целта посочиш драйверите от архива, който имаш ,без да обръщаш внимание на мрънкането на уйндоуса

след това рестартирай компа и виж дали ще се свърже

за файлов мениджър най добре да използваш "мотокомандер"

http://www.letsmoto.com/forumsR/file564.html

или "моточлин"

http://www.letsmoto.com/forumsR/file11.html

проблема на п2к тулса е че не всякога работи коректно особенно с новите модели

ok вързах го с Motorola Phone Tools ся въпросът е как да си кача игра на gsm ма.плс кажете ми.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.