Премини към съдържанието

    Препоръчан отговор


    Здравейте!

    Нуждая се от помощ, а именно: Аз съм с ОС "Уйндолс 7" и съм инсталирал "PotPlayer 1.6".Искам да го ползвам за гледане на филми,обаче филмите се възпроизвеждат без звук. Не зная на какво се дължи това. Ако можете помогнете да се оправят нещата.Благодаря!!!

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    1. Пробвай с друг плеър дали имаш същия проблем.

    2. Инсталирани ли са драйверите за звука?

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    1. Пробвай с друг плеър дали имаш същия проблем.

    2. Инсталирани ли са драйверите за звука?

    Всички драйвери са инсталирани.Поне така показва на "Свойства".Също така не възпроизвежда и звук на MP 3-ки, или по-точно няма никакъв звук от нищо и от никъде.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Ако използваш лаптопа кажи марка и модел на лаптопа?

    Ако изполваш декстоп машина кажи марка и модел на дънната платка.

    Програми като AIDA или Speccy могат да ти помогнат да видиш с какъв хардуер разполагаш.

    Ако използваш тонколонки или слушалки сигурно ли е че са здрави или работят.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Всички драйвери са инсталирани.Поне така показва на "Свойства".Също така не възпроизвежда и звук на MP 3-ки, или по-точно няма никакъв звук от нищо и от никъде.

     

    Свойства ? Къде гледаш за инсталирани драйвъри ?


    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Всички драйвери са инсталирани.Поне така показва на "Свойства".Също така не възпроизвежда и звук на MP 3-ки, или по-точно няма никакъв звук от нищо и от никъде.

     

    Ако правилно съм разбрал, нямаш звук на компютъра, защо тогава подвеждаш в заглавието, че ти е виновен плеъра?

    • Харесва ми 1

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    При часовника има ли иконка говорител? Ако да - щракни с десен бутон по нея и избери Playback devices. В новия прозорец виждат ли се устройства и ако да - има ли устройство със зелено тикче?

    А звуци при стартиране/гасене на Windows има ли?

    Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)
    • Харесва ми 1

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.