Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дайте мнение за LG spirit H420?

Featured Replies

Какво мислите за този телефон , заслужава ли си парите ? Плюсове и минуси ... или нещо друго..?

Кажи бюджет, може да ти предложим по-добър.

Средна хубост телефон. Съседката си го взе от виваком с подновяване на договора много евтино.Личното ми мнение - слабичък като процесор, малко памет, иначе добре изглежда на външен вид. Работи си съвсем прилично на всички функции. Не му работeше гласовото командване на GPS - sa. Можете да погледнете и други модели. до 350 лева със сигурност ще намерите по-добър от този модел.

Хубав телефон, но 350 са много за него. Кажете по-точно за какво ще го използвате, да знаем към какво да се насочим. Иначе, можеш да погледнеш и lenovo a6000 (коката го има и като гледам много му харесва).

Предложи линка към друг уеб сайт, тука вече е архивирания. :)

Купих  за дъщеря ми  по високата версия: LG Spirit 4G LTE H440N за 340 лв.

Разликата е в процесора Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53, който има 64 битова поддръжка(както и Lollipop e първият 64 битов Android),  основно по добра работа с паметта при много активни приложения. Все още няма достатъчно 64 битови приложения и ефекта е за в бъдеще време.  Също се води и по енергоспестяващ. Kамерата е 8 mp ( за разкика от Spirit H420 където е 5 mp). Поддръжка на 4G,  което в  БГ почти  няма.

Много добър дисплей 4.7 inch, с IPS, висока резолюция  720 x 1280.

Телефонът е добър за парите си, не лагва и се държи доста прилично, няма олеофобно покритие, което е малко неприятно, иначе е с Gorilla Glass 3. Сложих му закалено стъкло на дисплея.

Вече може да се намери и за 300 лв.

http://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/lg/spirit-lte-h440n-p268313773/

Редактирано от izen (преглед на промените)

Така, отново ще попитам автора за какво ще го ползва да знам към какво да го насоча. Например, ако е за игри, предложението на колегата над мен не става поради причината че процесора е енергоспестяващ.

Така, отново ще попитам автора за какво ще го ползва да знам към какво да го насоча. Например, ако е за игри, предложението на колегата над мен не става поради причината че процесора е енергоспестяващ.

Авторът е класически случай на задал въпрос и изчезнал.

Мнението си го писах за другите потребители, които четат и може да им е полезно.

Този телефон е на по-ниска цена и е много по-добър и качествен ако си търсите добър телефон вижте първо този модел на Samsung и прочетете внимателно характеристиките му, но ако го вземете ви гарантирам че няма да съжалявате.  :)

http://www.bomba.bg/telefoni/gsm-aparati/samsung-smartphone-g313hd-galaxy-trend2-dual-sim-ceramic-white-sm-g313hrwhbgl.html

Този телефон е на по-ниска цена и е много по-добър и качествен ако си търсите добър телефон вижте първо този модел на Samsung и прочетете внимателно характеристиките му, но ако го вземете ви гарантирам че няма да съжалявате.  :)

Ниска резолюция дисплей, двуядрен процесор, 512 рам. Морално и хардуерно остарял. И тези пари са му много.

Иначе не е лошо да споменете предимствата му и да ги цитирате след  "внимателния прочит на  характеристиките му"

Щото аз гарантирам, че който го вземе много ще съжалява, освен ако му трябва бюджетен двусимов телефон!

Редактирано от izen (преглед на промените)

То потребителят ако иска и втора ръка ги има добри във OLX за неговият бюджет  ;)

Виждам че си новорегистриран и предлагаш на своите впечатления, но мога да те убедя че този телефон не струва! 1. Слабият процесор. 2. Рамта. 3. Резолуцията. 4. Цената. (много е за това което се предлага)

Автора може да изнамери читав S4 втора употреба за същите пари.

• Автор

Благодаря за отговорите!Вече направих своя избор.. взех Lg H420 за 289лв.

Телефона е добър .. и на мен ми харесва , идеален за браузване и малко игри.

Хубаво е че не избра LG Leon. Иначе, честито. :) Като го вземеш, сподели впечатления да знаят и другите колеги. (също и недостатъци)

• Автор

Телефона го имам от няколко дена .. и за сега се представя много добре.Благодарение на енергоспестяващия Mediatek процесор батерията държи вече 3 ден /2100 mAh/. Като съм го ползвал за малко браузване и разговори.Хареса ми също така ,че подържа HTML5 и отваря тежки сайтове доста бързо.Друг плюс е страхотния извит дизайн на телефона който приляга идеално на ръката а и прилича на по-скъп телефон .. гърба му наподобява на метален корпус което също е яко.

За минус мога да кажа ,че дисплея се цапа много бързо понеже не е олиофобичен а и на открито не се вижда много добре.

За парите си е супер. :)

Проблема с дисплея може да се реши а някой протектор против отпечатъци или матов. Също си вземи и някой кейс, защото ще престане да прилича на смсртфон ако го изпуснеш на бетона. :huh:

• Автор

Взех му този протектор за дисплея , наистина реши проблема с мазните петна :) . За сега ще мина без калъф , не намерих нещо което да ми хареса.

Казах ти. :)

• Автор

И още нещо .. който е запознат моля за помощ за root на този телефон.

И още нещо .. който е запознат моля за помощ за root на този телефон.

Провери дали има информация в българският  андроид форум.

http://forum.androidbg.com/

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Провери дали има информация в българският  андроид форум.

http://forum.androidbg.com/

Няма налична такава все още.. за съжаление.

Цък (спокойно, работи и на твоя телефон) и Цък. Също, наистина ти препоръчвам да си вземеш калъф, защото колкото и да го пазиш, все ще има някой който да те бутне.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.