Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Очила за нощно шофиране

Featured Replies

Някой пробвал ли е тези очила http://telestar.bg/ochila-za-kristalno-noshtno-shofirane-i-vijdane-vizmaxx-388.html

дали вършат работа

Ефекта не е чак толкова добър колкото изглежда на рекламата и има все пак някакъв  смисъл, при предни стъкла на автомобила в перфектно състояние, като чистота и да не са надраскани. Но подобни качества, имат които и да е от по-прозрачните за видимата светлина слънчеви очила. Пробвал съм и двата варианта.

Ок мерси

Ако имате проблем с очите или искате да имате нормални очила, които да ви помагат за през нощта може да отидете в оптика и там да си изберете или да ви направят. Очилата ще бъдат съобразени с вашите изисквания. Такива ментета от 40 лв могат единствено да ви навредят на очите.

• Автор

Ако имате проблем с очите или искате да имате нормални очила, които да ви помагат за през нощта може да отидете в оптика и там да си изберете или да ви направят. Очилата ще бъдат съобразени с вашите изисквания. Такива ментета от 40 лв могат единствено да ви навредят на очите.

За това даже не се бях сетил ще попитам.Мерси

• 11 месеца по-късно...
преди 6 часа, DPanov написа:

Аз си закупих от тук http://ochilazashofirane.com/ и съм много доволен. Дори ги нося, докато карам колелото в планината. Перфектни са.

Рекламата и описанието на очилата са измама и шарлатанщина. Никои очила не могат да те спасят от отблясъци, само да ги намалят, което върши и едно фолио на стъклото. Пари за посоченият боклук, който изглежда като предпазни очила за 2лв или еднократни очила за 3д кино - не давам.

• 9 месеца по-късно...

Абе аз преди време си взех тези Очила за нощно шофиране , а тези Комплект очила за шофиране през деня и нощта ги взех за баща ми. Не намалят толковааа колкото показват на рекламата, но все пак вършат работа. Пък и е много по-добре с тях, когато отпред минава някое идиотче с ксенон или някои на дълги. Аз си ги ползвам редовно вечер и е по-добре от колкото без тях. Наистина има ефект, ама не този, който показват на рекламата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.