Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте имам проблем със KmPlayer като пусна някой филм и ми излиза някаква грешка че липсва Dolby Audio Codec.... Търсих в нета но нещо не намирам товак оето ми трябва и филма се пуска иначе но без звук.... Някакви идеи???

Здравейте имам проблем със KmPlayer като пусна някой филм и ми излиза някаква грешка че липсва Dolby Audio Codec.... Търсих в нета но нещо не намирам товак оето ми трябва и филма се пуска иначе но без звук.... Някакви идеи???

От два месеца чакам да я оправят тази нова версия.Същото се случва и при мен-няма аудио.Гледах дали никой ще се оплаче за същия проблем.Пробвал съм версията на различни компютри същия проблем си оставаше.Деинсталирай тази  и върни предишната работеща версия  3.9.1.131 .

не бачка и тази... май верно ше търсим по стара версия...

3.9.0.128 няма начин да не работи.Единствено само не може да възпроизвежда видео Н265...

Преди два-три месеца, започна и на мен проблем КМплеъра,  при някои формати и звука ми се губеше, а при други картината....Последната версия, пък нещо и с яркоста и контраста ми се правеше на интересна.Мислех да върна стара версия, но като поразмислих и като попрочетох тук-там, реших да инсталирам Пот плеър...Да чукна на дърво, досега не се е случвало да не подкара нещо. В интерес на истината бях с предубеждение към това корейче и постоянно се чудех, къде да се заям с него, но то пък взе че ме опроверга....

Има  KmPlayer - има проблем.

Няма  KmPlayer - няма проблем.

Авторе сменяй го тоя бъгясъл плеър с Potplayer и си гледай всичко с кеф

Да ама само КМплейъра има опция за скалиране(приближаване)с бутона плюс...в реално време.Това е ценно при по широкоекранните филми.

От два месеца чакам да я оправят тази нова версия.Същото се случва и при мен-няма аудио.Гледах дали никой ще се оплаче за същия проблем.Пробвал съм версията на различни компютри същия проблем си оставаше.Деинсталирай тази  и върни предишната работеща версия  3.9.1.131 .

Интересно какви формати гледате, защото нито на моята нито на клиентски машини съм видял проблеми с версия 3.9.1.136

Откакто сложиха тия Audio codeci да си слагаме сами веднага го разкарах и минах на vlc доволно е за сега но само ми липсва настройката за запомняне на позицията на филма

Интересно какви формати гледате, защото нито на моята нито на клиентски машини съм видял проблеми с версия 3.9.1.136

Гледам всякакви формати,на филми теглени от торентитите,които не са с голямото качество!А  този плейър го използвам вече 5 години...досега се справяше най добре,в сравнение с другите.В момента само с новия видео кодек  Н265 няма видео,при което само за такива филми използвам VLC player.

Откакто сложиха тия Audio codeci да си слагаме сами веднага го разкарах и минах на vlc доволно е за сега но само ми липсва настройката за запомняне на позицията на филма.

To,тези аудио кодеци,се оказа че не могат да се теглят свободно!Правих доста опити да ги намеря и инсталирам,но навсякъде искаха плащане.А плейъра е единствен,с който ми работи дистанционното на лаптопа HP.Много е удобно от леглото,както си гледам някой скапан филм,да мога да си го превъртам напред на кадър.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.