Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация компютър за игри с бюджет-2400лв.

Featured Replies

• Автор

Добре разбрах.Благодаря за отговорите.Мисля да взема това 

GIGABYTE 4096M GTX970 N970G1 GAMING-4GD PCI-E 3.0

Крайна цена 2 564 лв.
Само да ви питам когато получа всички части аз ли трябва да ги сглобя?

Като ги поръчаш ще ти звъннат за потвърждение. Казваш че я искаш сглобена - безплатно е. 

Разбира се ако искаш може и сам да си я сглобиш въпрос на предпочитания.

пс. Предвид че е Петък едва ли ще стане тази седмица.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Като ги поръчаш ще ти звъннат за потвърждение. Казваш че я искаш сглобена - безплатно е. 

Разбира се ако искаш може и сам да си я сглобиш въпрос на предпочитания.

пс. Предвид че е Петък едва ли ще стане тази седмица.

Добре, но от кой сайт да я поръчам.

LG 23" 23MP75HM 

LG 23" 23MP67VQ 

LG 23" 23MP47HQ 

По-евтиният е без говорители с един HDMI вход вместо два и не му е прозрачна стойката.

Още по-евтиният е и с по-дебела рамка. 

LG 24" 24MP57VQ 

По-голям с 0.8 инча. Ако не те вълнуват говорителите, тънката рамка и прозрачната стойка този е най-оферта.

Имам предвид в ценовия диапазон около 300 лв.

IPS е супер на LG-то но винаги съм харесвал Benq като качество и ако искаш може да погледнеш този http://www.emag.bg/monitor-gaming-led-benq-24-wide-1ms-full-hd-dvi-dual-2-x-hdmi-cheren-rl2455hm-9h-la9lb-qbe/pd/EZSQNBBBM/ TN е но 1ms GTG за игрите ще е по-добър но за останалото IPS е по-добре.

Ок но може ли да ми предложите и някакъв монитор на FULL HD и над 20 инча.

За максимум колко лева? Предполагам няма да режеш от бюджета за конфигурацията, че тъкмо @naruto ти предложи оптималното.

TN е но 1ms GTG за игрите ще е по-добър но за останалото IPS е по-добре.

Кофти цветовете и ъгъла на видимост може и да не те притесняват но едва ли искаш да си скапеш очите?

На мен поне са ми безценни и не бих ползвал подобен монитор и без пари да ми го дават та какво остава аз да им давам. 

пс. Последният BenQ с които се мъчих така и не успях да го настроя като хората и все ми вадеше очите.

Правих сравнение с един стар Филипс (за TN говоря) които не дразнеше толкова очите. Та тая марка не е за хвалене.

Кофти цветовете и ъгъла на видимост може и да не те притесняват но едва ли искаш да си скапеш очите?

На мен поне са ми безценни и не бих ползвал подобен монитор и без пари да ми го дават та какво остава аз да им давам. 

пс. Последният BenQ с които се мъчих така и не успях да го настроя като хората и все ми вадеше очите.

Правих сравнение с един стар Филипс (за TN говоря) които не дразнеше толкова очите. Та тая марка не е за хвалене.

Аз съм с подобен но с 5ms не 1ms и е перфектен :) нищо му няма на цветовете и ъглите - вярно е че IPS има по-добър ъгъл но това не означава че този е кофти. Ако главно ще пуца игри по-добре benq-a но ако не IPS си остава по-добър което и казах.

А относно здравина на LG и Benq спокойно мога да кажа че LG-to имат доста хляб да ядат до като стигнат benq.

Лично аз бих си взел IPS монитор просто защото не ползвам компа за игри.

едит: този модел на LG http://www.lg.com/us/support-product/lg-23EA63V-P

Съм продал 7,8 бройки картината и ъглите са убийствени няма спор и сравнение с benq-a но преди 2 дена ми донесоха 2ри вече за ремонт в гаранция.

Но бих си взел за мене 1я който си предложил защото съм го виждал и е уникален ;) и знам че сервиза на LG си оправят всичко ;) но си е нерви ахаха

Редактирано от Explo (преглед на промените)

Аз орехи не чупя с монитора нито го ползвам вместо кубче на Рубик нито го пращам по изложби.

Вълнува ме единствено дисплея за да се насладя на картината и най-вече да не остана без очи и да не се тъпча с аспирин всекидневно.

Та е излишно да ми говориш за милисекунди и дизайн.  ;)  А TN съм ползвал и все още ми се налага извън вкъщи но досега хубав не съм видял.

пс. За 10 години и камари монитори включително втора употреба оплакванията ми са единствено от

разпадащите се букви на логото на асус и копчето за включване отново на Асус както и на Филипс. 

Аз орехи не чупя с монитора нито го ползвам вместо кубче на Рубик нито го пращам по изложби.

Вълнува ме единствено дисплея за да се насладя на картината и най-вече да не остана без очи и да не се тъпча с аспирин всекидневно.

Та е излишно да ми говориш за милисекунди и дизайн.  ;)  А TN съм ползвал и все още ми се налага извън вкъщи но досега хубав не съм видял.

Знаеш ли че май май като се замисля вземам аспирин през 3,4 дена :) ти какво имаш предвид с това?

Имам предвид сълзене на очите последвало от главобол.

Гледам да сменям гледната точка и да се раздвижвам но при TN нищо не помага най-много да се размаже образа като си завъртиш главата. :D 

Естествено ако не прекарваш дълго време на компа няма да забележиш. 

Имам предвид сълзене на очите последвало от главобол.

Гледам да сменям гледната точка и да се раздвижвам но при TN нищо не помага най-много да се размаже образа като си завъртиш главата. :D

Естествено ако не прекарваш дълго време на компа няма да забележиш. 

късно е :) вече съм го забелязал че от това лие :) да го е.. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.