Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с рутер ZTE E5501

Featured Replies

Здравейте,купих си рутер ZTE E5501 имам два лаптопа единия Тошиба другия Леново.И двата работят към един рутер.Тошибата връзва без проблем,но Леновото след изключване или заспиване прекъсва връзката с нета.Намира рутера,но не връзва към мрежата.След рестарт на рутера връзва без проблем.Тошибата е с Windows7 а Леновото е с Windows 8.1.Имам проблем само с Леновото.Преди ползвах рутер TP-Link пак със същите лаптопи и изобщо не съм имал проблем.Леновото си връзваше,като го изключа и после го включа не съм имал проблем,но сега с новия рутер не става.Къде може да е проблема Леновото след изключване или заспиване да губи връзката и след като рестартирам рутера нещата се оправят?А Тошибата няма този проблем!

Редактирано от zygi123 (преглед на промените)

Проверете дали не е пусната опцията за пестене на батерия в настройките на безжичния адаптер :

009_dialoguebox_advanced.png

Ако има тикче го махате, и би трябвало да не наблюдавате повече този проблем.

Възможно е също неправилно функциониращ драйвер на адаптера, или пък остарял такъв да прави този проблем. Отивате до сайта на производителя на лаптопа, и проверявате дали няма по-нова версия.

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

• Автор

Няма отметка за пестене на батерията и драйвера го проверих-актуален е.Проблема остава

• Автор

Здравейте,обнових драйвери,обнових софтуера на рутера и проблема си остава.При изклюване на лаптопа или заспиване за малко по дълго време после не връзва.Бихте ли ми казали това ли е канала на рутера?Беше зададен автоматично,сега кой канал да избера?
54cf0cbec09fe277.jpg

1,6, или 11. ..

Най-добре обаче проверете ефира около вас (с inSSider) на кои канали излъчват най-много съседите ви, и изберете различен от техните.

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.