Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с видео: Intel HD и AMD

Featured Replies

Добър вечер.

Купих си нов лаптоп HP Probook 450 G2 (вижте прикаченият файл за инфо за процесора)

и видео :

Вградено : Intel® HD graphics 5500

Външно : AMD Radeon R5 M255 (2GB)

Имам следния проблем-значи инсталирах си driver-а на видеокартата на Интел,после на чипсета,после NEt.framework 4.5, и чак накрая на АМД  от сайта на HP(всичките са точно за този модел лаптоп) и като пусна някоя игра примерно FIFA 14 играта ми върви всичко е идеално. Но когато рестартирам лаптопа и пусна играта отново играта засича и АМД то явно не се включва . за да мога да си играя трябва след всеки рестарт на лаптопа да си инсталирам driver-a на АМД наново.

Как мога да го оправя това . също така като инсталирам driver-a накрая ми дава следната грешка : вижте втория прикачен файл.

post-360324-0-10707700-1436376495_thumb.

post-360324-0-71659600-1436377518_thumb.

Проблема въобще не е с драйвера. Отивайте да си пускате тема в антивирусната секция на форума, освен ако доброволно не копаете биткоини.

• Автор

Проблема въобще не е с драйвера. Отивайте да си пускате тема в антивирусната секция на форума, освен ако доброволно не копаете биткоини.

извинявам се , но не раззбрах какво искате да кажете . Да не би антивирусната да ми спира АМД то ? 

Не, заразили сте си компютъра. Вероятно вируса е присъствал в "патерицата" на някоя пиратствана игра.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

• Автор

Аз имам само 1 игра и на предишния лаптоп си играех и нямах проблеми, лаптопа го взех преди 3-4 дни. Не може ли да е от друго?

Може да рискувате да спирате антивирусната преди да пускате играта. Или да направите изключение, ако знаете как. Но на ваша отговорност.

Миньора спря да работи :) Както ти казаха ако не можеш сам да си почистиш компа да се обърнеш към антивирусния раздел макар, че  може изобщо да не е от играта а от някоя друга програма и пак да ти се лепне след почистването. Така че според мене вместо да го чистиш по-добре го преинсталирай наново като тоя път теглиш програмите които ползваш само от сайта на производителя им или от сайт посочен от него. 

• Автор

Благодаря . Ще опитам първо с изключена антивирусна , ако не стане ще го преинсталирам . 

Благодаря . Ще опитам първо с изключена антивирусна , ако не стане ще го преинсталирам . 

И това ще е грешка...с изключването на антивируса...

SG Miner - мисля че трябва да има деинсталатор ама покрай него може да са ти лепнали още няколко нежелани екстри без деинсталатор.

• Автор

деинсталирах го. Като стартирам лаптопа винаги ми изписва "Could not load MOM.implamantation file....

Посети адреса по-долу и изпълни инструкциите. Изчакай член на HJT да разпише инструкции за действие по премахване на проблемните продукти.

https://www.kaldata.com/forums/topic/132819-%d1%81%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bc%d0%b8-%d0%b5-%d0%b8%d0%bd%d1%84%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d1%8f-%d1%81%d0%b5%d0%b3%d0%b0/

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Посети адреса по-долу и изпълни инструкциите. Изчакай член на HJT да разпише инструкции за действие по премахване на проблемните продукти.

https://www.kaldata.com/forums/topic/132819-%d1%81%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bc%d0%b8-%d0%b5-%d0%b8%d0%bd%d1%84%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d1%8f-%d1%81%d0%b5%d0%b3%d0%b0/

мерси

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.