Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Уиндоус 7,8.1,10, Боот Метро меню?

Featured Replies

Виндовс 7,8.1,10, Боот Метро меню?

Инсталирал съм Виндовс 7,8.1,10 проблема е че не излиза вече Метро синьото Меню ами само досовското черно  което ме дразни много преди си беше в Метро стил но за съжаление преинсталирах бекъпи правех и сега вече ми остана само досовското меню.

Може ли някой да помогне в случая да си докарам по някакъв начин пак Метро менюто?

Стой, всичко тези операционни системи ли си инсталирал !?

Предполагам става въпрос за "MS-DOS" ?

Понеже гледам как пишеш и си мисля, че просто не си инсталирал никаква операционна система и за това имаш "досовското черно", а не "Метро синьото Меню"- това меню е на Windows 8/8.1/10.

Трябва да имаш три ядра на процесора, по едно ядро за всяка операционна система. Също, ако са 32 битови, вече операционната ти система 96 битова и някои програми може да не работят нормално щото не са създадени да поддържат толкова битове. Повече по темата има написано тук: https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/efcd4783-e948-4f85-9659-7a6e9139a931/upgrading-from-windows-7-32bit-to-64bit

:ohmy:

Остави си само един уиндоус.Товариш компютъра излишно 

Трябва да имаш три ядра на процесора, по едно ядро за всяка операционна система. Също, ако са 32 битови, вече операционната ти система 96 битова и някои програми може да не работят нормално щото не са създадени да поддържат толкова битове. Повече по темата има написано тук: https://social.technet.microsoft.com/Forums/windows/en-US/efcd4783-e948-4f85-9659-7a6e9139a931/upgrading-from-windows-7-32bit-to-64bit

:ohmy:

Боже-боже, колко мъка има по тоя свят! Пачо, 'ма ти си за бисерите на калдейта.

Ами ако и трите операционни системи са 64 битови, тогава 192 битова операционна система ли става?

Compare,  сложи си носителя с инсталацията на Windows 10, стартирай компютъра от USB или DVD (там, където ти е Windows 10 инсталатърт). Използвай менюто за Repair и не ка софтуерът да си намери инсталираните ОС.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Боже-боже, колко мъка има по тоя свят! Пачо, 'ма ти си за бисерите на калдейта.

Ами ако и трите операционни системи са 64 битови, тогава 192 битова операционна система ли става?

Тоя човек не знае какво е multi-boot.
  • Автор

Здравейте отново.

Пробвах варианта на @H.E.L.P.E.R при който се надявах най искрено да стане всичко по мед и масло но за съжаление не стана така както си помислих.

Излезе ми някаква грешка :

Версията на операционната система е несъвместима с Startup Repair.

Windows 10 insider Preview Build 1062 така ми показва в долен десен ъгъл и същото DVD пробвам.

Пробвах и с други версии но явно не мога да ги улуча.

Моля ако имате някакви други съвети да ги споделите.

Тоя човек не знае какво е multi-boot.

Проверете си нивата на хумороцитите.

Съвета ми  е на автора, ако инсталирал Windows (ите) на дял в който няма ценна информация. Да Сложи диска/флашката с Windows 8.1 (msdn) и  инсталира наново ОС (чиста инсталация без repair).

В зависимост дали има 4 GB или повече RAM, инсталира x64, Ако има по-малко RAM, си инсталира 32bit.

Форматира си дяла/овете в които се намира OS-ите (не говорим тези в които има ценно инфо).

Ако има ценна информация в дяла в който е инсталиран Windows (ите), прехвърля си го на друг дял или друг носител (било то външен хардиск, флашка и т.н.)

И пак инсталира чисто копие на 8.1, като форматира съответния дял /дяловете от хардиска.

Все пак, ако иска да опита някоя ОС, използва програма за виртуализиране (Virtual Box), или подобна.

Но, в този случай трябва да има повечко RAM , за да работи тя добре.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.