Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация за 3D и Render около 1500 лв.

Featured Replies

http://nikem-bg.net/cart/51390p1r52719p1r2172p1r51114p1r53138p1r2190p1r49388p1r2152p1rf.html

По-тихо захранване и дъно с 4 слота за рам че утре може да реши още да добавя.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Явно никой от досега предложилите конфигурации няма идея за какво иде реч. 750Ti за Блендер е пълна смехория, а за цената на ксеона се взима FX 8350 + дъно барабар с охладител. Язък, че Банерчо се занимава уж професионално с... и аз не знам с какво точно. Ей затова, когато има човек със специфични изисквания за хардуер да си отправя запитването към хора, които наистина могат да му помогнат, а не някакви дечурлига да се упражняват на негов гръб. Аз предлагам да се създаде такъв раздел като подраздел на хардуерния, но надали на някой му дреме.

Редактирано от XECUTIONER (преглед на промените)

Явно никой от досега предложилите конфигурации няма идея за какво иде реч. 750Ti за Блендер е пълна смехория, а за цената на ксеона се взима FX 8350 + дъно барабар с охладител. Язък, че Банерчо се занимава уж професионално с... и аз не знам с какво точно. Ей затова, когато има човек със специфични изисквания за хардуер да си отправя запитването към хора, които наистина могат да му помогнат, а не някакви дечурлига да се упражняват на негов гръб. Аз предлагам да се създаде такъв раздел като подраздел да хардуерния, но надали на някой му дреме.

Щом не ти харесват предложенията просто предложи на човека каква конфигурация да си вземе за бюджета.

Явно никой от досега предложилите конфигурации няма идея за какво иде реч. 750Ti за Блендер е пълна смехория, а за цената на ксеона се взима FX 8350 + дъно барабар с охладител. Язък, че Банерчо се занимава уж професионално с... и аз не знам с какво точно. Ей затова, когато има човек със специфични изисквания за хардуер да си отправя запитването към хора, които наистина могат да му помогнат, а не някакви дечурлига да се упражняват на негов гръб. Аз предлагам да се създаде такъв раздел като подраздел на хардуерния, но надали на някой му дреме.

Какво пък ти разбира главата на теб от хардуер и видео карти,като преди година питаше дали да си вземеш 6770,а момчетата ти дават акъл поне 7770 да е в тази тема,а сега 750ТИ я знаеш наизуст за какво става,тъй ли...

Какво пък ти разбира главата на теб от хардуер и видео карти,като преди година питаше дали да си вземеш 6770,а момчетата ти дават акъл поне 7770 да е в тази тема,а сега 750ТИ я знаеш наизуст за какво става,тъй ли...

А как трябваше да тествам знанията на потребителите тогава, когато се включих във форума? Да ги попитам - ''вие разбирате ли нещо от хардуер''?  ;)  

Офф: Ей, Днонка, дай си малко почивка, вместо да дебнеш с кого да се заядеш. Излез малко навън и глътни чист въздух. Полезно е. 

А как трябваше да тествам знанията на потребителите тогава, когато се включих във форума? Да ги попитам - ''вие разбирате ли нещо от хардуер''?  ;)

Офф: Ей, Днонка, дай си малко почивка, вместо да дебнеш с кого да се заядеш. Излез малко навън и глътни чист въздух. Полезно е. 

Бате ти "Днонка" всяка вечер води семейството си навън да хапнем,а след това си допива с уиски вкъщи и не се обажда за неща,които не разбира и си сложи снимка в профила точно за такива тролове като Росен88,АМДПауър,сандиката и Джейсън,Джингиби,Раймонд (без кьорава снимка с ръчно написан ник),които плямпат без почивка и отправят "критика" на тези,които преди година-две са им обяснявали за хардуера.

Бате ти "Днонка" всяка вечер води семейството си навън да хапнем,а след това си допива с уиски вкъщи и не се обажда за неща,които не разбира и си сложи снимка в профила точно за такива тролове като Росен88,АМДПауър,сандиката и Джейсън,Джингиби,Раймонд (без кьорава снимка с ръчно написан ник),които плямпат без почивка и отправят "критика" на тези,които преди година-две са им обяснявали за хардуера.

Чудесно. Радвам се за вас. Да сте здрави и щастливи заедно. Сериозно го пожелавам. :)  Но досега не си спомням да си ми обяснявал нещо свързано с хардуер обосновано и аз да се съглася с теб. Доказателство е и тази тема, в която не пишеш нищо конкретно, а само заяждане на дребно с привкус на незнание. Дано някога успееш да ми опонираш. Ще се радвам за напредъка ти.

Лека вечер!

Чудесно. Радвам се за вас. Да сте здрави и щастливи заедно. Сериозно го пожелавам. :)  Но досега не си спомням да си ми обяснявал нещо свързано с хардуер обосновано и аз да се съглася с теб. Доказателство е и тази тема, в която не пишеш нищо конкретно, а само заяждане на дребно с привкус на незнание. Дано някога успееш да ми опонираш. Ще се радвам за напредъка ти.

Лека вечер!

А твоето знание по темата къде е или в коя да е тема,свързана с хардуер?!Хайде поне си вземи компютър,та нещо да научиш и снимка с ръчно написан ник дай (беше обещал,а...).Няма и как да се съгласиш в тема с мен,защото не разбираш и ще покажеш невежеството си и незнанието си,ако се обадиш,макар,който разбира от хардуер-да си му ясен.Да ти опонирам-смях  :lol6: -нито си ми на годините,нито на парите,нито на познанията за хардуера и много добре го знаеш.Та почини си ти-ти не можеш без форума (е напоследък се изживяваш във вибокса,та не тролиш тук както преди) и си правиш нови акаунти при наказание,а аз 6 месеца наказания имам от септември насам,а нов акаунт-не;та ясно е кой да си почива и кой какво къде избива.

Ха-ха,пълен идиот и комплексар би си направил два акаунта и би си слагал лайкове от единия на другия:

8246096K.jpg 

Редактирано от dl777 (преглед на промените)

http://www.blender.org/download/requirements/-минимални, препоръчителни  и  оптимални  изисквания, които вече бяха посочени в първите постове

има си и бюджет-спокойно​ може да се събере първоначална конфигурация, подлежаща на последвъщо надграждане, съобразено с първоначалните намерения на автора

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.