Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със Powerdirector

Featured Replies

Имам 2 гадни проблема във powerdirector 

1- забива ми 

2. не иска да ми отвори тези клипчета ето това ми показва http://prikachi.com/images.php?images/492/8241492u.jpg 

машината ми е 

4-ядра по 2.5 

4 гига рам 

1 гига видео Geforce GT 220 

преди всичко си работеше нормално без да забива без нищо

преди бях със powerdirector 11 но като се появи проблема със забиването

смених на 12 пак така не искам да преинсталирвам компа защото имам доста фаилове който ми трябват 

тествах го за загряване не загрява 35-40 градуса на други програми по тежки не забива само на тази и не ми отваря клипчета на mp4 avi mov 

Редактирано от destruk7or2 (преглед на промените)

Изображението images/492/8241492u.jpg  не може да бъде намерено.

Вероятно е изтрито от автора му

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

От 2 нищо не се разбира. А хрумна ли ти че причината може да е че си пуснал 3423456465 други приложения ? (табовете в браузъра също се броят)

Ами то си пише, ама кой да чете: опитваш се да отвориш повреден файл или такъв който не се поддържа от програмата (.mp4). Относно забиването - с 2 GB RAM няма какво друго да очакваш.

• Автор

Бях писал параметрите но нещо не ги показва 

4гб рам

1 гига видео Geforce GT220

4-ядрен процесор 2.5 Pentium

Спрял съм много приложения 

Браузера е спрян  

Четириядрен пентиум? Какво е това животно. Тук се описва с моделно име, не като в трагичните оферти на e-varna.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

• Автор

До сега не ми е правел такъв проблем дори на двуядрена машина ми работеше добре но сега със четири ядра и повечко рам би трябвало да не забива проверил съм температурите добре са 35-40 макс изчистен е спрял съм приложенията браузера всичко и пак го прави 

• Автор

Ето снимки на дъното рамта процесора и видеото дъно http://prikachi.com/images.php?images/403/8242403D.jpg  

процесор http://prikachi.com/images.php?images/404/8242404x.jpg

видео http://prikachi.com/images.php?images/409/8242409W.jpg 

машината не е много силна но до сега не ми е правил проблем :)

А, не е чак толкова лош проца. Ама не е ли по-лесно да го напишеш на ръка вместо да лепиш снимки. Сега, ако ни напишеш и използуваната версия на софта ще си златен. Също и материал на каква резолюция работиш. Съвсем бегло ще напиша изискванията за безпроблемна работа на:

PowerDirector 13
  • PowerDirector 13 is optimized for CPUs with MMX/SSE/SSE2/3DNow!/3DNow! Extension тия инструкции ги има на АМД процесорите/HyperThreading/ Intel AVX2 technology(инструкции въведени в процесори модел от 2013 и нататък.)
  •  
  • ....Full-HD quality H.264 and MPEG2 Profiles: Intel Corei5/7 or AMD Phenom II X4

Това предполагам няма да е нужно, но пък високите резолюции са съвсем на хоризонта, а някои примерно 2К вече от почти десетилетие е факт 4К пък от поне 2 години, макар и все още да не е придобил масовост: 

• 2K/4K/3D video editing profile: Intel Corei7 or AMD FX series with 64 bit OS 6 GB RAM

Ако работиш с по-стара версия на софтуера и на ниска резолюция, тия писания няма да важат кой знае колко. Както започнах в началото на този коментар, процесорът ти не е чак лош. Четириядрен е все пак, но производителността му е все пак колкото на най-орязания съвременен двуядрен Селерон, каквото и да лъжат и мажат разни синтетики, а архаичният набор от включени инструкции не помага положението да се подобри. 

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

• Автор

Оправих се изтрих абсолютно всичко и инсталирах на ново powerdirector 11 и се оправи за сега наистина ми трябва повече рам ще се постарая да я вдигна на 6 гига :) мерси на всичко може да заключите 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.