Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем igo primo постоянен рестарт

Featured Replies

когато я вкл. се рества или от време на време се вкл. но мога да правя вс др но не и да влизам във навигацията когато вляза там наново дали това е от софтуера ако нее от какво може да е 

На какво е инсталирана - самостоятелна навигация или таблет?

• Автор

с операциона система winows e 

на самостоятелна навигация 

На какво е инсталирана - самостоятелна навигация или таблет?

самостоятелна марка pioneer

самостоятелна марка pioneer

Това Pioneer ми е много съмнително.

Да не е една лепенка под дисплея ?

Я хвърли едно око на тази тема :

http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?f=51&t=50871

такава е нз сега за марката във олх така ги водят 

Толкова са зле, че някои даже ги продават без батерия.

Пробвай да инсталираш наново навигацията и дано да стане.

с операциона система winows e 

на самостоятелна навигация 

В упътването си трябва да имаш описание на пътя до .exe-то на програмата, че не му помня името. Ползваш експлоръра на Windows СЕ и активираш като стандартна инсталация. И да не стане, по-зле няма какво да се случи. Вероятността да тръгне не е голяма, аз моята (самостоятелна) навигация с iGO я връщах 2 пъти за преинсталиране, а наскоро я изхвърлих, защото отново се беше обозила, а и гаранцията изтече. 

iGO е чудесна навигация, но под стабилна ОС и на таблет, а не като самостоятелен продукт. Два пъти годишно я пращам за безплатно (докато е в гаранция таблета) осъвременяване на картите, след това се плаща 15 лв за ъпдейта.

Ако някой се кани да ме убеждава, че Navigon, Sygic или друга е по-добра, нека си спести труда - имам и тях инсталирани, та знам за какво иде реч.

• Автор

В упътването си трябва да имаш описание на пътя до .exe-то на програмата, че не му помня името. Ползваш експлоръра на Windows СЕ и активираш като стандартна инсталация. И да не стане, по-зле няма какво да се случи. Вероятността да тръгне не е голяма, аз моята (самостоятелна) навигация с iGO я връщах 2 пъти за преинсталиране, а наскоро я изхвърлих, защото отново се беше обозила, а и гаранцията изтече. 

iGO е чудесна навигация, но под стабилна ОС и на таблет, а не като самостоятелен продукт. Два пъти годишно я пращам за безплатно (докато е в гаранция таблета) осъвременяване на картите, след това се плаща 15 лв за ъпдейта.

Ако някой се кани да ме убеждава, че Navigon, Sygic или друга е по-добра, нека си спести труда - имам и тях инсталирани, та знам за какво иде реч.

да иначе е добра рядко я ползвам но ми върши работа изках да разбера дали е за преинсталиране ос

или просто да и е дошло времето неги разбирам мн мн 

Последното изречение, ме подсети за фрази на близки и приятели,"Това масло ( за колата) е мн хубаво, дизелът от еди коя бензиностанция било мн хубав,бензинът от еди къде бил мн хубав", сякаш  са ги опитвали на вкус. Предназначението на навигацията е едно, да те заведе на зададения адрес,независимо коя ползваш, друго е въпроса , кой иска да си купува карти и  кой не.

• Автор

това че на теб ти вали и гарми не сме виновни ся твоята логика ако гледаме кола като кола нали варви жена кат жена .................. та и от бензин до бензин има голяма разлика със навигациите не съм на ти а човека ми обясни горе доло за какво иде реч и помогна със каквото можа защо винаги трябва да спамим се трябва си изкараме кирливите ризи да покажем че сме голмата работа вместо да помогнем или замалчим се караме и псуваме ма нали тва сме си ние .....

това че на теб ти вали и гарми не сме виновни ся твоята логика ако гледаме кола като кола нали варви жена кат жена .................. та и от бензин до бензин има голяма разлика със навигациите не съм на ти а човека ми обясни горе доло за какво иде реч и помогна със каквото можа защо винаги трябва да спамим се трябва си изкараме кирливите ризи да покажем че сме голмата работа вместо да помогнем или замалчим се караме и псуваме ма нали тва сме си ние .....

Аве нещо гаматиката не се връзва

Имаш повредени файлове в primo, Скоро да са обновявани карти?

да иначе е добра рядко я ползвам но ми върши работа изках да разбера дали е за преинсталиране ос

или просто да и е дошло времето неги разбирам мн мн 

Не можеш да преинсталираш операционната система,по-скоро трябва да си намериш работеща сборка за Примо.И наблегни малко на правописа,граматиката.

Редактирано от hristo58 (преглед на промените)

• Автор

нямам разбрах че това е проблема връщам фабрични работи добре но не мога да вляза във самата навигация катодам конфиг. на auto run същата работа избирам примо,ехе и почва със рес. несъм я обновявал никога ако има авто

Последното изречение, ме подсети за фрази на близки и приятели,"Това масло ( за колата) е мн хубаво, дизелът от еди коя бензиностанция било мн хубав,бензинът от еди къде бил мн хубав", сякаш  са ги опитвали на вкус. Предназначението на навигацията е едно, да те заведе на зададения адрес,независимо коя ползваш, друго е въпроса , кой иска да си купува карти и  кой не.

Да, това им е предназначението, друг е въпросът коя как го прави - изцяло или до кривата круша. Всяка навигация в един момент се обърква, важното е да не превръща грешките си в рутина. 

А маслата и горивата имат определяща роля за работата на навигациите, причините са съвсем очевидни.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.