Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся работа

Featured Replies

Здравейте! На 17 години съм, от гр. Раднево за жалост. Търся си дистанционна работа, защото чак след 2 години ще се местя да живея в София. По възможност да е backend.. Имам умения с HTML, CSS, JavaScript, jQuery, Bootstrap, PHP и MySQL. В момента започнах да уча Node.js и скоро мисля да skill-вам Angular.js  :)

Имаш тези умения и не можеш да си намериш работа  :ohmy: .

Ето ти линк, където може да си намериш доста оферти.

• Автор

Ами, искам да поработя с българи и по възможност, да бъде човек с фирма :)
Аз отскоро започнах да си търся работа :) Досега учих. :)

Редактирано от Господин Бинев (преглед на промените)

Започни от някой сайт и направи 2-3 безплатни услуги на първо време. Така ще натрупаш доволни клиенти, които ще те препоръчат и ще имаш работа.

Имаш тези умения и не можеш да си намериш работа  :ohmy: .

Ето ти линк, където може да си намериш доста оферти.

Тука не става. Трябва да има положителни оценки за да го изберът. Но, много хора правят една грешка, правят най-ниската оферта, а всъщност има по-голям шанс да получи работата ако сложи хубаво описание и средна цена. Също, тука са проблем индийците които явно могат да оцелеят с 10 долара на месец. Така де, аз бидвах 2 месеца и не ме избраха за нищо.

• Автор

Вижте, като цяло.. много ще се радвам, ако може ме свържете, с някой който търси човек като мен за да му работи. Или пък директно с клиент. :)

Редактирано от Господин Бинев (преглед на промените)

Всичко става. Ето и българския вариант. А и спокойно постващия може да си направи и сайт, който да работи за него самия или чрез който може да покаже уменията и знанията си. Възможности има много.

В английският вариант май има повече избор. :D Според мен намери 2-3 фирми и им направи безплатни сайтове. Така ще имаш портфолио, когато отидеш в София.

Отиди в predpiemach.bg Там има хора които търсят изработка на сайтове. От там аз лично изкарах 60 лева от изработка на визитка (добре че бяха приятели да ми дадат идеята) и мога да кажа че хората са коректни.

Всичко става. Ето и българския вариант. А и спокойно постващия може да си направи и сайт, който да работи за него самия или чрез който може да покаже уменията и знанията си. Възможности има много.

То ще е късмет ако се пуснат повече от 2-3 обяви на месец.

П.П. Цял месец търсех как да изкарам едни 120 лева, открих че е най-лесно в форуми които имат секция "Freelancer".

Отиди в predpiemach.bg Там има хора които търсят изработка на сайтове. От там аз лично изкарах 60 лева от изработка на визитка (добре че бяха приятели да ми дадат идеята) и мога да кажа че хората са коректни.

То ще е късмет ако се пуснат повече от 2-3 обяви на месец.

П.П. Цял месец търсех как да изкарам едни 120 лева, открих че е най-лесно в форуми които имат секция "Freelancer".

Колега не казвам, че нещата стават с магическа пръчка, но ако човек иска да се занимава с нещо ще успее. Повечето фирми искат да видят продукт, който си направил, така че нищо не пречи на постващия да покаже на какво е способен.

По-добре да сложи и реклами, така при преглед на сайта ще взима и някой лев. :P

Що лъжете човека с глупости?  :mad:

Freelance - тук е гарантирано да се занимаваш с измекяри, които търсят нещо евтинко.

Имам умения с HTML, CSS, JavaScript, jQuery, Bootstrap, PHP и MySQL. 

И в какво се изразяват тези умения? :P

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

• Автор

Що лъжете човека с глупости?  :mad:

Freelance - тук е гарантирано да се занимаваш с измекяри, които търсят нещо евтинко.

И в какво се изразяват тези умения? :P

Изразяват се в това, да изграждам цялостни уеб-сайтове :)

Изразяват се в това, да изграждам цялостни уеб-сайтове :)

Странно как тогава още си търсиш работа...

• Автор

Ами търся си работа от 1 месец, до тогава просто учих.. И не знам, кой може да ме наеме или пък от къде да търся клиенти.. Просто съм още young..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.