Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преместих се в ново училище и харесвам най-якото момиче от класа.

Featured Replies

Така. Преместих се в друго училище в края на 1вият срок на 7 клас, там нанерих момче от моя блок, звучи налудничав, но не знаехме че сме от един блок, а живея там от както съм се родил. Запознах се с новият клас, в него е най-красивото момиче на света. Много я харесам казах и го и искам да ми дадете съвет как да разбера тя какво чувства към мен, но учебната година свърши и сме в различни училища, как да я поканя да излезем и да разбера дали тя чувства нещо, написах и стих (съвет от приятел) но не се случи нищо, винаги съм я защитаваш никога не съм я угорчават или засрамвал, казах и че е красива, умна, прекрасна, перфектна, но само едно "Мерси" не очаквам нещо за мен, ако някой ми направи комплимент аз му връщам жеста. Не веднуж съм се сбивал за това че я обиждат и никое момче не смев да каже нещо по нейн адрес, когато играем на "Истина, процент или предизвикателство" най-добрата и приятелка ме попита дали я харесвам аз казах не (това се случи преди да и го кажа и преди да започна да я защитавам), а тя гледаше мен, когато отговорих тя насочи погледа си надолу, а приятелката о каза че не става за гадже, когато питаха всички момчета как най-много харесват момиче да е облечено всички казаха в рокля, клин, а аз казах, че харесвам момиче което е облечено с кожено яке и дънки, нищо специално, харесвам нормални момичета, а тя е родена на когато и аз (но зашото сме родени януари можем да влезем в предния випуск и тя така е направила, тя е родена на 29.01.2002, а аз 29.01.2001) много я харесвам и вече не знал какво да правя купих и мече което е по-голямо от нея, тя не е много висока ~1,50-1,65. А аз съм 1.85, тренирам, имам пътека за бягане, гладиатор за трениране, лежанка с щанга, дъмбъли и съм в доста добра физическа форма тежа 63 кг а вдигам 80 кг чисто, от лежанка правя клек с 85 кг на гръб и с крака вдигам 70. Имам добреизглеждащо тяло. Тренирам ски, сноуборд, ундсърф, гребане, плуване и имам успех 5.70 не съм накакъв клечо или двойкар, доста от момичетата ме харесват, но моето сърце бие само за нея. Помогнете за това как да разбера дали тя изпотва нещо или е само като приятел

То и аз от блока и от другия блок харесвам много момичета но да кажа , че е най - яката :D Споко догододина като дойде нова ученичка пак ще кажеш ,че е най - яката ...Нямаш достатъчно вкус момче

... тренирам, имам пътека за бягане, гладиатор за трениране, лежанка с щанга, дъмбъли и съм в доста добра физическа форма тежа 63 кг а вдигам 80 кг чисто, от лежанка правя клек с 85 кг на гръб и с крака вдигам 70. Имам добреизглеждащо тяло. Тренирам ски, сноуборд, ундсърф, гребане, плуване и имам успех 5.70 ...

Не мисля, че ще я впечатлиш с килограмите, които вдигаш от лежанка или с броя на лицевите опори, които правиш за 1 минута. Намери начин да разбереш какви интереси има и тогава я атакувай чрез тях, а не с железата във фитнеса.

• 2 седмици по-късно...

Така. Преместих се в друго училище в края на 1вият срок на 7 клас, там нанерих момче от моя блок, звучи налудничав, но не знаехме че сме от един блок, а живея там от както съм се родил. Запознах се с новият клас, в него е най-красивото момиче на света. Много я харесам казах и го и искам да ми дадете съвет как да разбера тя какво чувства към мен, но учебната година свърши и сме в различни училища, как да я поканя да излезем и да разбера дали тя чувства нещо, написах и стих (съвет от приятел) но не се случи нищо, винаги съм я защитаваш никога не съм я угорчават или засрамвал, казах и че е красива, умна, прекрасна, перфектна, но само едно "Мерси" не очаквам нещо за мен, ако някой ми направи комплимент аз му връщам жеста. Не веднуж съм се сбивал за това че я обиждат и никое момче не смев да каже нещо по нейн адрес, когато играем на "Истина, процент или предизвикателство" най-добрата и приятелка ме попита дали я харесвам аз казах не (това се случи преди да и го кажа и преди да започна да я защитавам), а тя гледаше мен, когато отговорих тя насочи погледа си надолу, а приятелката о каза че не става за гадже, когато питаха всички момчета как най-много харесват момиче да е облечено всички казаха в рокля, клин, а аз казах, че харесвам момиче което е облечено с кожено яке и дънки, нищо специално, харесвам нормални момичета, а тя е родена на когато и аз (но зашото сме родени януари можем да влезем в предния випуск и тя така е направила, тя е родена на 29.01.2002, а аз 29.01.2001) много я харесвам и вече не знал какво да правя купих и мече което е по-голямо от нея, тя не е много висока ~1,50-1,65. А аз съм 1.85, тренирам, имам пътека за бягане, гладиатор за трениране, лежанка с щанга, дъмбъли и съм в доста добра физическа форма тежа 63 кг а вдигам 80 кг чисто, от лежанка правя клек с 85 кг на гръб и с крака вдигам 70. Имам добреизглеждащо тяло. Тренирам ски, сноуборд, ундсърф, гребане, плуване и имам успех 5.70 не съм накакъв клечо или двойкар, доста от момичетата ме харесват, но моето сърце бие само за нея. Помогнете за това как да разбера дали тя изпотва нещо или е само като приятел

По-скоро този пост ми изглежда като някакъв все едно се изхвърляш отколкото че искаш да ни поиташ как да се държиш към нея и как да разбереш дали има чувства към теб,нас не ни е в интереса че ти имаш всичките тренировъчни уреди у вас,то това и момичето ако е свястно няма да и вземе толкова интереса.80 кг лежанка 7 клас , поздравления.  :D

Не мисля, че ще я впечатлиш с килограмите, които вдигаш от лежанка или с броя на лицевите опори, които правиш за 1 минута. Намери начин да разбереш какви интереси има и тогава я атакувай чрез тях, а не с железата във фитнеса.

С железата едва ли ама ако каже и как е в джоба веднага мога да му преценя шансовете.

Може и да каже средно колко харчи в минута (мога да го сметна).

Съвет във форум как да свалим най яката в класа !!! Това ядеше ли се? Ние навремето добре че имахме интернет ...

Ми как. Ще се наложи да се повтарям. Нахалство до наглост и постооянство дорде най накрая и писне и каже хайде идвай че да се свършва. Видяло се е че от теб отърване няма.

Е и малко пари ще трябват все пак че в днешно време никоя не кълве на празна кука.

Може просто да си пада по нехранимайковци, рокери или момчета, които НЕ вдигат еди-колко си от лежанка, пият бира, пушат (съмнително какво), имат някой и друг татус и се водят "бунтари" (въпреки че и на тях понякога не им е много ясно срещу какво/кого се бунтуват?!). 

• Автор

до #3

То и аз от блока и от другия блок харесвам много момичета но да кажа , че е най - яката :D Споко догододина като дойде нова ученичка пак ще кажеш ,че е най - яката ...Нямаш достатъчно вкус момче

наистина всички я смятат за най-красивата

Разбрах че тя харесва момчета които тренират и тя ме попита колко вдигам и т.н.

По-скоро този пост ми изглежда като някакъв все едно се изхвърляш отколкото че искаш да ни поиташ как да се държиш към нея и как да разбереш дали има чувства към теб,нас не ни е в интереса че ти имаш всичките тренировъчни уреди у вас,то това и момичето ако е свястно няма да и вземе толкова интереса.80 кг лежанка 7 клас , поздравления. :D

Просто казвах така че да можете да си го представите и мерси

С железата едва ли ама ако каже и как е в джоба веднага мога да му преценя шансовете.
Може и да каже средно колко харчи в минута (мога да го сметна).

Съвет във форум как да свалим най яката в класа !!! Това ядеше ли се? Ние навремето добре че имахме интернет ...

Ми как. Ще се наложи да се повтарям. Нахалство до наглост и постооянство дорде най накрая и писне и каже хайде идвай че да се свършва. Видяло се е че от теб отърване няма.
Е и малко пари ще трябват все пак че в днешно време никоя не кълве на празна кука.

Мога да ти кажа че съм от семейство с възможности, когато излезе ифон 6 плус си го взех. Смис имам възможност. А също и купих обеци от бяло злато. Не пестя пари относно нея

Може просто да си пада по нехранимайковци, рокери или момчета, които НЕ вдигат еди-колко си от лежанка, пият бира, пушат (съмнително какво), имат някой и друг татус и се водят "бунтари" (въпреки че и на тях понякога не им е много ясно срещу какво/кого се бунтуват?!).

знам че харесва момчета като мен защото нейната най-добра приятелка ми каза. Не пия бира със съученици и не пуша. И нямам татуси.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Мога да ти кажа че съм от семейство с възможности, когато излезе ифон 6 плус си го взех. Смис имам възможност. А също и купих обеци от бяло злато. Не пестя пари относно нея

Искаш да кажеш че са ти го купили. В твоя случай обаче е без значение.

По темата: Още ли сте до никъде? В смисъл здравей-здрасти и хайде чао че съм много заета?

Приеми го че не можеш да бъдеш с всички жени де искаш (макар че сега ще почнеш да ми обясняваш че ще е тая за вечни времена).

Има и такива де обичат да се правят на ценни или аве да ти го кажа направо не знаят какво искат и само по цял ден се оправят пред огледалото и си повтарят "Господи защо си ме направил толкова красива", накрая си намират един и мият чинии по цял ден и сервират салатки и ракийки.

Мога да ти предложа нещо в твоя случай на тийн на заможни родители но не се наемам да дам гаранции за успех. Все пак всичко е много индивидуално (всяка глава си е един отделен свят) и не знам дали ще можеш да демонстрираш железни нерви ако и тя ти отвърне с тая тактика.

С "две думи", спри да се занимаваш с нея освен с обичайното здрасти кога се засечете лице в лице даже и това го сведи до минимум. Закачки пък по социални мрежи са абсолютно недопустими от твоя страна или коментари по неин адрес с други хора.

Почваш с приятелките й, ама най големите. Много си готина, кога ще излизаме и подобни. Тия обици на някоя нейна приятелка да ги беше подарил ама като не питаш си направил вече отрицателна инвестиция.

Един ден кога най малко очакваш ще видиш как сама ще ти се натресе. Тогава да не вземеш пък да се размекнеш нещо. Ще се държиш с нея все едно е поредната че иначе пак ще пишеш теми.

п.п. И пак ти казвам, има и такива де сами не знаят какво искат, оставяй ги да си търсят щастието. Няма незаменими.

Тези които се смятат за тази категория "най-яките" да знаеш, че те се правят на недостъпни, но всъщност доста бързо се отпускат ако ги заговаряш пръв и им досаждаш малко в повече :)

Въобще хич да не ти пука за тия които се смятат за "най-яките"

Искаш да ми кажеш че 63 кила са добре за 1:85, а казваш че не си хърбав? 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.