Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да руутна Galaxy s6 SM - G920F?

Featured Replies

здравейте! имам Galaxy s6 SM - G920F та как да руутна телефона си работя с андроид 5.1.1 

ROOT

Само да знаеш, че след руут гаранцията отпада.

Само да знаеш, че след руут гаранцията отпада.

Можеше да обясниш защо отпада. Гаранцията отпада защото брояча Knox се мърда от 0х0 нс 0х1. Не се рестартира. А, авторе, не си играй с руут защото може да имаш от дефектните бройки с розовеещия дисплей.

здравейте! имам Galaxy s6 SM - G920F та как да руутна телефона си работя с андроид 5.1.1 

По-добре не руутвай телефон струващ 1500 лева :D за какво ти е руута?

По-добре не руутвай телефон струващ 1500 лева :D за какво ти е руута?

За да е готин. 

4f8daf771d830.png

Пробвах всичко и нищо не действа и се отказах вече

Това не е особено полезна обратна връзка от твоя страна. Какво пробва, какво точно не действа и какво не се получава? Следваш ли нещата стъпка по стъпка?

Никой, който пита неща от сорта на, " какво сега, тука как, как се прави това", не трябва да барат телефоните.После ще последва тема, "ела не пали след руут".

Аз имам абсолютно същия телефон и също искам да го руутна. Трябва ми, за да се опитам да "модифицирам" една игра, защото ми казаха, че без руутване няма как да стане.

Видях този линк и описанието под него: 

Задължително ли е да изтегля USB драйвери, защото телефонът го свързвам без проблем към лаптопа и обменям файлове?

Аз имам абсолютно същия телефон и също искам да го руутна. Трябва ми, за да се опитам да "модифицирам" една игра, защото ми казаха, че без руутване няма как да стане.

Видях този линк и описанието под него: 

Задължително ли е да изтегля USB драйвери, защото телефонът го свързвам без проблем към лаптопа и обменям файлове?

Ще си загубиш информацията гаранцията и има шанс да развалиш телефон за 1500 лева?? Вие цените ли парите??

На чужди пари сметка не прави! 

Ако не можеш да помогнеш, не пиши празни коментари.

Редактирано от ozic (преглед на промените)

ozic, някой S6-ци имат проблем с розовеещ дисплей, а руутнеш ли го губиш и гаранцията!

Кажи коя е играта, може да минеш и без руут.

Руутнах телефона, уж, после изтеглих приложения, с които да влизам в системните файлове на игрите, но никое не помогна. С телефона станаха някои неща:

1. Свалих различни приложения за промяна на файловете на играта, но нито едно не върши работа.

2. Играта не мога да я Деинсталирам. Преди ми изписваше Деинсталиране, а сега ми изписва Деактивиране. Деактивиране изписва само на приложенията, които са системни и не мога да разбера как се получи това нещо.

3. Когато рестартирам телефона, по време на рестарта, в горния ляв ъгъл излиза надпис с малки червени букви: Kernel is not seandroid enforcing. Какво означава това, че телефонът не е руутнат ли?

4. Какво означава Hard reset? Прочетох как се прави, но не разбрах точно защо се прави.

5. Разбрах и как да си ънруутна телефона, но иска някакъв Firmware за Андроид 5.1.1, модел SM-G920F, а версията е G920FXXU2BOFJ, който да е за регион България. Може ли линк откъдето да си го сваля? Ще го възстановя и после пак ще го руутна, защото сега нещо не се получава.

6. Относно този Firmware имам още един въпрос: когато инсталирам този Firmware, означава че телефонът все едно сега е произведен и никога не е бил ползван, така ли? В смисъл все едно се възстановяват заводските настройки, изтрива се всичко и пак си става ънруутнат, така ли?

7. Някакви идеи как да "мод"-на играта? Опитах много неща, но нито едно не става :(.

8. Относно други питания: 
    а) за какво служи приложението SupeSU?
    б) ако телефонът е руутнат, то как да вляза във файловете на телефона? Търсих, но не намерих инфо. От телефона ли става или трябва да го закача към лаптопа и с програма да го бърникам?

9. Когато някой ми звъни се появява зелено и червено копче. За да вдигна или затворя трябва да ги плъзна. Аз искам само с натискане да вдигам или затварям. Има ли начин да се направи? Преди май можеше, но вече не става.

10. Какво е Knox и за какво служи?

Предварително благодаря за помощта!

1. Трябва ти роот експлорър.

2. Направил си играта системно приложение фокато си бърникал. (вероятно с root in installer)

3. Сменил си кернела.

4. Връща телефона в стоково състояние.

5. От sammobile.com с модела на телефона.

6. Да, премахва руута.

7. Ще ти пиша на лични.

8. SuperSu контролира правата. Решава на кое приложение да разреви руута. Със ES Explorer.

9. Бърникал си нещо.

10. Knox отваря приложение в защитена среда. Все едно имаш телефон в телефона си. Също, след този root knox-a сигурно вече ти е 0х1.

Спокойно, само до 27-ми Август. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.