Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Почивка на къмпинг на Нашето море

Featured Replies

Здравейте!Решихме с приятелката да направим второ море тази година,като смятаме на бъде на къмпинг.Ще ни бъде за първи път,нямаме палатка а и не смятаме да спим в такава,искаме да си наемем бунгало,или каравана на брега на морето.Като дестинации сме се спряли на градина или смокиня,защото са по близко,и недалече от созопол та ако не издържим(което ме съмнява)ще сме близо до град.Та въпроса ми е някой ако е ходил и пази контакти да пише,да сподели как е що е,защотото из нета мн малко информация намирам.Благодаря

В бунгалото не е особено хубаво, да знаеш. (душа е най-кошмарен)

Ти оатай душа,ако знаеш каква мизерия е вътре,тоалетната заебана никой не ги чисти,леглата прахоляса ли некакъв ужас е!

Ти оатай душа,ако знаеш каква мизерия е вътре,тоалетната заебана никой не ги чисти,леглата прахоляса ли некакъв ужас е!

При нас като легнах на леглото излязоха 3-4 хлебарки. :eek:  Спах на надуваемия дюшек.

• Автор

По-добре ще направаиш. Едно семейство по-малко да цапа природата край морето.

Понякога съм просто изумен,колко знаещ,можещ,хитър и безработен е българския народ....Аз питам къде да отида на къмпинг,той ми вика да не ходя че цапам.....

Вярно е, знаещ, можещ и хитър. А за базработен, то 50% от народа са безработни. Статистиката за 10%, е безобразна лъжа.

Его е, какво правите умниците, Идвате, "почивате",  серете и бягате:

2110719073.jpg

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Понякога съм просто изумен,колко знаещ,можещ,хитър и безработен е българския народ....Аз питам къде да отида на къмпинг,той ми вика да не ходя че цапам.....

Не знаеш кви олигофрени има. Тичайки си по пясяка на път към водата си порязах крака. На какво го порязах ли ? На бутилка от кока кола! (стъклена)

Вярно е, знаещ, можещ и хитър. А за базработен, то 50% от народа са безработни. Статистиката за 10%, е безобразна лъжа.

Его е, какво правите умниците, Идвате, "почивате",  серете и бягате:

2110719073.jpg

Май същият човек е хвърлил и бутилката на плажа преди година.

• Автор

Вярно е, знаещ, можещ и хитър. А за базработен, то 50% от народа са безработни. Статистиката за 10%, е безобразна лъжа.

Его е, какво правите умниците, Идвате, "почивате", серете и бягате:

2110719073.jpg

Приятелю,защо слагаш всички под общ знаменател?

Защото в крайна сметка това е резултата. Тръгват разни граждани с огромното самочувствие на кореняци от голям град и за провинцията никак не ги е еня. Дали има или няма 5-10%, които водят природосъобразна почивка и не мъкнат със себе си тонове стъклария и пластмаси, които после "депозират" там, където са ходили да отмарят, пък после селяните да се оправяме да чистим след тях.

Защото в крайна сметка това е резултата. Тръгват разни граждани с огромното самочувствие на кореняци от голям град и за провинцията никак не ги е еня. Дали има или няма 5-10%, които водят природосъобразна почивка и не мъкнат със себе си тонове стъклария и пластмаси, които после "депозират" там, където са ходили да отмарят, пък после селяните да се оправяме да чистим след тях.

те и у големото село са същите боклука си го хвърлят и през балкона и по улицата си го хвърлят ти искаш да имат друго мислене на почивка нейде си

надай се

За съжаление на "кореняците от голям град", обикновената ситуация е обратната - в родния голям град идват едни скакалци-кореняци от "малък град" и правят големия град на гъз.

Лесно може да се забележи, ако си кореняк и знаеш как е било преди и след.

Допускам, въпреки, че не водя статистика, че същото е положението извън "големия град", нЕкой навици от "малкия град" не умират лесно.

http://www.arapya.com/bungala.html

Виж тук. На 2-3 километра от гр. Царево са. В една горичка на морския бряг. Заливът е райско кътче. Влизаш до шията във водата и се вижда дъното. Не съм ползвал бунгалата, но съм ходил на плаж там и си заслужава. Има бунгала с всички екстри.

Са откраднали мястото на бунгалата на почивната база на железниците. Колко съм почивал край Мичурин като малък. Сега бунгалата с имената на маститите собственици...Бунгала "николови"; Бунгала "Маркови топки"...

• Автор

http://www.arapya.com/bungala.html

Виж тук. На 2-3 километра от гр. Царево са. В една горичка на морския бряг. Заливът е райско кътче. Влизаш до шията във водата и се вижда дъното. Не съм ползвал бунгалата, но съм ходил на плаж там и си заслужава. Има бунгала с всички екстри.

Благодаря

Човека пита "къда да отида, никога не съм ходил" отговарят му не идвай, че гледай как цапаш.Оная пък дето не пропуска тема го виждала през прозореца да си хвърля боклука.Я да видя да не съм в българския форум, че съм отворил много табове хах.

Към автора - утре мога да ти дам отзиви и за Кранево ако искаш, ходил съм отдавна и беше супер.Сега не знам дали функционират бунгалата даже, но утре се връщат от там приятели.

Човека пита "къда да отида, никога не съм ходил" отговарят му не идвай, че гледай как цапаш.Оная пък дето не пропуска тема го виждала през прозореца да си хвърля боклука.Я да видя да не съм в българския форум, че съм отворил много табове хах.

Към автора - утре мога да ти дам отзиви и за Кранево ако искаш, ходил съм отдавна и беше супер.Сега не знам дали функционират бунгалата даже, но утре се връщат от там приятели.

оная викай на майка си

:hit:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.