Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бавен компютър

Featured Replies

Здравейте.По време на игра почна много да ми цепи и като свършихме екрана беше бял дръпнах кабела от компютъра (този,който се изключва) и го пуснах от ново.Мислех,че нищо му няма,но не е така в момента компютъра ми е много бавен и много цепи.Пускам филм след 5-6 мин той зацепва спирам player-а и се чува само звука на филма.Помогнете ! 

Със тая толкова изчерпателна информация около компютъра и проблема му  :) ще ви кажа че е възможно да е в режим PIO

и четете https://support.microsoft.com/bg-bg/kb/817472

Имаш гадини, направи стъпките от важните теми в антивирусния раздел и вирусоборците на форума ще ти помогнат

Не знам дали той има гадини, но някои "хора" със сигурност имат... Много ми е интересно на какво е базиран жалкия извод, че това е вирус?!?!

Пак ще пълним бисерите...

Редактирано от The Brain (преглед на промените)

Не знам дали той има гадини, но някои хора със сигурност имат... Много ми е интересно на какво е базиран жалкия извод, че това е вирус?!?!

От смилянския боб ще да е

Стартирай диспечера на задачи - натисни Ctrl+Shift+Esc, Щракни на раздел Processes, щракни на колконка CPU. Снимай прозореца и качи снимката.

От смилянския боб ще да е

Стартирай диспечера на задачи - натисни Ctrl+Shift+Esc, Щракни на раздел Processes, щракни на колконка CPU. Снимай прозореца и качи снимката.

Това, което си снимал дали прилича на раздел Processes(Процеси)? И къде натисна колона CPU?

1. Какви драйвери си качил може да са остарели

2. Може да има гадинки Троянец червейчета и доста много

3.Мръсен комп

4. Термо паста

5. Увиснал Ухладител на процесора

6.и Каква игра играеш че ти зацепва 

Каква ти е машината дъно рам процесор захранване от много неща може да го прави този проблем

със ченгел ли да вадим думите от устата ? 

1. Какви драйвери си качил може да са остарели

2. Може да има гадинки Троянец червейчета и доста много

3.Мръсен комп

4. Термо паста

5. Увиснал Ухладител на процесора

6.и Каква игра играеш че ти зацепва

Каква ти е машината дъно рам процесор захранване от много неща може да го прави този проблем

със ченгел ли да вадим думите от устата ?

Еми процесора или ще е 8 ядрен fx или corei7 или ксеон :D няй вероятно има вируси.. :)

Засича ти заради бозата. Винаги е така :)

Това засичане при игрите може да е от доста причини може да е от всичко ще изчакаме авторът да ни каже каква е машината да видим

Може причината да е скапал се хард диск.. Това би причинило зааичане и забиване на програми.. Но като гледам автора няма участие в темата, така че няма как да му помогнем

Редактирано от bogomilkorbankolev (преглед на промените)

Може причината да е скапал се хард диск.. Това би причинило зааичане и забиване на програми.. Но като гледам автора няма участие в темата, така че няма как да му помогнем

Ще гадаем на Боб леща и кафе :Д

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.