Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Настолна конфигурация от среден клас

Featured Replies

Може и да е качествено но едва ли някой знае нещо за "Hui Cheng  Electronic Technology" които го правят , за няколко лева не е ли по-добре да си вземе нещо познато.

Разберете най-накрая че всичко го правят китайците и дори захранване за 200 лв. с някой оцветен кондензатор и една камара китайски или тайвански пак те ще са го правили.

Захранването се гледа да има защити и колко ни трябва вече дали искаме да е тихо и дали да е модулно е въпрос на вкус. Не ни трябва лимузина за да прекараме един вестник.

На човека съм му предложил два варианта той сам си е избрал този та освен ако нямате доказателства че няма да върви машината е излишно да го товарите.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

То евтините захранвания , за до около $100 долара, едва ли не всичките се правят в една и съща фабрика или няколко фабрики, в страна където преобладава азиатският тип население и само стикера ги различава като "марка". Изключая няколко източно европейски марки сделани в бивши соц. държави.

П.П. Бавно пиша :D Наруто успя да постне преди мен.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Добре според вашата логика са следващите редове.

Да приемем че нямаме идея кое захранване какво е:

Всички са китайски боклуци само лепенката е различна - тогава къде се нарежда избора на този залман ако го сравним със CM B500 v2

ZALMAN ZM500-LX, 500W - китайски боклук за 84,08 лв. със 2 години гаранция

COOLER MASTER B500 V2, 500W Active PFC - китайски боклук за 83,04 лв. със 3 години гаранция

що набутвате човека с 1,04 лв. и 1 година гаранция?

Момент никой не ти говори за боклуци. Боклуци са бомбичките дето са им спестени защитите а това са нисък клас захранвания.

Вярно че в форума някой се изявяват милионери но нека не се изхвърляме с приказките. 

А щом има вариант за по-малко пари нека го взима нищо не съм казал но КМ-то му липсва Under Voltage Protection(UVP).

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

това ми беше идеята да се смени с CM или друго което иска от посочените.
А за UVP едвали вече се пише като защита понеже повечето китайски бомбички го имат а до сега не съм виждал на смислено захранване(не бомчика) 12ката да пада по 9 при каквото и да е натоварване.

едит: моето смешно сиртек ли кво беше няква китайщина даже не го помня при макс товар падна до 11,6

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

Така и не разбрах, защо изчезна SSD диска от конфигурациите? Според мен, това е оптималното в момента:

Обща стойност - 1 455.26 лв. с ДДС

Само ssd няма,но след време , ще можеш да сложиш.По-добре без ssd засега , но по-мощна видеокарта все пак ssd-то е само 120лв ,ще ти излезе много по-солено,ако ще решиш да подновяваш някоя gtx 950-960 с по-мощна видеокарта.

Редактирано от ÉñȽḩȓàǏǏḿěʼnȽ (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.