Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърът ми пиулка 6 пъти...

Featured Replies

Здравейте, имам проблем с компютъра, а той е следния:

Понеже не го бях ползвал приблизително 6 месеца днес след като го включих, започна да пиулка по 6 пъти с малки интервали непроменящи се. Тези пиулкания започваха и спираха 4 пъти, впоследствие пиулкането спираше, но червената лампичка продължаваше да свети и нищо не се промени, нито се включи, нито нищо. Ако някой знае от къде идва проблема и би ми помогнал, то тогава ще съм му многоо благодарен.. и все пак Благодаря за оделеното време предварително! <3

Crystal Sphere Error 404 или Kак да задаваме правилно въпроси

Как да разберем с какъв хардуер разполагаме?

Прочетете тези теми. Те не случайно са важни. Ние не знаем нищо за компютъра Ви и няма как иначе да отговорим на въпроса на темата, ако не ни осведомите за това от какви компоненти е съставен. Най-важното в случая е да ни напишете марката и модела на дънната платка, но от полза ще е и описание на останалите компоненти.

Щом не е работил дълго време, вероятно е запрашен и това налага да се почисти. Вероятно слотовете на паметта или този на видеото не контактуват добре и затова пиука.... Направи му профилактика, почисти внимателно слотовете, почисти и кабелите или поне ги презакачи наново, прегледай за видими промени по дъното като подути или изтекли кондензатори... и после опитай да стартираш... опиши резултата, както и процедурата по почистването...

• Автор

Значи почистих 2-те рам памети (те са 2x: elpida 1gb 2rx8 pc2-6400u-666) Нямаше видими нагаряния по дъното (то е: intel nh82801ir) Почистих двете перки, видео картата и нейната перка (тя е ATI saphire x1650) Отворих и самото захранване почистих вътре всичко включително и нейната перка (то е: Delta DPS-475CB)

Компютара си е старичак, но съм нямал проблеми с него от двете години в който си го взех за другата къща в която не живеех от 6месеца там и да...

• Автор

Още си пиука. Хмм, явно дъното му е станало нещо

Описанието, не е на марката и модела на дънната платка, а само на един от чиповете. Уточнете точният модел и марка на дънната платка!

• Автор

Няма как да разбера каква е след като не ми се включва компютъра.. :(

• Автор

Ся ми стана ясно чипа е на Intel, a самото дъно е на HP не е на Dell ... Проблема сигурно е от самото дъно явно е изгоряло ✌️ :/

И това ако не е маркова сглобка предполагам на DELL...

Или HP xw4600..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.