Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции, откриване на нови заплахи - част 18

Featured Replies

При сканиране Сепчо го изтрива  https://www.virustotal.com/gui/file/8a9feda526489531ffb275a88b4c70bf7fe92c7807503c3654cf926ff9bb7d85/detection

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 624,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли?

• При мен пък на тестовата машина с Windows XP SP3 и MS NetFreamwork 4 не иска да се стартира. Явно и вирусите спират поддръжката на XP 

• Този е за пращане : http://dox.bg/files/dw?a=9f58b3c1f9 https://www.virustotal.com/bg/file/2ee50fd5c9f67e8814142de2009ec4234ee19dec1d4e9189ac5f45c359ed20eb/analysis/1482744276/    

Публикувани изображения

Сепчо хвана едното- другото го пропусна и то уби Уина - увреди системни драйвери. Следва преинсталация заради това  https://www.virustotal.com/gui/file/d0938c4da65bea9ca472a64748b99a57d4c2d74132c72668c90cf7d1ce33c298/detection

преди 16 минути, ТHEBOSS написа:

Qihoo с детекция 1/2 на първия лник и 3/3 на втория линк...Мерси за щамовете на ТHEBOSS !!!

Screenshot_1.png

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

Qihoo с детекция 1/2 на първия лник и 3/3 на втория линк...Мерси за щамовете на ТHEBOSS !!!

Screenshot_1.png

cxk стартира ли?

преди 8 минути, attj написа:

Сепчо хвана едното- другото го пропусна и то уби Уина - увреди системни драйвери. Следва преинсталация заради това  https://www.virustotal.com/gui/file/d0938c4da65bea9ca472a64748b99a57d4c2d74132c72668c90cf7d1ce33c298/detection

Ползвай sandboxie

преди 3 минути, Лудият Учен написа:

Да, Qihoo го пропусна...

Screenshot_1.png

има ли криптирани файлове?

преди 10 минути, ТHEBOSS написа:

има ли криптирани файлове?

Мда,иконките липсваха...

преди 23 минути, ТHEBOSS написа:

Ползвай sandboxie

Нали репутацията уж е на макс- пък Сепчо го излъгаха да пропусне буба с гадни намерения.  Автосандбокса на Комодо е по-добър избор.

преди 11 минути, attj написа:

Нали репутацията уж е на макс- пък Сепчо го излъгаха да пропусне буба с гадни намерения.  Автосандбокса на Комодо е по-добър избор.

Пробвай после него ;)

Иначе доколкото си спомням реп. на СЕП сработва само при сваляне на файлове и то ако не са в архив

преди 5 минути, ТHEBOSS написа:

Пробвай после него ;)

Иначе доколкото си спомням реп. на СЕП сработва само при сваляне на файлове и то ако не са в архив

При мен репутацията стартира при стартиране на файла...

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

При мен репутацията стартира при стартиране на файла...

Аз не съм забелязал докато го пробвах преди време. Ако имаш СЕП пробвай да видим

Аз стартирах файла и репутацията не сработи. Пиша от друг компютър.  Стационарния ще го преинсталирам - заради системни увреждания нямам достъп и до  Safe Mode.  Мръсно лоша буба.   На леля Станка ще и се плаче - пак ще и искат пари...

преди 4 минути, attj написа:

Аз стартирах файла и репутацията не сработи. Пиша от друг компютър.  Стационарния ще го преинсталирам - заради системни увреждания нямам достъп и до  Safe Mode.  Мръсно лоша буба.   На леля Станка ще и се плаче - пак ще и искат пари...

Тоше,сигурен ли си,че си с подходящите настройки...

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

A ти сигурен ли си ? ;)

преди 3 минути, Лудият Учен написа:

Над 15 години ползвам програмата и не мога да отговоря кои са най-подходящи  - репутацията беше на макс, сонара беше по подразбиране- не беше в агресивен режим.Стената беше по подразбиране. Сепчо допусна издънка - на мен пак ми е весело, но на много други ще им се плаче.

преди 45 минути, attj написа:

Над 15 години ползвам програмата и не мога да отговоря кои са най-подходящи  - репутацията беше на макс, сонара беше по подразбиране- не беше в агресивен режим.Стената беше по подразбиране. Сепчо допусна издънка - на мен пак ми е весело, но на много други ще им се плаче.

Мда,няма перфектно щастие,Symantec в действителност го прескочи единият файл...А Qihoo залови същия този файл,но пък пропусна другия...А пък Avira пропусна и двата...😄

преди 2 часа, ТHEBOSS написа:

https://www.upload.ee/files/11290881/Virus.zip.html

Комодича виртуализира, скрипта бавно умира...

Image 1.jpg

Image 2.jpg

Image 3.jpg

Бабо Станкееее, връщай Варанчо, щот щи са скъсат кюлотите да преинсталираш!

Само автосандбокса на Комодо не се огъва и подобно творение не е треторазрядно.

преди 53 минути, ТHEBOSS написа:

Qihoo изтри файла от първия линк,после ми показа,че блокира след старт гадините от втория и третия линк,но не успя да ги изчисти и файловете ми се криптираха...Мерси за щамовете на  ТHEBOSS !!!

spacer.png  spacer.png 

spacer.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.