Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции, откриване на нови заплахи - част 18

Featured Replies

преди 19 часа, Лудият Учен написа:

https://www.upload.ee/files/15044846/Malware.rar.html

Ето,Тошко...За теб специално,мързеланко...😁

7  зловредни файла...Password : infected

Дефендерчо ги арестува в карантина - не ми остави поне един, пак да тествам автосандбокса, хипса и стената на варанчо.   

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 624,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли?

• При мен пък на тестовата машина с Windows XP SP3 и MS NetFreamwork 4 не иска да се стартира. Явно и вирусите спират поддръжката на XP 

• Този е за пращане : http://dox.bg/files/dw?a=9f58b3c1f9 https://www.virustotal.com/bg/file/2ee50fd5c9f67e8814142de2009ec4234ee19dec1d4e9189ac5f45c359ed20eb/analysis/1482744276/    

Публикувани изображения

преди 4 минути, attj написа:

Дефендерчо ги арестува в карантина - не ми остави поне един, пак да тествам автосандбокса, хипса и стената на варанчо.   

Ама,Тоше...Имай предвид,че са минали почти 24 часа...Антивирусните лаборатории действат бързо и наваксват...

преди 8 минути, Лудият Учен написа:

Ама,Тоше...Имай предвид,че са минали почти 24 часа...Антивирусните лаборатории действат бързо и наваксват...

Преди 15 години бе актуално на кого колко му лови антивирусната.   Може и без антивирус.  Снощи защитата на браузърите ми ги блокираше превантивно.   Стената на Комодо може и сама.   Ама защо да изключвам Дефендерчо?   Нещо много го хвалят напоследък.   А той има синхрон с тази стена, която всъщност си е безплатния  пакет на Комодо - без антивируса.

преди 3 часа, attj написа:

Преди 15 години бе актуално на кого колко му лови антивирусната.   Може и без антивирус.  Снощи защитата на браузърите ми ги блокираше превантивно.   Стената на Комодо може и сама.   Ама защо да изключвам Дефендерчо?   Нещо много го хвалят напоследък.   А той има синхрон с тази стена, която всъщност си е безплатния  пакет на Комодо - без антивируса.

Начи като ги почнеш едни ...

Цитат

Първият при мен изглежда премина през Дефендерчо и през автосандбокса на Варанчо.   Останалите не стартират.    Дефиницията на Микрософт не зная защо още не е стигнала до мен - инфектирах си компютъра и сега съм с буба-гостенка 

И аз се чудя как тази буба премина.  После сканерът на еСкан я арестува.   Безплатен сканер се избира за ползване според това дали има някакви дефиниции.  Жертви и занимавки все са бубите. 

Дефендерчо арестува три, а другите три не стартират в контейнера на Комодо.      Едно от тях  е   зашифровано и иска допълнителна парола, тя не е указана   - това    https://www.virustotal.com/gui/file/fd5bafecd15120f4b217995a1db64844706eb59992e8bae2a88182b118bd0d90

AVAST с детекция 4/6 ... 3 файла бяха засечени с дефиниции и един блокиран от усиления режим...

Screenshot_3.png

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

преди 12 часа, Лудият Учен написа:

Двете са   Trojan:Win32/Casdet!rfn   според Дефендерчо и са незабавно арестувани в карантина.   Изтеглих ги с пробвания едва  с Firefox,  с други три браузъра се извежда съобщение за инфектирани файлчета с вируси и изтеглянето е блокирано.  Все повече подобряват защитите на браузърите.

Дефендерът не арестува в карантина само това   https://www.virustotal.com/gui/file/5fc17acd6b01ed2759cd95be8716c0031bd6c7aa7ce18dcc8ede379f369568b5     Бубата стартира дори в контейнера на стената на Комодо и после   безпроблемно е блокиран  опита за свързване с интернет.   Никакви проблеми и затруднения.

преди 7 минути, Лудият Учен написа:

Дефендерчо   мълчи, творението стартира дори в контейнера на варанчо  и   чак стената на Комодо блокира опита за връзка с интернет.   Интересна буболечка, признавам.

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

Дефендерът е с дефиниции и е скука.     Можеш ли да покажеш още като горното чудо?   Да се занимаваме със стойностни закачки. 

преди 38 минути, Лудият Учен написа:

Мълчание.  С какво да го отворя подобен  CLASS файл?  Другите са с дефиниции.

BitDefender засече 7/файла...Остави последния...

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

Screenshot_7.png

Screenshot_8.png

Screenshot_9.png

преди 1 минута, attj написа:

Мълчание.  С какво да го отворя подобен  CLASS файл?  Другите са с дефиниции.

Тоше,опитвам се да намеря свежи щамове,но не е лесно...Kaspersky и Microsoft дефинициите са им силни...Трудно се намират буби ,които да ги прескачат...Поздрави !!!

преди 5 минути, Лудият Учен написа:

BitDefender засече 7/файла...Kaspersky и Microsoft дефинициите са им силни...Трудно се намират буби ,които да ги прескачат...Поздрави !!!

Румънецът и той е силен. Пак намерихме буба преминаваща и  през сандбокса на Комодо.  Стената е последното  ниво на защитата.   Лека вечер!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.