Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на смартфон

Featured Replies

Нагледно характеристиките за да можете по-лесно да сравните трите модела , мерси предварително.

SAMSUNG GALAXY A5                                SONY XPERIA M4 AQUА                                   LENOVO VIBE X2                                                       1. 429.99кеш                                                       1. 369,99кеш (60лв по-евтин от фаворита)         1.  329,99 кеш (100лв по-евтин от фаворита)                     2. 21.59лв.месец                                                       2.18,59лв.месец                                       2. 17,59лв.месец

3. 1.2 GHz Qualcomm                                                3. 1.5 GHz, +1.0 GHz Qualcomm              3. 2GHz True8Core   

4. 2GB RAM                                                                4. 2GB RAM                                               4. 2GB RAM 

5. 16GB                                                                       5. 8GB                                                        5. 32GB    

6. Android, v4.4 (KitKat)                                                   6.  Android, v5.0 (Lollipop)                          6.Android, v4.4 (KitKat)

7. Super AMOLED, capacitive touchscreen            7.  IPS  LCD, capacitive touchscreen      7. IPS  LCD, capacitive touchscreen     

Предложеното по горе LENOVO VIBE X2 изглежда доста добър параметрите му са по-добри от моят фаворит до момента Samsung Galaxy A5 и се позамислих малко и за него , но не знам какви са отзивите за него . На практика по характеристики Леновото бие Самсунга и цената е доста под обявената за самсунга , но пък дизайна на самсунга е доста по-добър , от друга страна Леновото е с 8 ядрен процесор и почнах да се колебая кой от двата , защото имам лаптоп на леново и съм доволен от него , но знаем , че самсунг е една вече доказала се компания в този бранш на правенето на смартфони и ме кара да клоня към него но пък е с 100 лв повече от въпросното Леново , не знам как стоят нещатата с смартфоните от тяхната серия ако някой може да сподели някакво мнение относно качеството на тяхните устройства и конкретно модела LENOVO VIBE X2 моля нека ги сподели. Другият посочен от вас модел SONY XPERIA M4 AQUA също изглежда добър притеснява ме това , че е 8GB и въпреки ,че има слот за microSD  ме кара да остане на трето място в моите класации , но все пак ми е нужен съвет. Накратко Самсунга го искам най - вече заради външният вид и доказалия се бранд , Леновото е с малко по-добър в хардуер [8 ядрен процесор , IPS LCD и 32GB] това ме кара да се раздвоявам м-у двата а също и спестяването на 100 лв . Сонито от друга страна е 8GB IPS LCD , но процесорът 1.5 GHz, +1.0 GHz Android ми се струва по-слаб от тези на горепосочените 2 модела , но пък използва най-новата OC Android, v5.0 (Lollipop).Другите 2 Смартфона могат ли да се ъпдейтнат до тази и версия и имат ли потенциал за съвместимост бъдещите ъпдейти.

Редактирано от uL7r4 (преглед на промените)

• Автор

Извинете обърках се и пуснах втора защото загубих в кой раздел беше предната . Има ли ли сте пряк контакт с този леново да споделите впечатленията . В момента съм раздвоен м-у леновото и а5цата и се клоня към а5цата въпреки , че леновото е по добър като параметри можеби това се дължи на дизаина който самсунга има леновото някакси не ми грабва окото но имам още ден , два да помисля.

Лично аз бих избягвал смартфон Samsung, освен ако не е  Galaxy Note (моделите) или Samsung Nexus.

Причината е бъговете в софтуера.

Относно, дали ще получи A5 ъпдейт, отговорът е да.

Но, като повечето устройства, това може да се окаже и последният ъпдейт.

Ако си вземах телефон сега, щях да се оглеждам за нещо което ще се обнови до Android 6.0 Marshmallow

Погледнете за този бюджет и другите марки какво предлагат: Motorolla , LG, Sony.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.