Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Автомобил до 550кг.

Featured Replies

Здравейте на любимия сайт :) :) :) ...

Някой има ли си идея от коли до 600 кг най-много ?? Става въпрос за тази шофьорска категория В1  !!

На старо няма да намерите кола в България с тази категория. Купуват ги предимно за изкарване на В1 от Китай.любопитно ми е дали ще ти е удобно да караш такова?От европейските  костенурка мини, фиат 500.Помислете отново дали си струва!

ZRuD6KF.jpg

Редактирано от DTodorov (преглед на промените)

• Автор

На старо няма да намерите кола в България с тази категория. Купуват ги предимно за изкарване на В1 от Китай.любопитно ми е дали ще ти е удобно да караш такова?От европейските  костенурка мини, фиат 500.Помислете отново дали си струва!

този фиат 5оо ми се струва добре ...хммм..

този фиат 5оо ми се струва добре ...хммм..

plot twist:става дума за първо поколение не за последните.

• Автор

plot twist:става дума за първо поколение не за последните.

А така ли ? Аз говоря за 2009г. :Д

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11439922680750323&slink=aij5dr 

Не мисля че ще тежи повече от 650 кг ??

Новите автомобили са много по-тежки от старите с оглед безопасност (да не се преобърне) та тоя "нов" фиат го отписвай не спада в тая категория!А защо не можеш на Б категория?

Ако си над 1.80 изобщо няма да ти е удобно в такова нещо.

Новите автомобили са много по-тежки от старите с оглед безопасност (да не се преобърне) та тоя "нов" фиат го отписвай не спада в тая категория!А защо не можеш на Б категория?

Може би все още няма навършени 18 години и няма право да управлява автомобил от категория Б, Ако е над 17, но под 18 може да управлява автомобил от категория Б1.

smart ? Той не става ли или макс е 600 кила

smart ? Той не става ли или макс е 600 кила

Мне трябва да е до 10 к.с. с максимална скорост 45км/ч.Да потърси Aixam 400 чист дизел 10 кончета. Струва към 3- 4000 лв.Линк:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11433341008659332&slink=ail36a

Рено Туизи(Renault Twizy) :D Във Франция дават книжки на 14 годишните младежи да управляват този ''автомобил'' :D Вече дали те устройва цената.....

B1 
за товари - до 550кг. - до 15KW
за пътници - до 400кг. - до 15KW

Това са ужасно грозни и тъпи коли! Изчакай още там 1-2 години и карай колело :D Пък и ти заминават парите като след 2 години ще си вземеш друга и тая няма ко да я праиш :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.