Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам проблем с Windows

Featured Replies

Здравейте, имам много странен проблем като рестартирам компютъра ми показва това: http://prikachi.com/images/99/8348099F.png също така ето това наскоро започна да ми излизаhttp://prikachi.com/images/104/8348104V.png  а няма нищо на компютъра което да е свързано с него и от тези неща ми лагват игри, клипове и като цяло работи по-бавно PC-то някаква идея защо става така ?

Редактирано от wazap2 (преглед на промените)

Вероятно ще се наложи да посетите антивирусната секция на форума и по-специално Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове Прочетете двете важни теми и изпълнете указанията, като публикувате изискваният лог. Дори проблема да не е с вируси, колегите ще фикснат проблемите.

• Автор

В онзи раздел ли да пусна нова тема или може направо тук да покажа логовете ?

В демон тулс си демонтирай закачения iso файл на Windows setup. А за първото съобщение - стартирай services.msc, намери Secondary logon, шракни двукратно на него и като се отвори новият прозорец, от падащото меню, в което в момента може би пише Automatic, избери Disable. Потвърди с Apply, OK. Рестартирай компютъра.

Съобщи за резултати.

Пусни тема в антивирусния отдел и изчакай да ти отговорят / По добре късно от колкото никога . Сканирай с frst и публикувай логовете

• Автор

В демон тулс си демонтирай закачения iso файл на Windows setup. А за първото съобщение - стартирай services.msc, намери Secondary logon, шракни двукратно на него и като се отвори новият прозорец, от падащото меню, в което в момента може би пише Automatic, избери Disable. Потвърди с Apply, OK. Рестартирай компютъра.

Съобщи за резултати.

Аз го демонтирам редовно, но след няколко часа пак се появява. Другото нещо мисля, че проработи вече като рестартирам компютъра не ми показва това съобщение. Беше зададено на Manual а ето какво има в диска: http://prikachi.com/images/839/8348839w.png

Редактирано от wazap2 (преглед на промените)

Windows инсталатор. Пробвай да зададеш на Демона 0 броя устройства. И като ти трябва виртуално уствойство, му задаваш 1-2 диска.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Оставих само Е диска ще видим дали ще се появи и на него ако и там се появи го махам и него. Ако има промяна ще ти кажа, благодаря ти !

Моля, радвам се, че проблемите са се решили.

Имате ли teamviewer инсталиран и ако да кой го ползува.  Освен това защо не си направихте тема в антивирусната секция, за да се изчистят евентуално гадинките?

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Направо си е за:

https://www.kaldata.com/forums/topic/132819-%d1%81%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bc%d0%b8-%d0%b5-%d0%b8%d0%bd%d1%84%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d1%8f-%d1%81%d0%b5%d0%b3%d0%b0/

Изпълни указанията там и спокойно изчакай член на HJТ да инструктира за последващи действия.

• Автор

Имате ли teamviewer инсталиран и ако да кой го ползува.  Освен това защо не си направихте тема в антивирусната секция, за да се изчистят евентуално гадинките?

Ами защото помислих, че всичко се оправи, но явно не е така.

Направо си е за:

https://www.kaldata.com/forums/topic/132819-%d1%81%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bc%d0%b8-%d0%b5-%d0%b8%d0%bd%d1%84%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d1%8f-%d1%81%d0%b5%d0%b3%d0%b0/

Изпълни указанията там и спокойно изчакай член на HJТ да инструктира за последващи действия.

Добре ще направя тема благодаря отново.

здравейте.имам нужда от помощ,компютара ми е с windows 8.1.когато стартирам компа ми пише, че не съм администратор написвам си паролата пуска ме но когато реша да инсталирам програма не ме допуска,говорил съм със съпругата и децата дали не са сменили паролата ,не са.ако е възможно помогнете.предварително благодаря

Направи една снимка на ситуацията, когато възникне и дай линк към качената снимка.

Та значи когато отвориш стартовото си меню кликаш на потребителският си профил след това тук >>> http://prntscr.com/8i020nи после от там си избираш и Администраторският акаунт запазваш и си готов :)

след като отворя настройки и отидя в контрол панел,промяна на акаунт ми излиза това на прикачения файл,като ми иска да въведа парола,а то просто няма как.разрешава ми само НЕ-то

post-212413-0-35685300-1442750427_thumb.

след като отворя настройки и отидя в контрол панел,промяна на акаунт ми излиза това на прикачения файл,като ми иска да въведа парола,а то просто няма как.разрешава ми само НЕ-то

Като влезеш във Локален диск C: отиди на Потребители и виж какви потребители имам въведени там дори ако може дай и една снимка.

Като влезеш във Локален диск C: отиди на Потребители и виж какви потребители имам въведени там дори ако може дай и една снимка.

това излиза 

post-212413-0-53998300-1442818261_thumb.

Редактирано от georgibobo
изтеглих си team viever (преглед на промените)

това излиза 

изтеглих си team viever

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.