Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Харесвте ли чуждоезикови песни?

Featured Replies

Тук е мястото къдет може да кажете дали харесвате музика като испанска,английски и др. :)

Само мога да кажа,че българска музика почти не слушам!По скоро английска музика,кото например:Линкин Парк,Форт Минор,50 сент,Кели Кларксан и т.н. :):)

То и аз българска музика не слушам. Основно английски. Песните на Селин Дион на френски са много хубави, страшно чувствени балади, Рамщайн също и тук-там нещо друго.

Га ми остане време от чалгата, или ако случайно чуя нещо докат' премятам каналите до Планета, ама нищо не им разбирам и трудно се запяват.... :rolleyes:

Редактирано от kao (преглед на промените)

Аз харесвам чуждестранна музика, но да не изброявам изпълнители - доста са. Няма значение езикът, на които са изпълнени, важното е да се усети песента.. Забелязала съм, че един човек, който е любител на хубавата музика, ще я оцени в различни варианти (тоест езици) :)

Аз освен българска овичам да слушам и :) гръцка английска турска и испанска.също и сръбска :whist:

Разбира се! Най-много си падам по италианска, френска, испанска и латино. laugh.gif

Английска - само хитове и утвърдени топ изпълнители. :)

Тук е мястото къдет може да кажете дали харесвате музика като испанска,английски и др. :)

Това на мен повече ми хареса. Напътствието,което си дал на човека........ е уникално.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showreputation=36767

Ами не че английския го знам толкова, ама не го броя за чужд език. не знам защо. Сигурно защото всички пеят на него вече. За чужд език мятам такъв от който нищо не отбирам.

Да речем, че за мен няма значение на какъв език пеят. Обаче да слушаш Black Metal на норвежки си е истинско преживяване. Същото важи и за Oi!/Punk на испански или чист британски английски /има такива банди от 60те/.

Също ме кефи да слушам и на руски, въпреки, че хич не ми е чужд този език, даже ми е 2ри роден :)

На мен много ми харесва италианският език и песните звучат много мелодично и приятно за ухото... :)

Харесвам, да. Даже напоследък само такова слушам. Естествено, харесвам и българска музика, но слушам значително по-рядко.

Харесвам.Някой път ме е яд,че немога да си превеждам текстовете им,но въпреки това си слушам постоянно чужди песни :speak:

Май ,май всички малко или много слушаме чуждестранна музика.Примерно аз много малко слушам българска музика.

Нямам нищо против българската музика,НО имам предвид рор-музиката,а не чалгата.

При положение че българският рор е западнал яко и няма нищо стойностно,слушам каква ли не друга музика само не и българска.

Мисля че е крайно време да се вложат малко пари,и да се направи истински рор-фолк,можеби нещо в стил Нина Николина,модерна музика като звучене с фолкрорни мотиви,а не тая чалга,за която казват че била българската музика. angry.gifangry.gif:sobbing:

Истината е че на разполагащите с пари им е толко аклъла и затова не се влагат пари в нищо стоиностно,а навсякаде се вихри чалга,младото поколение (болшинството) са закърмени с тази музика и така ще е докато не се завъртят няколко поколения.

Когато казаха по новините,че повечето ученици не знаят кой е Христо Ботев,но могат да изпеят всички песни на някаква чалгаджиика,направо бях потресен !!

Мисля че музиката е нещо като език на всички народи,и даже да не знаеш езика,само да слушаш мелодията може да разбереш дали се пее за любов или е с по-агресивен текст песента.

Не трябхва да се гледа по този начин на музиката българска или не-българска,и който го прави си е негов проблема.

• 3 седмици по-късно...

Аз слушам повечето транс с вукали,английска музика, немския метал супер много изпълнители слушам, но без чалга поради простата причина че всичките им песни са едни и същи и самите певици са си такива.

413520832435ec795e5e817jw.jpg

Да дойде Sensation на наша земя пък ще ги видя колко ще слушат чалга!!!! :bye1:

• Администратор

Аз също съм от хората, които българска музика практически не слушам.

Предимно английска, също и руска - тези два езика разбирам, немски, италиански и испански песни също има хубави, но поради неразбиране на текстовете им рядко слушам

• 1 месец по-късно...

Да!Всички които слушам са на английски1 :clap:

Слушам чужда музика..е и българска, но по-малко(само стари песни).

Вярно че за да разбереш една песен текста допринася страшно много, ама понякога и само мелодията е достатъчна! :wors:

• 2 седмици по-късно...

Слушам сръбска,гръцка и турска музика.Не мога да слушам музика на език,който не разбирам,защото ми е тъпо като не знам за какво става въпрос изобщо.Единствената музика на английски,която слушам,ако изобщо може да се нарече така,е всякакъв хаус.

• 1 година по-късно...

да харесват ми - английски гръцки испански италиански турски арабски абе всякакви :rolleyes:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.