Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с динамичен IP адрес

Featured Replies

Здравейте.Ип-то ми е динамично но когато ресна рутера ип-то си остава същото.

От blizoo ми дадоха парола и име за PPTP сървър ама не знам как да го включа ако може някой да обясни.

Редактирано от nqkaFF (преглед на промените)

някой ще ти обясни,ако пишеш модела на рутера.търси нещо подобно в настройките

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NTdq4o5RR_M#t=105

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

Просто динамичния пул с който разполагат близо е ограничен и затова не ти се сменя често ИП адреса.

• Автор

някой ще ти обясни,ако пишеш модела на рутера.търси нещо подобно в настройките

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NTdq4o5RR_M#t=105

Аз тази настройка я намирам но на ип адреса какво да напиша ?

• Автор

Свързах се с blizoo и те ми казаха че няма възможност за смяна на ип адреса.

Но ми казаха да опитам с продължително рестартиране на модема.Какво искат да кажат с това че не разбирам ?

вероятно имат в предвид "30-30-30 ресет" на рутера - намери ресет бутона,задръж го 30 сек.натиснат,докато е натиснат изключи рутера за 30 сек. и после го включи и задръж ресет бутона още 30 сек.

като въведеш името и паролата,чекнеш динамично АП и цъкнеш на "свържи" имаш ли нет ?

• Автор

Направих го това имам си нет,но пак ип-то ми е същото.

Баси, едно време хората искаха да имат статично IP, че даже си и плащаха за такова а сега пък не са доволни, ако е такова.

Няма угодия !

• Автор

Баси, едно време хората искаха да имат статично IP, че даже си и плащаха за такова а сега пък не са доволни, ако е такова.

Няма угодия !

Абе не ми се прави не интересен.Само мнения да ми трупа.ТИ четеш ли какво пиша ? ип-то ми е динамично.

Абе не ми се прави не интересен.Само мнения да ми трупа.ТИ четеш ли какво пиша ? ип-то ми е динамично.

Е като ти е динамично защо не се сменя ;)

Направо са ти пробутали статично за без пари.

• Автор

Е като ти е динамично защо не се сменя ;)

Направо са ти пробутали статично за без пари.

Пак не четеш.ЛЕле

Просто динамичния пул с който разполагат близо е ограничен и затова не ти се сменя често ИП адреса.

• Автор

Значи си отговори на въпроса сам :)

Щом от blizoo ми казват че има начин,предполагам че не ме лъжат.

• Автор

Примерно Виваком предлагат ли динамично ип ? и смяна винаги като ресна рутера,моля да ми кажете само ако сте сигурни.

Примерно Виваком предлагат ли динамично ип ? и смяна винаги като ресна рутера,моля да ми кажете само ако сте сигурни.

Да. Vivacom предлагат динамичен IP адрес, но никой не гарантира, че при всеки рестарт на модема ще получаваш нов адрес.

Аз също съм с динамичен адрес от както доставчика премина от статични на динамични адреси, но и един път не ми се е сменил адреса. Никой не може да гарантира, че ще се сменя на всеки рестарт на модема.

Ken знаеш ли какво статик ип и динамично ип ? или за тебе това са едни и същи работи :)

Ако зададеш разбираем въпрос, може и да опитам да ти отговоря.

Еми човека правилно го е написал , че има проблем с динамичен ип адрес . А ти пак статик статик убиваш ме направо :D

Еми човека правилно го е написал , че има проблем с динамичен ип адрес . А ти пак статик статик убиваш ме направо :D

Искаш ли да питаш нещо или просто споделяш ?

Свързах се с blizoo и те ми казаха че няма възможност за смяна на ип адреса.

Но ми казаха да опитам с продължително рестартиране на модема.Какво искат да кажат с това че не разбирам ?

Искат да кажат, това което ти написах по-горе. Динамичният им пул ( бройка от динамични IP адреси ) е ограничен и затова модема си взема същия IP адрес, защото няма друг свободен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.