Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми смартофн до 400лв.

Featured Replies

Здравейте. След като ми откраднаха телефона сега си търся нов. МОга да дам до 400лв. Изискванията ми са да е Андроид (5+ за препоръчване), 1,5GB RAM+, 16GB ROM+ и тн.

За сега съм се насочил към Xiaomi Redmi Note 2 Black 32GB.

Не искам Lenovo k3 Note. Благодаря предварително.

Добре си се насочил към Xiaomi :) 

Gearbest изпращат повечето неща със Sweden post и като пристигнат нещата от Китай в Швеция, в Швеция им слагат един жълт стикер на който пише, че не са платени никакви такси. Това означава, че ще се набие на очи и може да отиде на митница. 

ПП. Опс сега погледнах, че телефона го изпращат през Хонгконг.

Можеш да си намериш перфектен Nexus 5 втора ръка с гаранция за тези пари.

Можеш да си намериш перфектен Nexus 5 втора ръка с гаранция за тези пари.

И с какво е по-добър Nexus 5 ?  

И с какво е по-добър Nexus 5 ?  

Ще се подържа софтуерно още минимум 2 години.

Ще се подържа софтуерно още минимум 2 години.

А Xiaomi-то няма, така ли ? 

А Xiaomi-то няма, така ли ? 

Ми, при него не е сигурно, но при Nexus-a... (както всички Nexus-и, при него си е сигурен ъпдейта)

Meizu m2 note ще ти свърши чудесна работа според мен за тия пари.

Не искам Lenovo k3 Note.  

Страхотно попадение!  :)

Склонен ли си да заложиш на апарат втора ръка (макс месец-два използван) от известните марки, перфектно запазен и прочие отговарящ на търсените от теб параметри?

• Автор

Благодаря на всички за отговорите!

Имах колебание между Meizu M2 Note И Xiaomi Redmi Note 2, но все пак Xiaоmi-то ми допада повече. Телефон втора ръка не бих желал. Относно митница - за телефони мито не се плаща, така че остава само ДДС-то. Искам само да попитам GearBest сигурен магазин ли е?

Помоли продавача да го изпрати като някакъв калъф. (в описанието да го сложи) и цена около 10 долара, също и да го маркира като Gift. Поръчвал съм един G2 от Америка, трика действа.

Здравейте. След като ми откраднаха телефона сега си търся нов. МОга да дам до 400лв. Изискванията ми са да е Андроид (5+ за препоръчване), 1,5GB RAM+, 16GB ROM+ и тн.

За сега съм се насочил към Xiaomi Redmi Note 2 Black 32GB.

Не искам Lenovo k3 Note. Благодаря предварително.

Защо не искаш k3 note? Все пак е най-добрия за тези пари и на характеристики и при релна работа, иначе друго предложение redmi note 2 (този към който си се насочил) иначе meizu m2 note е с много по-слабо видео и малко по-слаб процесор.

Редактирано от Виктор Руменов (преглед на промените)

• Автор

Защо не искаш k3 note? Все пак е най-добрия за тези пари и на характеристики и при релна работа, иначе друго предложение redmi note 2 (този към който си се насочил) иначе meizu m2 note е с много по-слабо видео и малко по-слаб процесор.

К3 Note и Xiaomi-то са много сходни. Но все пак какви са предимствата на единия пред другия? Кой би бил по-правилният избор?

К3 Note и Xiaomi-то са много сходни. Но все пак какви са предимствата на единия пред другия? Кой би бил по-правилният избор?

K3 Note, с по-добра камера е, има и по-оптимизирана ос  за това изкарва 46.3k антуту точки.

Оптимизирана ОС ??! Точно там са пълна скръб. Викторе, ти като предлагаш каквото и да е, интересувал ли се от продукта или само четеш цифричките и спамиш наляво, надясно каквото си искаш ? Тия бенчмаркове не значат нищо. То тебе не те бърка, ама хората дават истински пари, които едва ли са им паднали от небето. Не казвам, че аз съм голям капацитет, ама ако не разбирам си мълча. 

Редактирано от N1K17Y (преглед на промените)

K3 Note, с по-добра камера е, има и по-оптимизирана ос  за това изкарва 46.3k антуту точки.

Offf, моля ти се! Та какво разбираш ти от оптимизирана ОС ? Правиш ли разлика между ОС и UI ? 

Xiaomi-то на мен лично по ми допада. Да ти стане кеф от толкова сензори а и процесора е зверче кат за 350лв. :) Да не забравяме и MIUI V7 който в момента не е достатъчно изпипан, но след време ще се оправи. Хората се оплакват от батерията и малкото време на дисплей. 

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

Благодаря на всички за отговорите!

Имах колебание между Meizu M2 Note И Xiaomi Redmi Note 2, но все пак Xiaоmi-то ми допада повече. Телефон втора ръка не бих желал. Относно митница - за телефони мито не се плаща, така че остава само ДДС-то. Искам само да попитам GearBest сигурен магазин ли е?

Извинявам се за натрапването но , сигурни ли сте че за телефони мито не се плаща и важи ли същото нещо за таблет ?

Редактирано от Azhen (преглед на промените)

Извинявам се за натрапването но , сигурни ли сте че за телефони мито не се плаща и важи ли същото нещо за таблет ?

Зависи от къде и кой го купуваш. Например ако е от ибей, молиш продавача да опише пратката като калъф, да сложи цена от сорта на 15-20 долара и като гифт. 4-5 пъти съм поръчвал по-скъпи неща от чужбина, главно от амазон и aliexpress.

Но иначе това мито и ДДС не го разбирам, закупил съм си телефона да си го ползвам аз, не за търговска цел.

Зависи от къде и кой го купуваш. Например ако е от ибей, молиш продавача да опише пратката като калъф, да сложи цена от сорта на 15-20 долара и като гифт. 4-5 пъти съм поръчвал по-скъпи неща от чужбина, главно от амазон и aliexpress.

Но иначе това мито и ДДС не го разбирам, закупил съм си телефона да си го ползвам аз, не за търговска цел.

То и аз така заради това питах човека иначе съм чувал че ДДС се плаща когато артикула е над 30лв а мито когато е над 120 или 150 не съм сигурен.

Нищо подобно за 30 лева. Поръчвал съм неща за 60, като си беше обявена реалната стойност.

• Автор

Виж третия въпрос и съответно отговора към него тук.

Виж третия въпрос и съответно отговора към него тук.

Чел съм това , но колко мога да разчитам на тази информация при положение че е от преди 7 години...А мненията по форумите на други хора показват различно от написаното в сайта на митницата.

Преди 2 години си взех телефон за 70 долара и мито - ИМАШЕ. Не знам къде си чел, че няма мито на телефоните.

Преди 2 години си взех телефон за 70 долара и мито - ИМАШЕ. Не знам къде си чел, че няма мито на телефоните.

Няма мито ако се разбереш с продавача да поизлъже за описанието.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.