Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си вдигна резолюцията?

Featured Replies

Не знам дали тук е мястото за тази тема но ако не е се извинявам! Видео картата ми е Sapphire Radeon r9 270x dual-X 2gb GDDR5 256bit и повече от 1366x768 на монитора не мога да вдигна. От настройките на видео картата мога да вдигна до 3840x2400 но не става мисля, че ми трябва Hdmi кабел за тази резолюция и монитор, който да е поддържа. Но като вдигна на 1920x1080 и ми стават адски малки буквите правя ги големи от настройките но в браузъра са си малки и почти не се разчитат, трябва ли ми Hdmi кабел за 1920x1080 или и така има начин да стане нещо, монитора ми е 21 инча по спомен.

Не знам дали тук е мястото за тази тема но ако не е се извинявам! Видео картата ми е Sapphire Radeon r9 270x dual-X 2gb GDDR5 256bit и повече от 1366x768 на монитора не мога да вдигна. От настройките на видео картата мога да вдигна до 3840x2400 но не става мисля, че ми трябва Hdmi кабел за тази резолюция и монитор, който да е поддържа. Но като вдигна на 1920x1080 и ми стават адски малки буквите правя ги големи от настройките но в браузъра са си малки и почти не се разчитат, трябва ли ми Hdmi кабел за 1920x1080 или и така има начин да стане нещо, монитора ми е 21 инча по спомен.

Дясно копче с мишката на работен плод. Влез в разделителна способност на екрана. От там си избери препоръчителната резолюция. Тя е и максималната, която потдържа монитора. На същото място, по на долу имаш и за промяна на големината на текста и иконите.

• Автор

Дясно копче с мишката на работен плод. Влез в разделителна способност на екрана. От там си избери препоръчителната резолюция. Тя е и максималната, която потдържа монитора. На същото място, по на долу имаш и за промяна на големината на текста и иконите.

Мерси значи трябва да си сменя монитора, защото там ми е до 1366x768. 

• Автор

Сашо, що просто не си напишеш модела на монитора, а да не я караш по спомени :D

Лошото е, че не му знам модела. Марката му е Loc само това знам защото го взех от един човек на много изгодна цена и нямаше нито кутия нито книжки нито кабел. Иначе е черен с кръгла поставка  :D  само това знам.

Лошото е, че не му знам модела. Марката му е Loc само това знам защото го взех от един човек на много изгодна цена и нямаше нито кутия нито книжки нито кабел. Иначе е черен с кръгла поставка :D само това знам.

А отзаде не го ли пише? Би трябвало да има лепенка с точна информация за модела и датата на производство.

"Лок" не знам дали има, обаче има AOK, потърси си го монитора там, ако не е твърде стар модел бутнат в архива, би трябвало лесно да го намериш. Все пак ми е странно. Практически всички производители отбелязват модела на монитора на етикета на гърба, на пластмасовата рамка около дисплея и вероятно на други места.

• Автор

Ето го http://www.pazaruvaj.com/monitori-c3126/aoc/931sn-p40159969/#opisanieтова е монитора поразгледах го и има едно забутано описание отдолу на монитора и там пишеше моделът. 19 инча е и пише, че това му е максималната резолюция, но не се оплаквам от него защото го взех за никакви си пари.

Все пак благодаря за отзивите!  :)

Редактирано от sasho_lom (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.