Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква видео карта мога да взема за .....

Featured Replies

Здравейте

от скоро се чудя да направя ъпгрейд на машинката ми и мислех да взема нова видео карта.

Сегашната ми е HD 7770 Ghz Edition мисля да се кача на следващо ниво и се чудя каква мога да взема 

бюджета ми е около 150-180 лева (гледам май да е втова ръка) 

Ако може предложете 

Видео карта втора ръка си е риск.

Събери още толкова пари поне знаеш че ще си заслужава :)

Здравейте

от скоро се чудя да направя ъпгрейд на машинката ми и мислех да взема нова видео карта.

Сегашната ми е HD 7770 Ghz Edition мисля да се кача на следващо ниво и се чудя каква мога да взема 

Ако може предложете 

Каква е целта на ъпгрейда ?Какви са компонентите с които ще я ползваш,за конфигурацията от подписа ли е предвидена новата графична карта ?Ще играеш ли нови игри с тази машина и,ако е така какви заглавия?Има такива с големи изисквания за хардуер от висок клас за да се насладиш на комфортен геймплей.От тази гледна точка бюджета за карта е нисък,ако желаеш да играеш по-стари заглавия може да се купи и по-нисък клас графичен адаптер.При това условие не е нужно да взема много скъп хардуер и да се наливат пари за продукт,който няма да ползваш.

Поздрави !

Каква е целта на ъпгрейда ?Какви са компонентите с които ще я ползваш,за конфигурацията от подписа ли е предвидена новата графична карта ?Ще играеш ли нови игри с тази машина и,ако е така какви заглавия?Има такива с големи изисквания за хардуер от висок клас за да се насладиш на комфортен геймплей.От тази гледна точка бюджета за карта е нисък,ако желаеш да играеш по-стари заглавия може да се купи и по-нисък клас графичен адаптер.При това условие не е нужно да взема много скъп хардуер и да се наливат пари за продукт,който няма да ползваш.

Поздрави !

Asrock 970 Pro 3 R.2                                                                    

AMD FX-6100 3.3Ghz 14Mb Cash                                           

Cooler Master Seidon 120v                                                     

6 GB DDR3 1333 Mhz                                                              

HD 7770Ghz Edition 1GB 128bit                                              

VGA Cooler Deep Cool v2000 Cooler

1TB  500GB + 500GB 

Case Fujitsu 

Power FSP Fortron 400W

Можеш да вземеш R9 280X на старо, ама според мен не си струва, защото процесора ще я спъва (не много).. а си е рисковано.. 

Можеш да вземеш R9 280X на старо, ама според мен не си струва, защото процесора ще я спъва (не много).. а си е рисковано.. 

За 180 лева? Най много r9 270x

Нова ще е подобрена 7770 та няма много смисъл а втора ръка 280Х не бих взимал с това захранване дори да се намери за тия пари.

По-скоро бих търсил 660TI която ще му е екстра на процесора и няма да има проблеми със захранването пък и риска е по-малък.

Единствено тая подозрителна кутия е хубаво да се провери колко дълги карти събира преди да се купи нещо.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Здравейте

Ако може предложете 

Здравей. Ако решиш да си закупиш GPU нов от магазина за тези пари смисъла се губи. В момента твоята карта струва толкова нова под формата на R7 250X. За 2-d nand не бих си позволил да ти правя препоръки, но ако искаш да има смисъл в това, което правиш е хубаво новата карта да е поне 2x по-бърза от старата. Тоест търсиш HD 7870 или R9 270.

Успех! :)

• Автор

Поздрави !

За момента имам и захранване 650w но не ми остава време да го вкарам в машината 

Компютъра го ползвам за игри и то дооста рядко повече или гледам филми или ровя из нета (Heroes and generals,Silents hill,Battlefiled 4) подобни игри играя а когато играя гледам да съм на добро FPS да речем 45 и нагоре и да е с добра графика от към настройките.

За 150 лв-7950/280ка,а за 180 лв-7970/280Х се намират,но си отваряй очите с тия копачки.Колкото за това "ФСП400"-само за проца 13А и за видеото17А сложи и си направи сметка дали да си останеш с него или да сложиш другото.Бива и 7870/270/270Х да вземеш,ще е добре с проца такава,ама цената ѝ е същата кат 280/280Х,та скачай на тях,без значение дали ще ги спъва проца или-не.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.