Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп за подарък

Featured Replies

На човек "вери клоус ту май харт" пара до 2к.Да е нещо розово,синьо,червено или абе....за жена е - шарено трябва да е.

Тя играе браузер игрички,гледа филми,ползва офис пакети,фотошоп и разни програми за видео обработка....ако бюджета е малък ще го увелича с няколко Алеко Константинов-овци при нужда.

Благодаря предварително.

• Автор

Нещо шарено няма ли? Освен за интернет и филми и трябва и за работа...ама пак трябва да е шаренко...нещо не черно...знам че звучи тъпо ама...

Нещо шарено няма ли? Освен за интернет и филми и трябва и за работа...ама пак трябва да е шаренко...нещо не черно...знам че звучи тъпо ама...Ша

Шаренките са боклуци.

Редактирано от Виктор Руменов (преглед на промените)

Шаренките са боклуци.

Добро заключение... сичко що е шарено е боклук.. :giggle1:

До автора: ако наистина иска нещо шаренко   в лаптоп.бг и PC Store има таб в който може да сортираш по цветове лаптопите ако ти хареса някой постни линк и ние да го видим дали става за нещо :)

Добро заключение... сичко що е шарено е боклук.. :giggle1:

До автора: ако наистина иска нещо шаренко   в лаптоп.бг и PC Store има таб в който може да сортираш по цветове лаптопите ако ти хареса някой постни линк и ние да го видим дали става за нещо :)

Говорим за лаптопи, иначе сега разгледах пак шарените се ми излизат боклуци излезна само един златен макбук от 3200 лева и все пак няма срванени по качество с elitebook/thinkpad t/latitude e.

• Автор

Сегашния и е някакъв ХП розово-бял,но и къса нервите вече щото е стар и се мъчи.Иначе тя прави там някакви визуални ефекти и видео обработка за работа...бос съм и не разбирам,пък и не съм се опитвал да разбера за какво иде реч така или иначе.

Викторе на тоя ХП какво му струва 2к лева не знам,ама на хартия е зле бре.Тоз процесор е калпав,4гб рам...резолюцията е кофти...

Редактирано от Carlsberg (преглед на промените)

Аз бих взел нитрото, да, черен, ама поне с подсветката ще е цветничък, но ми изглежда най-стилен и добър за тези пари...

• Автор

Аз бих взел нитрото, да, черен, ама поне с подсветката ще е цветничък, но ми изглежда най-стилен и добър за тези пари...

Ако има по-хубаво бих отделил някой лев отгоре.

Тя не знае че ще и взимам лаптоп,но се водя по последните и лаптопи които винаги са цветни.

За видео и тем подобни обработки не и ли трябва някоя добра карта ?

Говорим за лаптопи, иначе сега разгледах пак шарените се ми излизат боклуци излезна само един златен макбук от 3200 лева и все пак няма срванени по качество с elitebook/thinkpad t/latitude e.Да

Да де и аз говоря  за лаптопи.. ето ти един "шарен боклук" lenovo-z50-70

• Автор

Че то е в кръга на нормалното да сменяш пс на 3 години...без значение дали е десктоп или лаптоп...

http://www.speedcomputer...asus-n551jw-cn004d  Струва ми се, че нещо подобно ще и допадне, а и като параметри е достатъчно добър :)
Или евентуално http://www.speedcomputer,,,asus-g551jw-cn277d.

Редактирано от em40o0 (преглед на промените)

http://www.speedcomputer...asus-n551jw-cn004d  Струва ми се, че нещо подобно ще и допадне, а и като параметри е достатъчно добър :)

Или евентуално http://www.speedcomputer,,,asus-g551jw-cn277d.

130 лева за боя не си заслужава.

• Автор

А какво мислите за този?

http://laptop.bg/laptops-lenovo-Y50-lenovo_y50_59442605

И аз не знам вече.Мисля го от вчера насам какво да е.Хем да не е тежко(моя лаптоп е 5 кила,ама моята гърбина е здрава),хем да си върши работата на него както споменах по-горе,хем да е стилно и от качествени материали...Ако има нещо там из нета което отгоравя на тия изисквания го споделете...Имам 1 седмица да го измисля...

Въпрос на ултабук може ли да си върши работа?

И аз погледнах Lenovo Yoga 2, но на 13 инча няма да ѝ е много удобно да работи. А и като цяло не съм голям фен на Lenovo и начинът, по който си пробиват път на пазара. Но това си е лично мнение. Сподели кое не ти допада в предложението до тук лаптопи, за да знаем, какво да не ти предлагаме ;)

• Автор

Ами и аз не знам какво да кажа.Както казах и трябва за видео и разни там визуални разработки от които бъкел не хващам и не знам какво ти трябва на един лаптоп за да ги правиш.Искам и да не е пластмасова кошница.Искам и да е стилно,нещо различно от блек,ама в краен случай и черно ще и взема.Искам и да е 15 инча и да е лек.Клавиатурата да не е от ония с малките копчета.Ако има нещо из нета което отговаря на моите претенциозни изисквания го споделете.

И аз погледнах Lenovo Yoga 2, но на 13 инча няма да ѝ е много удобно да работи. А и като цяло не съм голям фен на Lenovo и начинът, по който си пробиват път на пазара. Но това си е лично мнение. Сподели кое не ти допада в предложението до тук лаптопи, за да знаем, какво да не ти предлагаме ;)

Всички шарений са или Compal или Quanta, иначе Lenovo не произвеждат лаптопи, нито HP, нито toshiba(с някои много малки изключения) нито acer(е имат един завод на име winstron които произвежда високия клас thinkpad общо взета голямо качество.

) нито asus, и dell общо взето всичко е oem/odm 

• Автор

Гледах и някакви делове,хп-та и т.н. от тоя бизен класа за около 3к пари,но те стават ли за гореспоменатите изисквания,че процесорите им нещо не ме радват,пък и видеото е вградено...не знам.Ще мисля за сега.

Спред книжката която имам от асус те се намират на 4F,Nr. 15 Li-Te road,peitou Taipei 112,Taiwan.... ;)

Гледах и някакви делове,хп-та и т.н. от тоя бизен класа за около 3к пари,но те стават ли за гореспоменатите изисквания,че процесорите им нещо не ме радват,пък и видеото е вградено...не знам.Ще мисля за сега.

Спред книжката която имам от асус те се намират на 4F,Nr. 15 Li-Te road,peitou Taipei 112,Taiwan.... ;)

Този?http://laptop.bg/laptops-toshiba-Satellite_P50_B-toshiba_satellite_p50_b_10v_256gbssd

• Автор

Дисплея му как е ? Не съм капацитет и за това питам.Да не е само от ония като огледало които трябва да ги ползваш в мазето само...

Като се замисля,лаптоп за работа(предполагам тия визуални и тем подобни обработки си изискват хардуер)за 2к пари няма да е кой-знае какво,та в тоя ред на мисли явно ще олекна повече стига да върши работа.

Аз моя не го мислих толкова,ама подаръците винаги ги мисля много...и все пак при мен знаех,че ми трябва за игри и в класа около 3400 пари нямаше много разнообразие....ама за пуста работа нямам идея какво да е...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.