Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отговори на телефонен секретар

Featured Replies

"Здравейте. Това е телефонният ми секретар. Ако имате лоша новина - кажете я веднага! Ако имате добра - изчакайте звуковия сигнал!"

"Здравейте! В момента ме няма вкъщи. Ако не знаете какво да правите, значи сте пълен идиот!"

"Здравейте, деца мои! Вие се свързахте със свещения номер на Покровителя! Благословени да сте за дългата сърдечна изповед, която ще ми оставите след сигнала. Когато се надигна от своето божествено ложе, аз ще я прослушам внимателно и ще опростя греховете ви. Амин!"

"Вие се свързахте с Луната. Няма ме. На обратната страна съм. Като се върна - ще ви се обадя!"

"Здравейте! Няма ме вкъщи. След сигнала говорете каквото си искате, без друго ще се обадя само на който ми трябва!"

"Здравейте! Говорите с детектора на лъжата! Затова кажете истината, само истината и цялата истина!"

"Здравейте! За съжаление телефонния секретар е болен, така че с вас разговаря хладилника! Просто не можете да си представите колко дълго се влачих от кухнята до телефона... Ако искате да ми съчувствате, направете го след сигнала!"

"Вие се свързахте със сами знаете кой, аз съм досещате се къде! Оставете ми досещате се какво след сами знаете кое!"

"Честито! Вие сте двехилядния абонат, който днес не ни намира вкъщи! Моля, оставете вашето съобщение след сигнала, за да се свържем с вас и да ви връчим наградата!"

"Вие се свързахте с телефонния ми секретар. В момента не мога да поема никакви телефонни обаждания, тъй като вече твърде много поех..."

"Не мога да вдигна телефона, тъй като имам амнезия и се чувствам като идиот, когато разговарям с хора, които не мога да си спомня! Ще ви бъде благодарен, ако ми помогнете и - след сигнала - ми кажете как се казвам, както и нещо повече за мен! Предварително благодаря!"

"Вие сте с Радио Хоризонт...В ефир сме!"

"Вие се свързахте с телефонни ми секретар. Всичко, което кажете след звуковия сигнал, ще бъде записано и може да бъде използвано срещу вас в съда. Затова не казвайте онова, което мислите, а мислете онова, което казвате!"

"Здравейте! Вие се свързахте с телефонния секретар на телефон 22-22-22! След сигнала моля разкажете ми поредната сърцераздирателна история за пръста си, заклещен в шайбата!"

"Чакайте, бе! Защо ми крещите?! Аз съм само един телефонен секретар! Не мога да споря с вас! Мога само да запиша виковете ви и толкова..."

"Здравейте! Свързахте се с Пентагона, център за насочване на ядрени ракети! Моля, оставете координатите си!"

"Всъщност аз съм си вкъщи, но не искам да разговарям с един изключително неприятен човек! Оставете ми съобщение и ако не ви се обадя - значи това сте вие..."

"Здравейте! Много се радвам, че ми се обаждате...Къде се загубихте напоследък? Как сте, как е жената, как са децата (ако имате)? Мдаа...Е то на днешно време кой е добре...?"

"ало! алооо! .....ааа хвана ли се!?"

м/у другото баща ми записа подобно съобщение на секретаря като последното...хахаххх...:) много са готини:down:

Редактирано от Missing`[f] (преглед на промените)

"Здравейте! Свързахте се с Пентагона, център за насочване на ядрени ракети! Моля, оставете координатите си!"

Мен тва най- ме изпълни!!!

ххахахахахаха убииствено е!!!Просто не ми е ясно защо си го причинявам това!!! biggrin.gif

• 3 седмици по-късно...

Старшни са.Ще си ги копирам.ХА ХА ХА :clap

Много са здрави всички :P Ееее Tragedy пак се е погрижил за доброто ни настроение :clap :)

Яко е ! :baby

:P:)

Много яко. Който се сети да добави нещо.

"Опааа, май го пипнахме... Проследявам обаждането... КОЙ Е ОСТАВИЛ ВКЛЮЧЕН ТОЯ МИКРО" и следва сигнала :P

Редактирано от V12 (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

"Здравейте! Нямам пари в момента !"

"Здравейте! Говори папагала,щото секретаря умря!"

"Здравейте! Моля да оставяте само покани за купони,жени и пиене.Ще ви дрънна веднага като изтрезнея"

:lol6: Бравос. Разсмяхте ме искрено.

На моя телефонен секретар съобщението е съвсем обикновено: "Здравейте, в момента ме няма, оставете съобщение след сигнала." За сметка на това пък са ми оставяли какви ли не съобщения.

- deliverme, ако обичаш спри-аааааа, намали музиката, че много силно се чува!

/бясна съседка от горния етаж/ :wow:

- Не мож да те няма, сигурно си в банята.

/защо пък са решили, че не може да ме няма.../ ohmy.gif

- Е, чи хайди прибирай съ де!

- delivermeeeeeeeeeeeeeeeee, зими ми съ убъди кът съ прибиреш. Човек ни мой да та види, нит да та чуй! Айии!

- Моля, като се приберете, ми звъннете!

- Проверявам дали си у вас, аз мисля да отказвам цигарите. Айде, ша са чуйме някой ден.

- Къде си ма? Алоуууу! Къде са крийш?

- Айди ставай вечи, стига си спала. :)

- Ало, от телефонни повреди съм, трябва да ви е редовен телефона. :)

- Маймуноооо, дигай телефона!

- Здравейте, в момента ме има на вашия телефон. А вие къде сте?

- Ами като ви няма, няма да оставим съобщение!

- Търся те от миналата година. Само исках да ти кажа Ч.Н.Г. Дано до следващата те намеря. ;)

- Кажи на брат си да престане да ме търси. Всичко свърши.

/това най-вероятно не е за мен, аз нямам брат, но е някаква любовна трагедия, явно/

- Ти цяла нощ не се прибра, ах, ти - скитаща душа, но ще изпратя някой аз набърже, у вас за стола да те върже! :lol6:

Имам познат, на който телефонния му секретар "казваше":

- Здравейте! В момента е*а, обадете се след час и половина!

(и това всичко на фона на това, че майка му е уважавана начална учителка звучи още по-смешно!)

• 3 седмици по-късно...

Хаха...забавна тема.Ще пробвам с "Здравейте! В момента ме няма вкъщи. Ако не знаете какво да правите, значи сте пълен идиот!" :)

Редактирано от Стичинка (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.