Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Заключена флашка

Featured Replies

Здравейте, 32 гб флашка, интесо. Реших да я форматирам и ядец, изписва ми, уиндоус не може да завърши процеса и дотам. Като я включа и все иска да я форматира. Какво мога да направя, за да я използвам пак?

к1.JPG

к2.JPG

к3.JPG

к4.JPG

к5.JPG

к6.JPG

к7.JPG

к8.JPG

к9.JPG

Здравейте, 32 гб флашка, интесо. Реших да я форматирам и ядец, изписва ми, уиндоус не може да завърши процеса и дотам. Като я включа и все иска да я форматира. Какво мога да направя, за да я използвам пак?

В общия случай няма смисъл да се занимавате с нея. Просто си купувате нова

Провери на самата фпашка да не би да има бутонче, което забранява да бъде форматирана. Кажи и точния модел на флашката, за да проверим да не би в сайта на производителя да има инструмент за проверка или инструмент за форматиране.

От дивайс мениджъра намери хардуерните идентификатори на флашката и ги подай тук да видим що за флашка е точно.

• Автор

От дивайс мениджъра намери хардуерните идентификатори на флашката и ги подай тук да видим що за флашка е точно.

Сложил съм снимки с инфо

к10.JPG

к11.JPG

Редактирано от coolmanvn74 (преглед на промените)

Най-вероятно просто е "издала багажа". Скоро не ми е попадала флашка с заключване - по-често го има при картите памет.

Я пробвай да заредиш компютъра в safe Mode и виж каква е ситуацията там. Тръгва ли флашката, форматира ли се?

Сложил съм снимки с инфо

к10.JPG

к11.JPG

Не, това не помага особено. Явно в Device Manager не винаги се показва нужната информация. Ползвай ChipGenius за да се покажат истинските данни (в случая са нужни VID и PID. Както тук:

Chip_G.jpg

П.С. Тези данни са нужни за да се разбере какъв точно е контролера, след което се намира програмата за работа с тоя контролер- а в нея има опция/ възможност за форматиране и възстановяване работоспособността на устройството.

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

Иване от Криводол, като даваш ChipGenius  за инструмент, що не обясни после, къде да гледа за VID & PID информация за инструмент?

VID&PID Info

coolmanvn74 , с така намерените VID &PID отваряш горния линк и ги въвеждаш на съответните места. И се молиш твоят модел да го има. Иначе може и от линка предоставен от ChipGenius, ама само ако си на ти с традиционния китайски. :D

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Иване от Криводол, ...що не обясни после...?

Колега, много въпроси задаваш... ;-)

Това е форум за взиаимопомощ!!! А не сцена за показване на величие!

И не сме свършили нищо заедно, та да се обръщаш към мен с колега! Още повече изрично съм помолил да не се ползва за обръщение към мен, Знайко!

Начи отиваш на някой стар комп с по-стар windows от 7цата и я форматираш ако не инсталираш Virtualbox на нея инсталираш Lunix и готово ако не трябва да има гаранция (зависи) отиваш и я връщаш и казваш че не иска да запише нищо те ще ти дадат нова.Аз имах същия проблем при мен се оправи когато я форматирах на Windows Xp SP3 Успех!

Редактирано от capnemo
излишен цитат (преглед на промените)

• Автор

Начи отиваш на някой стар комп с по-стар windows от 7цата и я форматираш ако не инсталираш Virtualbox на нея инсталираш Lunix и готово ако не трябва да има гаранция (зависи) отиваш и я връщаш и казваш че не иска да запише нищо те ще ти дадат нова.Аз имах същия проблем при мен се оправи когато я форматирах на Windows Xp SP3 Успех!

Благодаря, ще пробвам!

Със същия успех може да зареди mini Win XP от Hiren's и да пробва там. като втора прикачена флашка.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.