Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми подложка за лаптоп

Featured Replies

Здравейте, това е първото ми мнение в този форум и дано да не е последен. Така започвам с проблема перката на лаптопа ми започна да прекъсва и скоро ще издаде багажа сигурно. Така като перката на тоя модел се намира трудно реших да си купя подложка с охлаждане. Обаче не знам към каква марка/модел да се ориентирам, трябва ми нещо евтино, което ще ми върши работа и ще охлажда лаптопа добре! Модела на лаптопа е HP dv6-6150eb от сега благодаря на всички отзовали се! :)

Редактирано от Silverlight94 (преглед на промените)

Перката на лаптопа ми се започва да прекъсва и скоро ще даде фира. Тъй като перката на тоя модел се намира трудно реших да си купя подложка с охлаждане. Обаче не знам към каква да се ориентирам трябва ми нещо евтино, което ще ми върши работа. Лаптопа е HP dv6-6150eb

Подложката няма да направи нищо, кой знае какво. По-добре, потърси резервни части.

• Автор

Преди време търсих резервни части в България не можах да открия пък от ebay не ми се поръчва. Преди година бях оставил лаптопа в сервиз и там уж го смениха, но не след като я отворих после да видя, защо отново взе да бучи бам оказа се, че перката не е сменяна само "ремонтирана" временно.

...перката на тоя модел ...

Да беше го споделил ли?!  И какъв е проблемът с ebay?

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

http://www8.hp.com/bg/bg/support/support-companies.html

посещаваш ги и си решаваш проблема

• Автор

http://www8.hp.com/bg/bg/support/support-companies.html

посещаваш ги и си решаваш проблема

Лаптопа вече е отварян няколко пъти дали ще го приемат? Също така лаптопа е внос това дали ще е проблем?

Никакъв проблем - ще ти подменят вентилатора на подобаващи за HP цени... И проблемът ще е решен. Те не са само гаранционни сервизи!

Лаптопа вече е отварян няколко пъти дали ще го приемат? Също така лаптопа е внос това дали ще е проблем?

Нали ще ти вземат парите. Само че, едва ли ще е по-гаранция. А и не вярвам, да ти дадат след това такава. :D Важното е, да ти помогнат.

• Автор

А каква ли е цената долу/горе? Защото сега трябва да нося лаптопа до гр.Русе :D

В Русе има и Стемо (бившата 8-ма аптека), има и CNSys. Приготви си 50-ина лева, пък 'квот' остане...

• Автор

На едни 100лв ще ми излезе значи по-добре да си я поръчам от интернет и да си я сменям сам. В един сайт имат доста разнообразие направих запитване, като за моя модел, ако ли не ще поръчам от ebay. Не исках да поръчвам от там, защото бях чул че се плаща само с карта пък аз нямам такава..

Здравейте, това е първото ми мнение в този форум и дано да не е последен. Така започвам с проблема перката на лаптопа ми започна да прекъсва и скоро ще издаде багажа сигурно. Така като перката на тоя модел се намира трудно реших да си купя подложка с охлаждане. Обаче не знам към каква марка/модел да се ориентирам, трябва ми нещо евтино, което ще ми върши работа и ще охлажда лаптопа добре! Модела на лаптопа е HP dv6-6150eb от сега благодаря на всички отзовали се! :)

Не прави грешката да разчиташ на подложка да замести ''перката''. 

• Автор

Перката в момента си работи, но примерно като отворя игра се чува, как работи неравномерно и сякаш прекъсва. Мислех, че така ще му олекне малко, но щом казвате да я сменя ще я сменя и като я сменя ще си купя подложка.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.