Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте, имам странен проблем с интернета. На оптичен интернет от Бергон съм. Всеки ден след 5-6 часа интернета ми спира. Просто докато си работи и започва да се забавя и накрая - Default gateway is not available. И така е до към 12 часа, след това пак се управя и всичко си е нормално. Много рядко се случва да се управи връзката в тия часове, но дори и да се управи е много слаб и след 5 мин пак изчезва. Преди бях на Булсатком и нямах никакви проблеми. От както преминах на тоя Бергон още от 1вия ден е така. Мислех, че имам някакъв вирус, пуснах сумати и  програми, сканирвания и всякакви... без резултат. Смених лан кабела от модема към компа, пак без резултат. Накрая реших да сменя уиндоуса, минах от 10 на 8.1 - пак без резултат. Ъпдейтнах всички драйвъри, пак без резултат. Викнах техници, смениха модемчето - пак без резултат....Не знам какво да правя вече. А най-интересното е, че когато говоря по скайп интернета не спира. Докато разговора продължава имам и интернет без значение от часа. Но спра ли разговора - интернета пада... Сега чувам, че и съседа, който също е на Бергон му спирал нета. Техниците като бяха дошли да сменят модема не можаха да разберат какъв е проблема. Иначе приятелите ми казват, че при тях е работил перфектно. Мисля, че е нещо от връзката в самата улица. Някакви идеи?

Windows 8.1 Pro X64
AMD Athlon X2 Dual Core 340 3.2Ghz
RAM: 4GB
Nvidia GeForce 610 1gb 64bit
Realtek PCIe GBE Family Controler 1Gbit

Редактирано от Yulian Atanasov (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Лина Георгиева
      Здравейте, 
      Правя един ~едночасов клип, който е съставен от ~25 по-малки клипчета, като между отделни части от клипа има черен 'simple color' с текст отгоре. Работя с последната версия на Filmora, безплатeн лиценз. Днес отворих последния си запазен project file, редактирах го известно време, след това натиснах 'Save', програмата изведнъж се затвори от нищото. Опитах се да отворя project файла, но резултатът беше, че целият клип освен черния 'simple color' и текста, е изчезнал! Опитах се да отворя по-предишни мои project файлове, но резултатът беше същия, освен за един, който бях правила преди седмица- изписа се "The file was made on an older version of Filmora and needs to be converted.", конвентирах project файла, но след като го затворих и отворих отново, същото се случи и с този project file ... Нямаше никакви далогови прозорци, че нещо не е наред. Не съм работила с по-стара версия на Filmora докато съм обработвала клиповете. 
      Моля ви, помогнете ми, вече се хващам за главата, не искам да губя повече project файлове, 4 месеца труд хвърлих по този клип, трябваше да бъде за рожден ден на много важен за мен човек, не искам да го разочаровам, тъй като вече знае за клипа, не искам и да правя отново абсолютно целият клип наново! 
      Това е всичко, което е останало от клипа.

    • от cveti81
      Здравейте! Значи 2018 си взех една натриева лампа с дросел и рефлектор.........Препоръчаха ми я едни агрономи щото имах една мандарина дето беше малка и понеже не беше много слънчево ми препоръчаха да си купя такава да заякне дръвчето и аз развързах кесията.........Та сега нямам какво да я правя щото дървото се оправи............Та питането ми е къде изкупуват такива, че не ми трябва вече? Тез мойте агрономи ми разправяха, че разправяха, че в западна  европа ги ползвали масово да гледат плодове и зеленчуци в закрити хангари.....Благодаря ви предварително?
    • от taika
      Здравейте, имам въпрос. Мисля че PS-то ми загрява прекалено много. Не знам за какви градуси става въпрос. Когато пусна някоя игра мястото където е хард диска и захранването е горещо на допир, а перката която е на процесора мисля си работи на бавни обороти. Това нормално ли е за PS4 или трябва да се притеснявам? Благодаря Ви!
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.