Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тъпотиите на ICQ.АБВ

Featured Replies

Даже бях срещнал някъде из сайтовете Miranda, която е едно exe и като се страртира се разопакова в реално време и после пита за парола и UIN.

http://portableapps.com/apps/internet/miranda_portable

Ами това с саморазархивиращото екзе си има и недостатъци - не можеш да си настроиш Мирандата както искаш, да сложиш разширения, емотикони, плъгини и т.н.. В тоя случай е по-добре да се носи qip, има вградени доста повече неща и няма нужда от кой знае каква наствойка.

Абсолютно вярно,kayovas. Аз просто си качих qip на флаша направо и си го стартирам директно оттам когато ми трябва да вляза в ICQ на чужд компютър. И на флаша ми се пази и hystory-то.

Така е. В папката с плъгините можеш да си сложиш каквито искаш разширения. Мяташ там *.dll файла и си готов. Предполагам така правиш. :)

ICQ е услуга на Mirabilis и когато някой трети влошава качествата на услугата мисля че е нормално да се реагира негативно. Проблема ми е че използвайки РС което е с abv.bg /и никой в случая не е питал мен, а този който го е сложил/съм прецакан, все пак не бих тръгнал да инсталирам някой от клиентите като Миранда или qip на чуждо РС, решението в случая е ICQ Go. Също така нямам доверие на администраторите на abv.bg че могат да пазят данни.

Определено си прав за това, че не трябва да им се има доверие на администраторите на абв. бг, нека не забравяме че е много по-лесно да се открадне поща в абв....

Не съм съгласна да ми налагат задължително да давам ICQ номера си при регистрация на маил. Освен това паролата на пощата в абв и паролата на ICQ-то вързано към пощата са еднакви...

Това е една от причините поради които не съм фен на абв. Единствената услуга която ми предоставят и която не съм я срещала в други пощи е текста да бъде транслиран на латиница или кирилица според желанието на потребителя.

И аз съм съгласен че на abv.bg не може да се вярва за защита на данните понеже след регистрация в техния мейл сървър ми откраднаха ICQ-то sad.gif

И се наложи да помня нов дълъг номер (а стария си ми беше супер лесен за помнене sad.gif ), да си търся наново контактите. А представяте ли си тоя дето ми е взел номера как може да се изгаври с хората от моя списък и то за сметка на мен!!!!!!!

И аз съм съгласен че на abv.bg не може да се вярва за защита на данните понеже след регистрация в техния мейл сървър ми откраднаха ICQ-то sad.gif

И се наложи да помня нов дълъг номер (а стария си ми беше супер лесен за помнене sad.gif ), да си търся наново контактите. А представяте ли си тоя дето ми е взел номера как може да се изгаври с хората от моя списък и то за сметка на мен!!!!!!!

В заблуждение си, че са го откраднали - не са - преди обяснявах, а имаше и тема по въпроса, а че услугата е недомислена и създава проблеми - напълно съгласен...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.