Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows...

Featured Replies

Здравейте наскоро се сдобих с нова конфигурация инсталирал съм този Windows -----> http://zamunda.net/details.php?id=348120&hit=1 x64 проблема е там че след като го инсталирах стига до Press any key to boot натисках Enter нищо не стана пробвах със Space после със всеки един бутон от клавиатура нищо не става и затова пиша тук някаква препоръка ? ако нещо не съм обяснил като хората извинявайте. 

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Да ви се чуди човек защо толкова държите на Ултимът,като и едното Хоум Премиум ще върши същата работа.

По въпроса,тоя надпис се получава в началото на инсталирането,не след като вече е инсталирано.

Да кажете все пак как инсталирате-диск или флашка ползвате.И как правите сътветният носител буутващ.

преди 30 минути, Потребител №1 написа:

Здравейте наскоро се сдобих с нова конфигурация инсталирал съм този Windows -----> http://zamunda.net/details.php?id=348120&hit=1 x64 проблема е там че след като го инсталирах стига до Press any key to boot натисках Enter нищо не стана пробвах със Space после със всеки един бутон от клавиатура нищо не става и затова пиша тук някаква препоръка ? ако нещо не съм обяснил като хората извинявайте. 

Значи вече е инсталиран Уиндоус, но при зареждане отново ви показва Press any key to boot from CD or DVD и не зарежда системата?

Влезте в BIOS и променете приоритета на буутващите устройства. Сложете първо да е Hard drive после CD/DVD и запазете с F10

Ако има постоянно включена флашка или външен хард в някой от портовете - изключете ги.

Редактирано от kolev_74 (преглед на промените)

• Автор

Този проблем го оправих преди 30 мин бях при специалист нали по компютри и ми каза че е имало някаква грешка и се наложи да го оставя при него тази вечер и каза че утре уж ще бъде оправен. Все пак благодаря за отговорите.
А и да не правя нова тема ? Един приятел си купил части за нова конфигурация освен хард диск в харда който имал и сложил на конфигурацията вече имал Windows но му давало грешка избирал опцията поправяне на Windows и не станало.Решил че трябва да преинсталира Windows-а но като сложи диска му стига до press eny key to boot..... и нищо не става. Подобен проблем мисля че е това (Приятеля не е от България)
Извинявайте че ви занимавам с глупости но него явно го мързи да си направи своя Тема.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.