Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спешно кодове за ключ съвет....

Featured Replies

Здравейте, колеги преди една седмица си прецаках колата вкарах втория ключ и след това този който го ползвам редовно и колата просто не запали даже не върти стартера отидох в един сервиз и от там ми казаха че кодовете на ключа са се изтрили и поради тази причина не пали и ми казаха че трябва да занеса колата в бмв сервиз да ми инсталират нови кодове и след това ще запали, Та въпросът ми е дали някои е имал подобен проблем или знае горе долу колко струва това  с кодовете моля да сподели колата е е60 530д 2006 година. Благодаря предварително.

Много е странно това което обясняваш че е станало.  Двата ключа оригинални ли са ? Или втория ти е бил  дубликат де някой си е мислел че може да го копира?

Но в сервиза ще ти кажат най добре кое и колко ще струва.

• Автор

И двата са оригинални колега и на мен мие странно но това казаха от сервиза смисъл колата е влязла в някакъв режим против кражба и в момента не познава ключа.

преди 8 часа, bmwe60530d написа:

...в момента не познава ключа.

Единият ли?Другият разпознава ли го?Има нещо,което не казваш.Колата няма такъв режим против кражба,който да не познае собствения си ключ! Конкретно на въпроса ти горе долу колко ще струва,зависи от сервиза.За Опел,съм плащал за програмиране на нов ключ 200 евро,но в чужбина.Имай на предвид,че само собственика на колата,с неговите документи,може да направи поръчката за ключ и никой друг!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.