Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за създаване на c++ програма

Featured Replies

Здравейте,Колеги! Може ли някой да ми помогне за следната задача:

Съставете програма с функция main() и избор чрез меню на функции за:

А) Въвеждане от клавиатурата или от файл в едномерен числов масив на N елемента(N≤30  с проверка за коректност).

Б) Презаписване на масива в друг масив, в който елементите са подредени в обратен ред.

В) Презаписване на входния масив в третия масив и сортирането на този масив във възходящ или низходящ ред.

Г) Извеждане на екрана на всеки от масивите ( един до друг – в колони) със съответен текст и формати на данните.

Благодаря,Ви предварително!

преди 12 минути, mi7aka написа:

Здравейте,Колеги! Може ли някой да ми помогне за следната задача:

Съставете програма с функция main() и избор чрез меню на функции за:

А) Въвеждане от клавиатурата или от файл в едномерен числов масив на N елемента(N≤30  с проверка за коректност).

Б) Презаписване на масива в друг масив, в който елементите са подредени в обратен ред.

В) Презаписване на входния масив в третия масив и сортирането на този масив във възходящ или низходящ ред.

Г) Извеждане на екрана на всеки от масивите ( един до друг – в колони) със съответен текст и формати на данните.

Благодаря,Ви предварително!

1. Щом не можете нещо толкова елементарно да напишете какъв колега сте ми?

2. Започнете да пишете, ние ще помагаме. Наготово не чакайте някой да ви свърши работата!

• Автор
преди 20 минути, capnemo написа:

1. Щом не можете нещо толкова елементарно да напишете какъв колега сте ми?

2. Започнете да пишете, ние ще помагаме. Наготово не чакайте някой да ви свърши работата!

1.Проблема е че досега никога не съм се занимавал с програмиране и все още уча основите на c++ програмирането,а задачата ми трябва за идната седмица..

2.Никога не съм чакал някой да свърши моята работа.Просто за краткото време което имам,няма как да успея да я направя(въпреки това ще опитвам)..

Лошо е когато си завършил средното си образование във гимназия(в която си изучавал география,история,биология...) и след това отидеш в университет в който преподавателите си мислят че всеки е запознат и е изучавал в училищните си години програмирането...

Аз също не съм учил в училище програмиране и какво от това ? За тея дето не са учили по-лека програма в университета ли очакваш да има?

А и до другата седмица има още много време спокойно може да си прочетеш в букварчето каквото ти трябва за толкова елементарна задача.

• Автор

И все пак ако има някой доброволец да ми помогне ще му бъда много благодарен !

Аз си мисля, че ти трябват не повече от 2-3 дни да прочетеш за stream-овете cin/cout, за променлива и масив и за контролни структури и ще си я направиш задачата. Щом си решил да се занимаваш по-добре да си я направиш сам и да придобиеш някакъв реален опит, пък ако ще и да те скъсат на изпита - имаш си явявания и други. Аз много се чудя защо като сте в университет и си мислите, че сте на училище. Няма голямо значение дали ще те скъсат на изпит или не, схемата е нещо да научиш ( друг е въпроса, че 90% от "преподавателите" на които съм попадал или са безхаберници или не са никакви педагози ).

Сега второто нещо е, което винаги се чудя е, защо дават задачите в такъв вид. Трябва да правят задачи, които ще привлекат някакъв интерес в студените, а като гледам "курсовите работи" и изпитите какви са се хващам за главата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.