Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Abv поща

Featured Replies

Здравейте ! Когато си напиша името и паролата и натисна да влезна  ми изписва , че зарежда обаче не ми влиза ! Пробвах от телефона да вляза и от там става ! Рестартирах рутера , но проблемът е същия ! Когато зарежда и не ме пуска в пощата натиснах проверка на елемента и там изписват два errora , които в други сайтове ги нямам ! Моля , помогнете ми и не ми препоръчвайте други браузъри ! Благодаря !

преди 10 минути, LLykC написа:

Здравейте ! Когато си напиша името и паролата и натисна да влезна  ми изписва , че зарежда обаче не ми влиза ! Пробвах от телефона да вляза и от там става ! Рестартирах рутера , но проблемът е същия ! Когато зарежда и не ме пуска в пощата натиснах проверка на елемента и там изписват два errora , които в други сайтове ги нямам ! Моля , помогнете ми и не ми препоръчвайте други браузъри ! Благодаря !

А с кой браузър се проявява проблема? Пробвахте ли да изчистите кеша на браузъра?

• Автор
преди 9 минути, kolev_74 написа:

А с кой браузър се проявява проблема? Пробвахте ли да изчистите кеша на браузъра?

С Google Chrome

• Автор
преди 10 минути, kolev_74 написа:

Чистите ли редовно кеша на браузъра? Почистете с CCleaner 5.11.5408 Final

Почистих го преди малко ! Проблемът е същия ! Пробвах чрез IE , но пак не мога да вляза !

преди 1 час, LLykC написа:

Google Chrome

Най - тъпия уеб браузър ползваш,честито! :handshake:

преди 1 час, LLykC написа:

Почистих го преди малко ! Проблемът е същия ! Пробвах чрез IE , но пак не мога да вляза !

И ще продължава да е същия,докато не преминеш на друг уеб браузър! IE е същия боклук като Chrome! ;)

----------------------------------------------------------------------------

Шефа на фирмата имал важна среща с президента. Малко преди да дойде президента интернетът на секретарката спрял. Президента дошъл и започнали да обсъждат въпроса. След петнадесет минути секретарката идва и казва:
- Шефе GOOGLE дойде.
А, шефа отговаря:
- Кажи му да изчака. :D

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

• Автор

преди 42 минути, Eternal Life написа:

Най - тъпия уеб браузър ползваш,честито! :handshake:

И ще продължава да е същия,докато не преминеш на друг уеб браузър! IE е същия боклук като Chrome! ;)

----------------------------------------------------------------------------

Шефа на фирмата имал важна среща с президента. Малко преди да дойде президента интернетът на секретарката спрял. Президента дошъл и започнали да обсъждат въпроса. След петнадесет минути секретарката идва и казва:
- Шефе GOOGLE дойде.
А, шефа отговаря:
- Кажи му да изчака. :D

Проблемът е същия и при Opera/Firefox/IE/Chrome

преди 26 минути, LLykC написа:

Проблемът е същия при Firefox

Най - вероятно това е станало поради бързата инсталация на настройките по подразбиране във Firefox-а,а първата опция е да бъде с настройките които има IE,а е можело да не му се задават,но така е който бърза и не гледа,ами само натиска "Следващ,Следващ и Финиш"! ;)

По - добре премини към раздела за сигурност и защита!

Отиди там и си постави проблема!

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

• Автор
преди 16 часа, Eternal Life написа:

Най - вероятно това е станало поради бързата инсталация на настройките по подразбиране във Firefox-а,а първата опция е да бъде с настройките които има IE,а е можело да не му се задават,но така е който бърза и не гледа,ами само натиска "Следващ,Следващ и Финиш"! ;)

По - добре премини към раздела за сигурност и защита!

Отиди там и си постави проблема!

С ESET Nod32 съм и в интернет почетох , че проблемът може да е от (ESET,Avast,Kaspersky ...). Рестартирах щитовете на програмата и проблема се оправи и сега работи ! :) Благодаря на тези , които писаха по темата ! Поздрави ! Може да заключвате темата . 

Редактирано от LLykC (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.