Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мишка и клавиатура до 70 лв.

Featured Replies

Здравейте,търся си мишка и клавиатура до 70 лева.За сега съм си харесал ето тези http://www.pazaruvaj.com/klaviatura-c3111/cooler-master/cm-storm-devastator-gaming-bundle-sgb-3010-kkmf1-ui-p198894875/ ,ако знаете по-добра опция за мишка и клавиатура за тези пари...

Специално тези са голям боклук. За 70 лева няма да намериш нищо читаво комплект. Ако не е за игри виж примерно тези - MS Combo, но ако ще играеш търси отделно мишка и клавиатура.

Другият варият е да дадеш малко повече за cm storm octane или за 70 лв с безплатна доставка: hama urage starter

И аз имам въпрос по темата. Моя въпрос е защо всички постоянно избирате безжични джаджи, на които да им сменяте батериите на половин година, да не и по-често, вместо да си цъкате цяла вечност безгрижно? Криете ги от бюрото ли?

Пробвал съм и трите пакети препоръчани за сега от колегите и искам да кажа по няколко неща за всички.CM Storm Devastrator са меко казано много зле изработени и от некачествена пластмаса,мишката след около 1 час гейминг ти се схваща цялата ръка клавиатурата е една идея по-добре но пак е доста неудобна.Hama Urage клавиатурата е добра,но няма подсветка което за мен поне е неудобство,а мишката е по-зле от CM Stor Devastrator-а.Най-добре според мен е да посъбереш още малка финанси и да си вземеш CM Storm Octane това за мен е най-добрия смислен бюджетен пакет за гейминг и всичко останало,към него нямам никакви забележки и мога само да кажа че от 2-години съм с тях и още си ползвам клавиатурата,а мишката я смених защото исках да мина на малко по-висок клас(Razer Deathadder Chroma).Дано да съм бил полезен и късмет с покупката. :)

преди 18 часа, Mlechko написа:

И аз имам въпрос по темата. Моя въпрос е защо всички постоянно избирате безжични джаджи, на които да им сменяте батериите на половин година, да не и по-често, вместо да си цъкате цяла вечност безгрижно? Криете ги от бюрото ли?

Защото е много по удобно да се ползва безжична мишка от колкото жична. При клавиатурите може да се мине и със жична , стига да не трябва да се ползва за пред TV-то например.

За батериите: взимат се два комплекта презареждащи и всичко е 6.

преди 1 час, oic написа:

Защото е много по удобно да се ползва безжична мишка от колкото жична.

Сиреч - опъва ти се кабела, че ти е къс...?

преди 1 час, oic написа:

За батериите: взимат се два комплекта презареждащи и всичко е 6.

Мен ако питаш - въобще не е полезно за акумулиращи батерии да бъдат подлагани половин година без заряд или да се внедряват в TV дистанционни и безжични компютърни устройства. Акумулаторните се използват там, където кипи енергия и се изисква презареждане. В твоя случай ти трябват алкални, най-добре за еднократна употреба. Което си е прецакване. Само защото си внушаваш, че кабела на мишката ти пречи.

преди 2 часа, Mlechko написа:

Сиреч - опъва ти се кабела, че ти е къс...?

Мен ако питаш - въобще не е полезно за акумулиращи батерии да бъдат подлагани половин година без заряд или да се внедряват в TV дистанционни и безжични компютърни устройства. Акумулаторните се използват там, където кипи енергия и се изисква презареждане. В твоя случай ти трябват алкални, най-добре за еднократна употреба. Което си е прецакване. Само защото си внушаваш, че кабела на мишката ти пречи.

Че кой е казал че акумулаторните ще издържат половин година без зареждане. Моите издържат само около 20 дни, и то мишката не се използва интензивно.

преди 21 часа, oic написа:

Че кой е казал че акумулаторните ще издържат половин година без зареждане. Моите издържат само около 20 дни, и то мишката не се използва интензивно.

Демек, отстрелваш врабченцето с ТАНК или със зенитно оръжие.

• Автор

Не искам безжични глупости,не мога да реша между тези 2-те http://www.pazaruvaj.com/klaviatura-c3111/cooler-master/cm-storm-devastator-gaming-bundle-sgb-3010-kkmf1-ui-p198894875/ и http://www.gaminggear.bg/hama-urage-starter-геймърски-комплект-от-мишка-клавиатура-и-пад-за-мишка , ако може да ми кажете плюсовете и минусите на 2-те.Да реша ,кой са по-добри за мен.Ако имате идей за други по-добри от тези ,казвайте :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.