Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Връзка: Български език за Driver Talent

Featured Replies

Български език за тази чудесна програма за обновяване на драйверите

Български език за Driver Talent ще изведе български интерфейс при Driver Talent - една чудесна програма за обновяване на драйверите.

Само трябва да разархивирате езиковия файл в папка lan на програмата, да изберете езика от настройките ѝ и да рестартирате приложението.

bulgarian for DT 6.zip

Driver Talent.jpg

Редактирано от karadzha (преглед на промените)

Какви са предимствата на DT пред останалите инструменти за инсталиране на драйвъри? И DT е безплатна за ограничен период.

• Автор
преди 3 часа, ExaFlop написа:

Какви са предимствата на DT пред останалите инструменти за инсталиране на драйвъри? И DT е безплатна за ограничен период.

Уникалността на Driver Talent съм отбелязал при самата програма – тя е единствената с тоя малък размер, която намира драйвери за неизвестни устройства.

При това го прави и в безплатния си вариант, което не бях отбелязал.

SAMDrivers прави подобно нещо, но при размер над 10 ГБ:)

Значи нищо уникално -

DriverEasy - инсталатор 3,40MB

DriverNavigator - инсталатор 2.10MB

Driver Booster - инсталатор 13,6MB

Не, че е лошо да има много такива инструменти. Но размерът на програмата не е толкова от значение, колкото степента на коректно определяне на устройствата по хардуерен идентификатор.

преди 9 часа, karadzha написа:

Български език за Driver Talent ще изведе български интерфейс при Driver Talent - една чудесна програма за обновяване на драйверите.

Само трябва да разархивирате езиковия файл в папка lan на програмата, да изберете езика от настройките ѝ и да рестартирате приложението.

bulgarian for DT 6.zip

Driver Talent.jpg

Благодаря за превода!Програмата е добра,защото ми намери важен аудио файл,който другите подобни програми не можаха да ми открият,пък и търсенето в сайта на производителя беше много трудно да се намери точния файл.Става дума за VIA HD Audio.

преди 9 часа, karadzha написа:

bulgarian for DT 6.zip

Driver Talent.jpg

Благодаря за превода!Програмата е добра,защото ми намери важен аудио файл,който другите подобни програми не можаха да ми открият,пък и търсенето в сайта на производителя беше много трудно да се намери точния файл.Става дума за VIA HD Audio.

• Автор
преди 1 час, ExaFlop написа:

Значи нищо уникално -

DriverEasy - инсталатор 3,40MB

DriverNavigator - инсталатор 2.10MB

Driver Booster - инсталатор 13,6MB

Не, че е лошо да има много такива инструменти. Но размерът на програмата не е толкова от значение, колкото степента на коректно определяне на устройствата по хардуерен идентификатор.

Пробвал съм и 3-те програми, които си посочил, но не разпознават неиндефицирани устройства, камо ли да им инсталират драйвери.

Дори съм ги представил в друг сайт.

Така че униката си е уникат.

Win10 Auto Installation Program (SID:1767853)

10.006 2015/11/17 9533k

Global

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 10 минути, The Piper написа:

Голям уникат е тази програма,щом не можа да ми разпознае драйверът за сата контролера.2015-11-20.thumb.png.f6d3ec735b8e4671d2f

Тя разчита на база с драйвери, а тя едва ли е бездънна, колкото и да е голяма.

Пробвай със други, например, посочените по-горе или със SAMDrivers.

Аз съм ти дал линк към сайта на Realtek :)

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 12 минути, ExaFlop написа:
преди 11 минути, ExaFlop написа:

Съвсем пресен драйвър за LAN - от преди 3 дни

Благодаря още веднъж.Разбрах какво сте ми дали,не съм от "незнаещите".

• Автор
преди 10 минути, The Piper написа:

Не трябва да се разчита на такива програми,защото стават грешки.

В някои случаи е така, но затова си има бекъп и възстановяване на старите драйвери.

За съжаление възстановяването работи само в Про версията.

А добрата вест е, че може да минете на последната само с попълване на данни за имейл и ще е налична безплатно до 31.12.2015.

преди 14 минути, ExaFlop написа:

По принцип драйвери, които си ми работят не обновявам (препоръчвам го на всеки).

Изключение правя най-вече за драйвери за видео-картата:)

Патил съм от нови драйвери (мрежови) с появяване на син екран, при това теглени от сайта на производителя на съответното у-во.

Браво за превода Ванка.Надявам се да бъде оценен превода,а не самата програма.За оценки и мнения ,относно програмите и тяхното поведение има друга тема.

Поздрави!

• Автор
преди 13 минути, NIKISHARK написа:

Браво за превода Ванка.Надявам се да бъде оценен превода,а не самата програма.За оценки и мнения ,относно програмите и тяхното поведение има друга тема.

Поздрави!

Благодаря за оценката на превода.

Да, разводнихме темата тук.

• 4 месеца по-късно...

Пробвах програмата. Но инсталирах по-нова версия -(6.4.42.136), това намерих от раз. Инсталирах превода, който си дал, за по-старата версия. Имаше някой места, където не се вижда целия превод. Позволих си да променя няколко места в твоя превод, около 20-30 реда. Преведох по логика, а не както се превежда. Мисля, че така е по-добре. Освен това добавих в bulgarian.ini и липсващи редове за превод от english.ini от версия (6.4.42.136).

Линк на файла с превода на karadzha + моите корекции- http://dox.bg/files/dw?a=24492502f2

Редактирано от Mariyan Angelov (преглед на промените)

• Автор
преди 42 минути, Mariyan Angelov написа:

Пробвах програмата. Но инсталирах по-нова версия -(6.4.42.136), това намерих от раз. Инсталирах превода, който си дал, за по-старата версия. Имаше някой места, където не се вижда целия превод. Позволих си да променя няколко места в твоя превод, около 20-30 реда. Преведох по логика, а не както се превежда. Мисля, че така е по-добре. Освен това добавих в bulgarian.ini и липсващи редове за превод от english.ini от версия (6.4.42.136).

Линк на файла с превода на karadzha + моите корекции- http://dox.bg/files/dw?a=d2d038c245

По начало и аз превеждам по логика, щото английския не ми е сила. Благодаря за доучненията. Ще ги прегледам у дома - сега съм на чужд комп.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.