Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на флагман от оlx

Featured Replies

преди 20 минути, weeziN написа:

Договора ми свърши лятото и все чакам изгодни оферти и все не намирам. Към Виваком съм и те не предлагат устройства на Аpple.  

Бъркаш - предлагат ги неофициално.
Имат и 6 и 6 плюс, както и 6s и 6s Plus, а и цените им са добри.

Не знам цени с планове, но във всеки офис, който попиташ ще ти обяснят подробно.

пп. 5S имат също, да не помислиш, че нямат от казаното по-горе.

Да заслужава си, но ........ 

Цитат

Xiaomi Redmi Note 2 Pro да получи премиера през следващата седмица. Телефонът е почти същият като стандартния, но с някои разлики - метален корпус и скенер за пръстови отпечатъци. 

Днес един от създателите на компанията Lin Bin публикува снимка на Redmi Note 2 Pro в социалната мрежа Weibo. 

Спецификациите на устойството включват 5.5-инчов дисплей с резолюция от 1080 на 1920 пиксела, осемядрен MediaTek MT6795 процесор с тактова честота от 2 GHz и избор между 2 и 3 GB оперативна (RAM) памет. Вградената е само 16 GB.

Задната камера е 13-мегапикселова, а предната - 5-мегапикселова. Скенерът за пръстови отпечатъци се намира на задния панел. На борда се качват и 3060 mAh батерия, както иAndroid 5.0.2 операционна система.

Цената на версията с 2 GB RAM ще е 172 щатски долара. 

На пре ордър из няколко сайта го видях с малко по висока цена, за съжаление за момента срещам да се предлага само версията с 2gb рам. Реално предполагам ще е наличен чак около коледа.

• Автор
преди 3 минути, П.е.т.ъ.р написа:

Да заслужава си, но ........ 

На пре ордър из няколко сайта го видях с малко по висока цена, за съжаление за момента срещам да се предлага само версията с 2gb рам. Реално предполагам ще е наличен чак около коледа.

"Скенерът за пръстови отпечатъци се намира на задния панел." доколкото виждам на снимките, този скенер да не е невидим? Иначе интересно колко удобно ще е.. да не стане накрая като с G серията на LG (супер неудобен)

преди 9 минути, algor написа:

Имат и 6 и 6 плюс, както и 6s и 6s Plus, а и цените им са добри.

Не знам цени с планове, но във всеки офис, който попиташ ще ти обяснят подробно.

пп. 5S имат също, да не помислиш, че нямат от казаното по-горе.

Задължително ще ги питам, като преподписвам за плана. Но не ми се вярва да предложат по-добър вариант от онлайн покупка. Гледах и в сайта им нищо не е споменато за ябълката.  

преди 26 минути, weeziN написа:

"Скенерът за пръстови отпечатъци се намира на задния панел." доколкото виждам на снимките, този скенер да не е невидим? 

Няма още снимки, или поне не официално.На снимките в статията е стария Redmi Note 2.

xiaomi-redmi-note-2-pro.jpg 

Разбира се. Хубава сглобка си е, подобно на Xperia серията.

преди 43 минути, weeziN написа:

Задължително ще ги питам, като преподписвам за плана. Но не ми се вярва да предложат по-добър вариант от онлайн покупка. Гледах и в сайта им нищо не е споменато за ябълката.  

Не четеш внимателно.

преди 51 минути, algor написа:

Няма как да обявят в сайта си, че продават нещо неофициално.

Повярвай ми - много хора около мен са с iPhone, закупен от Виваком.

• Автор

Днес ходих да ги питам за цените на устройствата и поне в този магазин на Виваком, служителите бяха супер объркани. Какво е значело "неофициално представяне"? Казах им, че нито в каталога, нито в сайта се предлагат като устройства и замалко да паднат от този ФАКТ. Твърдят, че се предлагат официално, но просто ги има в определени магазини. Оператора ми каза, че ги има всички модели, а тези от МОЛ Парадайс казаха, че в складовете са налични само новите 6s и то не всички цветове. Та след дълго обясняване, защо аз не знам, че те предлагат такива устройства все пак успяха да ми кажат цени с планове, които ме устройтват. Ето ги и тях:

Става дума за 6s 16ГБ: цена на лизинг с месечен абонамент от 13,99 е 65,90. Цена с предплащане с този абонамент 1349,90 лв.

С месечен абонамент 23,99 е 54,99. Цена с предплащане 1049,90 лв. 

Как ви се струват?

Редактирано от weeziN (преглед на промените)

За мен лично 16 гигабайта са крайно недостатъчни. (То това пространство се изчерпва само с музиката) Просто казвам, а ти си прецени дали ще ти стигнат.

преди 46 минути, weeziN написа:

Днес ходих да ги питам за цените на устройствата и поне в този магазин на Виваком, служителите бяха супер объркани. Какво е значело "неофициално представяне"? Казах им, че нито в каталога, нито в сайта се предлагат като устройства и замалко да паднат от този ФАКТ. Твърдят, че се предлагат официално, но просто ги има в определени магазини. Оператора ми каза, че ги има всички модели, а тези от МОЛ Парадайс казаха, че в складовете са налични само новите 6s и то не всички цветове. Та след дълго обясняване, защо аз не знам, че те предлагат такива устройства все пак успяха да ми кажат цени с планове, които ме устройтват. Ето ги и тях:

Става дума за 6s 16ГБ: цена на лизинг с месечен абонамент от 13,99 е 65,90. Цена с предплащане с този абонамент 1049,90 лв.

С месечен абонамент 23,99 е 54,99. Цена с предплащане 1349,90 лв.

Как ви се струват?

Според мен си обърнал цените на двата абонамента, а иначе ти си прецени дали са ти ок.
Цените са съвсем нормални, ако питаш мен - нито са супер далаверски, нито са високи.

• Автор
преди 57 минути, algor написа:

Според мен си обърнал цените на двата абонамента, а иначе ти си прецени дали са ти ок.
Цените са съвсем нормални, ако питаш мен - нито са супер далаверски, нито са високи.

Така са си цените. Поне на мен служителката това ми предостави като информация. Беше много нервна(в цикъл е предполагам), може да е объркала... знае ли се.

Имам предвид, че по-високата цена на абонаментния план върви с по-ниска цена на апарата.
Затова и реших, че са разменени двете цени.

• Автор

Объркал съм, да. Редактирано е, мерси за поправката! 

• Автор

Най-вероятно ще поискам цени за 6-та, че иначе е много солено.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.